Eşiniz bekar hayatı yaşıyor... Özgürlüğü yanlış anlamış. Evlenmeseydi madem diyeceğim de evlenmenin avantajlarını istiyor dezavantajları olmasın diyor oh ne güzel, niye evlenmesin.
Merhaba arkadaslar bir senedir issizim evdeyim esim calismakta kendiai normalde uc bucuk ve bes saatlerinde cikmasina ragmen is arkadaslariyla her turlu etkinligine katilir ve en son olarwkta tum maclara katilmaya basladi ne kadar canim sikilsada hic bir sey demem oyalanacak bir seyler buluyorum kendimce ama az evvel cok uzuldum sanki hic izin vermiyormusum gibi davrandi ve bana bagirdi ben artik cozemiyorum ne yapmam gerek zaten her gun dokuz on gibi geliyor gecede arkadaslarinla mi kal gez diyeyim ? Hic evli gibi durmuyoruz es dost sorunca erken bittigi icin isi biliyorlar ve oyle sey mi olur evine n3den gelmiyor diyorlar cok uzuluyorum sadece pazar gunleri gorusuyoruz o kadar. Bir misafir gibi...
Ne kadar serbest bırakırsan bırak erkekler her zaman doyumsuznoluyor nenyazik ki bu konuda aman sen sus evde otur,Merhaba arkadaslar bir senedir issizim evdeyim esim calismakta kendiai normalde uc bucuk ve bes saatlerinde cikmasina ragmen is arkadaslariyla her turlu etkinligine katilir ve en son olarwkta tum maclara katilmaya basladi ne kadar canim sikilsada hic bir sey demem oyalanacak bir seyler buluyorum kendimce ama az evvel cok uzuldum sanki hic izin vermiyormusum gibi davrandi ve bana bagirdi ben artik cozemiyorum ne yapmam gerek zaten her gun dokuz on gibi geliyor gecede arkadaslarinla mi kal gez diyeyim ? Hic evli gibi durmuyoruz es dost sorunca erken bittigi icin isi biliyorlar ve oyle sey mi olur evine n3den gelmiyor diyorlar cok uzuluyorum sadece pazar gunleri gorusuyoruz o kadar. Bir misafir gibi...
Hangi gerekçeyle bağırdı?
Eşler birbirlerine izin vermezler, ortak kararlar alırlar.
Eşiniz GBT sendromu (G..ne rahat battı) yaşıyor.
Evli adam olduğunu unutmuş.
Madem öyle dusunuyor evlenmeseymis. Anlattiginiza göre zaten ev otel gibi baya bi özgürmüs sürekli ayri arkadaslariyla olduguna göre. Sizle vakit geciriyormu ?
Biraz dayanamadim galiba gun icinde sıkıldıgimi belirttim o da bagirarak cevapladi zaten hep hakli modunda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?