Eşim horluyor yatakları ayırdık

e adama baştan git derseniz o da bi zaman sonra geleyim demez.
yatakları ayırmaktan ziyade kocanızı tedavi etmeyi denemelisiniz

Dayanamıyorum yanıma gel, 10 dk sonra geri git ne yahu.

Uykusuz kal daha iyi o gece en azından.

Eşinin yerinde olsam çok kırılırdım gerçekten.

Ayrı yatma sebebi olmamalı.

Mutlaka dr a gidin, çözüm arayın ama ayrı yatmayın.

benim eşim de çok uykusuz yorgun olduğu gecelerde horlar ama yatak ayırmayı aklıma bile getirmedim
horlarken bile sarılıp yatıyorum ona, hiç rahatsız olmuyorum
eşiniz horladığında yastığını hafifçe çekin o zaman kesilir ama kesin çözüm tabiki tedavi olması

bende horluyom :KK42: kocam bana bunları yapsa ne kadar üzülürdüm. sanki keyfimden mi horluyom. ne yaptığımı bile bilmiyom. empati yaptım :KK42:

Gerçekten basit bi olay gibi konuşanlar olmuş ama horlayan birinin yan odasında yatmak bile insana rahatsızlık veriyor. Yatakları ayırmayı bu kadar abartmayın bence. Anormal bir durum değil.

Çok yemek yiyince horlanır, çok yorulunca horlanır, ya da burnu tıkanıyordur ondan horluyor olabilir. Doktora gidin bence.

Kulağına tıkaç vs yapmak bile bundan iyi bi yol bence. Yatakları ayırmak nedir ya. Ben olsam bi gel bi git bi daha yatmazdım o yatağa.

Size uyku için kulak tıkacı , eşinize horlama engelleyici burun bantlarından. ilk etapta size yardımcı olur.
Doktora da gidin tabi. Kalıcı bir çözüm bulursunuz bence.

Horlamanın çaresi var zaten. Hadi diyelim tedavi çözüm olmadı. İnsanın hayatta alışamayacağı şey yok. İnsan eşiyle bu kadar aylar boyu yatakları ayırabilir mi? Siz onun horlamasına Belli bir süre sonra alışırsınız.

Sizi anlıyorum ben dede sese hassasiyet var mesala biri yanımda yemek yese bile.kulak tikaclari var yumuşak kauçuk çok güzel gece uyku için ayrı olanlar var kullanıyorum çok memnunum şiddetle tavsiye ederim

Benim eşimde kükremeye başladı son 2 aydır, seste uyuyamam. 1,5 yaşında kızım bizimle aynı odada uyuyor ve o da uyanıyor. Horlamam dedi videoya çektim şok oldu. Sizde bir kayıt yapın anlasın.

Eşimde horluyor ama 5 yıldır yatakları ayırmak aklımın ucundan geçmedi, horlamaya başlayınca koluna dokunuyorum hemen yan dönüyor

Gidin kulak burun bogaz doktoruna burnunuzda ya et ya kemik yada uyku abnesi olayı vardır ameliyattını olsun tedavisini görsün. Tabiiiii 5 yıl içinde olmadıysaaqq

Horlamanın çözümü var, bu salgın hâli geçince doktora gitse çok rahatlarsınız.

Horlamanın çeşitli nedenleri ve çözümleri olabilir. Yatakları ayırmak sizi illaki etkiler. Bende geniz eti vardı aynı durumdaydım ben de benimki ergenlikten sonra azalmaya başladı tabi ben operasyon geçirmedim ama eşiniz bi doktora görünsün belki burnunda et vardır. Evde doktora gidene kadar çözümler üretebilirsiniz yüksek yastık gibi.

Back
X