• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim icin hayal kirikligimiyim?

Ya çok yanlış düşünüyorsunuz . Tek problem bu değildir belki. Sağlam bir klinik psikolog ile terapiye başlayın. İnsanlar neleri neleri çözüyor. Geciktirmeyin. İş yerinde nasilsiniz ?
Evlenmeden once calisiyordum.asiri azimli ve hirsliyim.yani tek odagim basarili olmak oluyor.is arkafaslarimla vs de genelde hep iyiyimdir.5 yil calismistim

Mesela soyle anlatiyim.arkadasimla annemle kardesimle nasil yakinsam.esimle de oyle olmaliyim dimi.ama iyle degil.arkadasimla kardesimle en basiti su binada tanidigim 2 yillik komsularimla bile carsiya ciksam daha rahatim.aa sıkılirmiyizi diye dusunmem.ama.eskmle ciktigimda sıkılcak mi vs dusuncelerle ezik hisseidyorum kendimi.oysa en yakinim
Anladım da bu şekilde nasıl sürdürüyorsun evliliği?
Yani herkes birbirinden farklıdır,ama mühim olan farklılıklarımızla birbirimizi sevmek değil mi?
Destek almaya ihtiyacın mı var yoksa karakterin mi bu şekilde anlayamadım.

Ya ne gurur duyması? Altı üstü akraba oturmaları yani. :KK53: Geleneksel Türk geniş aile yapısında herkes aileden en az bir kişiden nefret eder, kuyusunu kazar, arkasından konuşur. Şu ortama katılmamanız esas ruh sağlığınız için iyi zaten.
Takılmayın böyle şeylere. Eşinizi de bu konuyla ilgili darlamayın. Böyle dusunmuyorsa bile aklına getirirsiniz. Harika hissetmeseniz de öyle davranın. Açık vermeyeb birine kimse bulaşmaz, unutmayın.

Tutuyor iste.bi onceki sorum zaten guzel cumleler kuramamamdi.cinsellikte hafta 2 3 defa ama asla istedigim gibi degil.istedigim seyleri bile yapamiyor soyleyemiyorum.rahat degilim kisaca
Lütfen en kısa zamanda başlayın . Hayatınız düzene girsin . Çözümü belki de çok basit olan şey için . Cinsel hayat , sosyal hayat hep zorluk ne gerek var kim belki eş ve aile karşısında performans kaygisniz var. Bu ozguvensizlik değildir belki de ?

Evlenmeden once calisiyordum.asiri azimli ve hirsliyim.yani tek odagim basarili olmak oluyor.is arkafaslarimla vs de genelde hep iyiyimdir.5 yil calismistim
Anlıyorum sizi umarım güzel şeyler olur hakkınızda . Hayatınızı güzelleştirmek sizin elinizde , daha çok keyif alın

Hatırladım önceki konunuzu. Bunların hepsi birbiriyle bağlantılı şeyler. Burada vakit harcamak yerine destek almaya başlayın

Siz neden gurur duyuyorsunuz anlamadim ben. Eşimle bir ortama girince gururlanmak ne alaka 😁 hic gururlanmak veya ezik hissetmek gibi seyler dusunmedim. Normal girip cikiyoruz işte ortama. 🙄
Nobel falan alır, bir alanda çığır açar, herhangi bir alanda başarı vs. gösterir, o zaman gurur duyarım ben yani. :KK14:
Şadiye teyzenin kocasının gözüne girdi diye gurur duymam yani. En popüler akraba ödülü verip madalya takacak halim yok. :KK53:

Nobel falan alır, bir alanda çığır açar, herhangi bir alanda başarı vs. gösterir, o zaman gurur duyarım ben yani. :KK14:
Şadiye teyzenin kocasının gözüne girdi diye gurur duymam yani. En popüler akraba ödülü verip madalya takacak halim yok. :KK53:
Ama olay kendini yetersiz görüp karşı tarafı ideallestirmek. Objektif degerlendirme yapamıyor

Mesela soyle anlatiyim.arkadasimla annemle kardesimle nasil yakinsam.esimle de oyle olmaliyim dimi.ama iyle degil.arkadasimla kardesimle en basiti su binada tanidigim 2 yillik komsularimla bile carsiya ciksam daha rahatim.aa sıkılirmiyizi diye dusunmem.ama.eskmle ciktigimda sıkılcak mi vs dusuncelerle ezik hisseidyorum kendimi.oysa en yakinim
Bana asıl garip gelen bu oldu, eşinize kendinjzj kanıtlamaya mi çalışıyorsunuz acaba ? Eşinizin ailesi çok önemli değil mesafeli olmak en güzeli ama esinizle çıkınca neden rahat olamıyorsunuz ?

Ben en son eşim terfi ettiginde gururlanip ilan etmiştim eşe dosta. 😁
Ama nebileyim yani ortada bir neden yoksa niye gururlanayim ortama girdik diye. 😬😬
Benim eşim de hoş sohbetlidir konusur ortamda ama gururlanmadim yani o da onun karakteri neyine gururlanayim herkes konuşkan olmak zorunda değil, ben konuşmam pek akraba içinde ozellikle eşimin ailesi kalabalik toplanmissa cok az muhabbet ederim.

Ben en son eşim terfi ettiginde gururlanip ilan etmiştim eşe dosta. 😁
Ama nebileyim yani ortada bir neden yoksa niye gururlanayim ortama girdik diye. 😬😬
Benim eşim de hoş sohbetlidir konusur ortamda ama gururlanmadim yani o da onun karakteri neyine gururlanayim herkes konuşkan olmak zorunda değil, ben konuşmam pek akraba içinde ozellikle eşimin ailesi kalabalik toplanmissa cok az muhabbet ederim.
Benim gocam yok, tamam mı yok! :KK53:
Ya ben zaten sevmiyorum kalabalık aile toplantılarını. Komün halinde yaşamak bana göre değil. İlerideki eşimin ailesi bana bayılmasa da olur yani. :-)

Benim gocam yok, tamam mı yok! :KK53:
Ya ben zaten sevmiyorum kalabalık aile toplantılarını. Komün halinde yaşamak bana göre değil. İlerideki eşimin ailesi bana bayılmasa da olur yani. :-)

Bizim ailemiz kucuk, ben tek cocugum akrabalar da kalabalik ve cok cocuklu degiller. Alisik degilim zaten kalabalik akraba toplantilarina ama eşimin ailesi kalabalik 😳 senede 2 defa filan toplanma denk gelebiliyor, 2 senedir olmadi tabi ama olunca ona da iştirak ediyorum yani konusmasam da. 😁😁

Bizim ailemiz kucuk, ben tek cocugum akrabalar da kalabalik ve cok cocuklu degiller. Alisik degilim zaten kalabalik akraba toplantilarina ama eşimin ailesi kalabalik 😳 senede 2 defa filan toplanma denk gelebiliyor, 2 senedir olmadi tabi ama olunca ona da iştirak ediyorum yani konusmasam da. 😁😁
Sevmeyene eziyet gibi ya.
Bayramda falan iki kişi sakince evimde oturmayı tercih ederim yani. Sabahın beşinden itibaren otuz kişi kavurma bekleyeceğime yani. Niye goca bulamadığım belli bence. :deli:

Sevmeyene eziyet gibi ya.
Bayramda falan iki kişi sakince evimde oturmayı tercih ederim yani. Sabahın beşinden itibaren otuz kişi kavurma bekleyeceğime yani. Niye goca bulamadığım belli bence. :deli:

O kadarini biz de yapmiyoruz yahu zaten bayramin ilk gunu direkt benim aileme gidiyoruz hep. 😬 Bu bayram eşimin ailesini gormedim bile.

Özgüvenli hissetmek için ondan bağımsız düşünmeniz gerek tüm hayatınızı beni beğenecek mi beni takdir edecek mi beni sevecek mi diye düşünmekten vazgeçin lütfen. Özgüvensiz oluşunuz sessiz oluşunuz muhabbete girmeyişiniz değil de bu kadar karşı tarafı yüceltmek soğutur maalesef. O yüzden siz de ondan bağımsız bir şeyler yapın onu dahil etmeyin. Yeni kıyafetler alın kadınsı giyinin dışarda biraz sizi kıskanmasını sağlayın :) o sizi cepte görüyor çünkü hissettiğim kadarıyla

Ya gorucu usulu de aslinda arkadas tanistirmasi gibi de diyebiliriz.onun is yerindeki arkadasinin annesiyle benim annem tanisiyorudu.oyle boyle

Maalesef ozguven konusunda cok eksigim.cok sosyal bi insan degilim.ama arkadaslarimla ailemle.kardserimle galan cok eglenirim.eglenceliyim.yani.esimle nisanlilik doneminde bu yuzumu gostermeremedim ona.utangacliktan vs evlenince degisir dedim ama hala ben arrkadaslarimla ve ailemle cok farkli kisiyim.esimle cok farkliyim.daha kasintiyim onun yaninda .hep boyle dusunerek haraket ediyorum.her aklima geleni soylemiyorum.ona gecen de dedim rahat degilim hala seninle dedim .uzuldu sebebini sordu ama boyle yani
Uzuldum. Arkadaslarinin yaninda oldugun gibi davranirken hayat arkadasina kendini begendirmek icin kendini kasıyorsun. Bu cok kotu. Oysa o seni oldugun gibi kabul etmeli. Sanki tum hayatinin tek amaci evlenmekmis de istedigin olmus ve onu kaybetmemek icin de herseyi goze alan, kaybetmekten korkan biri gibisin. Oysa iliskilerde bu ihtimal hep vardir. Bu korkuyla yasayamazsin. Bir omur de kendini kasamazsin. Kendin olsan belki daha cok sever seni. Ozguvenini kazanmak icin kisisel gelisim videolari izle youtube da, kisisel gelisim kitaplari oku. Sosyalles. Calismiyorsan bir ise gir. Hayatinin tek amaci esin olmamali. Merkeze esini koymussun.
Oysa hayatinin merkezinde sen olmalisin. Esini merkeze yakin bir yere koymalisin ama merkeze degil.

Son düzenleme:
Yani hap vs kullandim.sonra doktor sadece konusma olarak devam etti.ama ozguven eksiligi ben ce doktor hap vs ile halledilcek bisey degil.bence kaderim bu yani.kizkardesim ozguvenlj mesela

Özgüven kazanmak kaderde degil, hap ile degisecek bisey degil. Caba sarf edilmesi gereken bisey. Hergün olumlamalar ile, egsersizler ile. Sadece konusarak tabiki özgüven geri gelmez.

Ki sende sadece özgüven sorunu yok, baska seyler var. Özgüvensiz olsan, herkese karsi olurdun. Sadece esin ve onun ailesine karsi olman biraz tuhaf oluyor. Yani adam ile ayni evi, ayni yatagi paylasiyorsun. Bu bir yaz dizisi degil ki mahçup kizi oynayasin.

Artik bir sekilde açilman lazim, bunun içinde terapiyi gitmen lazim. Esin içinde kolay degil, hep kendini kasan biri ile beraber olmak.

Back
X