Eşim için ne yapabilirim???

Tamam cevap verdim ona da, yardımcı alın iş yükü hafiflesin.
yasaklar hafiflesin masaj seansı satın alın

Eşim kendi mutluluğu için beni ailesiyle görüşmeye mecbur edecek bir insan değil çok şükür, görümcemleri zaten sildim ama bayramda en azından annesini aramak istediğimde eşim arama sakın dedi, dediğiniz gibi olsa aramamı isterdi. Zaten eşim ailesinin ne olduğunu biliyor bu yüzden daha evlenmeden bana ablamlarla hiçbir zaman yüz göz olma onlara fazla yüz verme demişti. Kayınpederim bile kendi kızları ve kayınvalidem için bunlarla konuşmaya değmez kızım dedi. Yani eşim konuşmam için değil konuşmamam için çabalar. Yaşadığımız şeylerin onu böyle depresif yapması normal gibi geliyor her şey üst üste geldi çünkü. Bunun dışında iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim, mutluluk bulaşıcıdır haklısınız bunu uygulamaya çalışacağım, cidden çok haklısınız önce kendimi mutlu edeyim ki eşimi de mutlu edebileyim. Çok teşekkür ederim

Eşinizi düşünmenize hayran kaldım belliki esiniz sizi çok seviyor bunca şeye rağmen sizin yanınızda bundanda şikayetçi degil anladığım kadarıyla mümkün olduğunca onunla vakit geçirmeye onu mutlu etmeye çalışın sevginizi hissettirin ilgisiz birakmamanizi tavsiye ederim hassas bi dönem olduğu için allah korusun boşluğa düşmesin kendi fikrim tabiki

Teşekkür ederim cevabınız için sevgimi hissettirmeye çalışıyorum tabi ama çok üstüne de düşmek istemiyorum, inşallah bu sıkıntılarımızdan en yakın zamanda beraber kurtuluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…