Eşim için sağlık raporu nereden alabilirim? (Ankara)

halimeankara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2013
30
5
86
35
Ankara
Selamlar herkese, uzun süredir forumdan uzaktım konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum.

Hamilelik dönemimde rapor alırken çok uğraşmış, her defasında geze geze zor bulmuştuk rapor veren hastaneleri. Neyseki o zamanlar geride kaldı, rapor ihtiyacı uzun süredir olmamıştı.

Şimdi de aynı sıkıntı var ama bu sefer eşim için rapor gerekiyor. Çevremdekiler - ben de dahil- hep kadın doğum doktorları ile rapor işini hallettiği için açıkçası erkek hastalar için özellikle hangi bölümler rapor veriyor bilmiyorum. Bugün bir özel tıp merkezine uğradı ama danışmadan kesin bişey söylememişler.

Bildiğiniz bir yer varsa özel mesaj ile paylaşabilir misiniz? 10 günlük bi rapor lazım, parasıyla da olsa alacak mecbur. (Eşim kamuda çalışıyor.)

Öncelikle hamilelik değil doğumdan sonraki ilk seneyi kastetmiştim onu düzelteyim. İkincisi tepki gösterenler lise sonda üniversiteye hazırlanırken rapor aldılar mı çok merak ediyorum (gelecek cevapları az çok tahmin ediyorum : aynı şey değil, sizinkisi bambaşka, herkes alıyordu bla bla....)

Öncelikle hamilelik değil doğumdan sonraki ilk seneyi kastetmiştim onu düzelteyim. İkincisi tepki gösterenler lise sonda üniversiteye hazırlanırken rapor aldılar mı çok merak ediyorum (gelecek cevapları az çok tahmin ediyorum : aynı şey değil, sizinkisi bambaşka, herkes alıyordu bla bla....)

Karşılaştırma pek olmamış biz o zaman okuldan para almiyorduk

Valla almadım çatır çutur gittim okula sapasağlam halimle niye rapor alayım

Konuyu üstlerde tuttuğunuz için teşekkürler ;) kimse de neden mecbur kaldı rapora diye sormadan pat küt girişmiş. Olsun yine dönüş yapanlar var, halledicez bakalım bi şekilde. Birisi de var ama vermem demiş :)

Konuyu üstlerde tuttuğunuz için teşekkürler :KK66: kimse de neden mecbur kaldı rapora diye sormadan pat küt girişmiş. Olsun yine dönüş yapanlar var, halledicez bakalım bi şekilde. Birisi de var ama vermem demiş :)
Hanımefendi şu an zor durumda olabilirsiniz elbet lakin rapor hasta insana verilir bunu meşrulaştırmanın bir yolunu göremiyorum

Konuyu üstlerde tuttuğunuz için teşekkürler :KK66: kimse de neden mecbur kaldı rapora diye sormadan pat küt girişmiş. Olsun yine dönüş yapanlar var, halledicez bakalım bi şekilde. Birisi de var ama vermem demiş :)
gercekten cok merak ettim.neden mecbur kaldi:)

rapora mecbur kalinca zaten doktor arastirmaya gerek kalmiyo,doktorlar kendileri yaziyorlar.

E dürüstçe söyliyim sordunuz madem. Eşim hem çalışıp hem okuyor, ilk dönem izninden bir hafta kullandı, diğer hafta da aile hekimine durumu anlattı sınav dönemi için 5 gün de olsa rapor yazar mısınız diye, 2 gün alabildi, kalanı yine izninden tamamladı... Şimdi de finalleri var, kalan yıllık izni 10 gün, hepsini kullansa yine yetmeyecek, rapor dışında seçeneği yok... Her neyse bi şekilde halledilecek artık...

Back
X