- 19 Ekim 2016
- 2.913
- 4.393
- 83
- Konu Sahibi halimeankara
buraya boyle bi konu acilip olay normallestirilir mi hic? yasak, hukuka aykiri, suc teskil ettiginin farkinda misiniz? Bence degilsiniz. kendinizi ihbar etmezdiniz farkinda olsaydiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
telefondan yaziyorsaniz numaraniza kadar ulasilir. ya da ipden. vakti bol birinin sikayetine bakar durum. sizi baya rahat gordum. hem esinizi hem bi once ki rapor yazan saglik ocagi doktoruna kadar gidebilecek bir konudaki alayci tavriniz ilginc gercekten. sucun orneklerinin olmasi sizin yaptginizin normal oldugu anlamina gelmez.Beni tanıdılar sen kaç dedim eşime, bari o kurtarsın kendini...Forumda rapor için tavsiye istenmiş verilmiş onlarca defa, nedir yani?
telefondan yaziyorsaniz numaraniza kadar ulasilir. ya da ipden. vakti bol birinin sikayetine bakar durum. sizi baya rahat gordum. hem esinizi hem bi once ki rapor yazan saglik ocagi doktoruna kadar gidebilecek bir konudaki alayci tavriniz ilginc gercekten. sucun orneklerinin olmasi sizin yaptginizin normal oldugu anlamina gelmez.
ben bu konuya denk geldim belirttim. diger konulara yazma gibi ulvi bi gorevim oldugunu dusunmuyorum. isinize gelmediginden cevabim tabi ki normal karsilamicaktiniz cevabimi. ama sahte rapor demektir bu. acin okuyun netten cezalarini.O zaman o bahsettiğim konu başlıklarına da benzer uyarıları yazmanız için oralara alalım sizi, burada yeterince (!) aydınlattınız herkesi...
ben bu konuya denk geldim belirttim. diger konulara yazma gibi ulvi bi gorevim oldugunu dusunmuyorum. isinize gelmediginden cevabim tabi ki normal karsilamicaktiniz cevabimi. ama sahte rapor demektir bu. acin okuyun netten cezalarini.
hasta olmayan birine hastadir raporu vermek sahte degildir de nedir pardon? siz bunun yasal oldugunu da birazdan ima ederseniz hic sasirmam. umarim vakti bol biri cikar ve sizi sikayet eder."sahte rapor demektir" e kadar ciddi ciddi okudum ama orada güldüm artık:) siz sahte rapor nedir, usulsüz rapor nedir, fenni yönden uygun olmayan rapor nedir bi onları araştırın isterseniz bana akıl vermeden önce :)
Öncelikle hamilelik değil doğumdan sonraki ilk seneyi kastetmiştim onu düzelteyim. İkincisi tepki gösterenler lise sonda üniversiteye hazırlanırken rapor aldılar mı çok merak ediyorum (gelecek cevapları az çok tahmin ediyorum : aynı şey değil, sizinkisi bambaşka, herkes alıyordu bla bla....)
Rapora ihtiyacın olacak bir sağlık durumun olsa doktor verir zaten, illegal yollara, para teklif etmene gerek kalmaz. Demek ki raporluk bir durumun yok ki, parası neyse verelim diyerek illegal yolları araştırıyorsun. Yaptığın şey yanlış, umarım halledemezsin.Konuyu üstlerde tuttuğunuz için teşekkürlerkimse de neden mecbur kaldı rapora diye sormadan pat küt girişmiş. Olsun yine dönüş yapanlar var, halledicez bakalım bi şekilde. Birisi de var ama vermem demiş :)
Rapora ihtiyacın olacak bir sağlık durumun olsa doktor verir zaten, illegal yollara, para teklif etmene gerek kalmaz. Demek ki raporluk bir durumun yok ki, parası neyse verelim diyerek illegal yolları araştırıyorsun.