• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim ihtiyacin nedir diye sormiyor ?

Eşim eve bakmıyor bana bunu al diyorum almıyor ala cam diyip oyalıyor kandırıyor maaş yatmadı diyor halbuki yatmış.Hic kıyafet almadı bana.Marketten şunu al dedim almadı gitti
An itibariyle aç ve çıplakmışsiniz gibi yazmışsınız, kıyafet almadı, markete gitmedi derken ne kastediyorsunuz? Resmi olarak evli misiniz? Çocuk var mı? Kaç yaşındasınız? Engelli misiniz? Bunları cevaplayın yorum yapalım

Eşim eve bakmıyor bana bunu al diyorum almıyor ala cam diyip oyalıyor kandırıyor maaş yatmadı diyor halbuki yatmış.Hic kıyafet almadı bana.Marketten şunu al dedim almadı gitti
Hani çocuklar annelerine gelip anne bu kişi bana böyle böyle yaptı kız ona der ya. Onun gibi hissettim. :KK20:

O değil de çok arıyor musunuz bu adamları?
Bdv cimri kocadan geçilmiyor. Birinin kocası Alman usulü evlilik yürütür, ötekininki mutfak masrafını yapmaz. :deli:
Parasına kıyamayanın sevgisinden şüphe ederim ben arkadaş. Hadi linçleyin beni. Hiç yanılmadım şimdiye kadar, ne kadar cimri gördüysem hepsi de partnerine karşı sevgisizdi.

Bdv cimri kocadan geçilmiyor. Birinin kocası Alman usulü evlilik yürütür, ötekininki mutfak masrafını yapmaz. :deli:
Parasına kıyamayanın sevgisinden şüphe ederim ben arkadaş. Hadi linçleyin beni. Hiç yanılmadım şimdiye kadar, ne kadar cimri gördüysem hepsi de partnerine karşı sevgisizdi.
Evet. Bu konuda sapına kadar genelleyiciyim. Şimdi markete gitmez, elbise almaz huyu sanarsın. Ama birini sever elini kolunu kaptırır, aha da beyyle bakar kalırsın. " :KK57:".

Kıssss bende ki kocada dolandırıcıya para kaptıran cinstenn :KK70: onu da ekle.
Benim kocam da çok verici, o da kötü :KK70: ortası ne bilio musun yalnız takılmak :KK70: ya da flört edip , edip atacaksın:D

Bir şey isteme , yemekte yapma. Kendine kadar yap :KK70: açlık belki başına vurru. Ütü de yapma çamaşırda yıkama. Kalmadı de :KK70: ama sende öyle bir tip yok.
Adam şehir dışında çalışıyor ki. Ütü yemek falan istemez o. Kadını beş kuruşsuz bırakıp gidiyor heralde.

Back
X