Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
An itibariyle aç ve çıplakmışsiniz gibi yazmışsınız, kıyafet almadı, markete gitmedi derken ne kastediyorsunuz? Resmi olarak evli misiniz? Çocuk var mı? Kaç yaşındasınız? Engelli misiniz? Bunları cevaplayın yorum yapalımEşim eve bakmıyor bana bunu al diyorum almıyor ala cam diyip oyalıyor kandırıyor maaş yatmadı diyor halbuki yatmış.Hic kıyafet almadı bana.Marketten şunu al dedim almadı gitti
Hani çocuklar annelerine gelip anne bu kişi bana böyle böyle yaptı kız ona der ya. Onun gibi hissettim.Eşim eve bakmıyor bana bunu al diyorum almıyor ala cam diyip oyalıyor kandırıyor maaş yatmadı diyor halbuki yatmış.Hic kıyafet almadı bana.Marketten şunu al dedim almadı gitti
Yeter artık ! Çözme gizemleri !Siz şu eşim çalışmaya gitti beni yanında götürmedi diyen üyesiniz değil mi?
Buraya kadınlar kulübü değil cadılar kulübü diyen üyeSiz şu eşim çalışmaya gitti beni yanında götürmedi diyen üyesiniz değil mi?
Ta kendisi.Siz şu eşim çalışmaya gitti beni yanında götürmedi diyen üyesiniz değil mi?
Evet. Bu konuda sapına kadar genelleyiciyim. Şimdi markete gitmez, elbise almaz huyu sanarsın. Ama birini sever elini kolunu kaptırır, aha da beyyle bakar kalırsın. "O değil de çok arıyor musunuz bu adamları?
Bdv cimri kocadan geçilmiyor. Birinin kocası Alman usulü evlilik yürütür, ötekininki mutfak masrafını yapmaz.
Parasına kıyamayanın sevgisinden şüphe ederim ben arkadaş. Hadi linçleyin beni. Hiç yanılmadım şimdiye kadar, ne kadar cimri gördüysem hepsi de partnerine karşı sevgisizdi.
Kıssss bende ki kocada dolandırıcıya para kaptıran cinstennO değil de çok arıyor musunuz bu adamları?
Bdv cimri kocadan geçilmiyor. Birinin kocası Alman usulü evlilik yürütür, ötekininki mutfak masrafını yapmaz.
Parasına kıyamayanın sevgisinden şüphe ederim ben arkadaş. Hadi linçleyin beni. Hiç yanılmadım şimdiye kadar, ne kadar cimri gördüysem hepsi de partnerine karşı sevgisizdi.
E niye gelmiş o zaman yine?Buraya kadınlar kulübü değil cadılar kulübü diyen üye
Adam şehir dışında çalışıyor ki. Ütü yemek falan istemez o. Kadını beş kuruşsuz bırakıp gidiyor heralde.Bir şey isteme , yemekte yapma. Kendine kadar yapaçlık belki başına vurru. Ütü de yapma çamaşırda yıkama. Kalmadı de
ama sende öyle bir tip yok.
Yapamıyor ki, adam başka şehirde çalışıyor.Bir şey isteme , yemekte yapma. Kendine kadar yapaçlık belki başına vurru. Ütü de yapma çamaşırda yıkama. Kalmadı de
ama sende öyle bir tip yok.