eşim ikidir kahvaltının yüzüne bakmadan çıkıp gitti işe:/

bikahvebana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2015
506
279
103
Merhabalar,

Kızlar eşimle tanışma aşamasındayken sabah kahvaltısı konusunda beklentisini belirmişti ben de komik bulmuştum. Her sabah kahvaltısının hazır olmasını istermiş. Cidden bu beklentisi vardı ve bana tuhaf gelmişti ısrarı. Ben de çalışmazsam elimden geleni yaparım ama çalışırsam bu kolay değil demiştim. Neyse, şu an kendimi de şaşırtarak ondan önce uyanıp hazır ediyorum kahvaltısını, hiç aksatmadım.

Bugün ise tartıştık ve kahvaltının yüzüne bakmadan çıkıp gitti, bunu ikinci kez yapıyor. Çok sinirliyim. Sofraya küsülmesi beni çok sinir eder bunu onunla konuştum. Şimdi çekip gidesim var ama nereye bilmiyorum. Ne yapmalıyım?

Bende kızgınken sofraya oturmam . Hatta yemek bile yiyesim gelmez. Çünkü benım üzüntüm sinirim direk mideye vurur.

Bu nedenden çekip gidilmez. Tartışmada kim haksız . Eğer oysa kahvaltı hazırlamayın sizin gönluunuzu alaana kadar .
Siz haksızsanız uzatmadan siz gönlünü alın..

O bana laf soktu sonra ben de karşılık verdim, çok sinirlendim. Bağırdım çağırdım. Sonra yanına gidip özür diledim o da benim hiçbir hatam yok dedi. Cevap vermek yerine oba sedece "böyle mi düşünüyorsun" dedim sadece ve uzatmayalım tamam dedim. Sonrası ise berbat aramız. Akşam yüzünü bile görmek istemiyorum çok soğuyorum.

Merhabalar,

Kızlar eşimle tanışma aşamasındayken sabah kahvaltısı konusunda beklentisini belirmişti ben de komik bulmuştum. Her sabah kahvaltısının hazır olmasını istermiş. Cidden bu beklentisi vardı ve bana tuhaf gelmişti ısrarı. Ben de çalışmazsam elimden geleni yaparım ama çalışırsam bu kolay değil demiştim. Neyse, şu an kendimi de şaşırtarak ondan önce uyanıp hazır ediyorum kahvaltısını, hiç aksatmadım.

Bugün ise tartıştık ve kahvaltının yüzüne bakmadan çıkıp gitti, bunu ikinci kez yapıyor. Çok sinirliyim. Sofraya küsülmesi beni çok sinir eder bunu onunla konuştum. Şimdi çekip gidesim var ama nereye bilmiyorum. Ne yapmalıyım?
Hiç bir şey yapmadan sakince evinizde kalın.
Bu kadar ufak meseleler için çekip gitmeyi düşünürseniz daha büyük tartışmalarda ne yapacaksınız?
Eşimle tartıştığımda benim de canım bir şey yiyip içmek istemez muhtemelen eşinizde de böyle oldu. İnsan canı sıkkın olunca 'sofraya küsmek olmaz, hem eşim bundan hoşlanmadığını söylemişti' şeklinde mantıklı düşünemiyor ne yazık ki. Sadece kendi duygularına odaklanıyor.

moralim bozuksa kendimi yemeyi tercih ederim yemegi degil.
hem kendi öfkenizin hem de eşinizin öfkesinin üstüne gitmeyin.
dışarı çıkma fikriniz güzel rahatlarsınız

Tartışmayı o başlatmış siz de fazla tepki vermişsiniz anlaşılan
İkiniz de hatalısınız
Siz akşam yine normal davranın
O da hatasını anlar

Bi bunun icin cekip gidilirmi hic ya.. kavganin üstüne kim oturup yemek yerki.. zamana birakin oda kafasini toplar sende sonra yanlis yapildigina kanaat getirirsiniz birinizden biri özürünü diler kimdeyse suc

Az yesin de hizmetçi tutsun ya. Tabii ki insanın bazı alışkanlıkları olabilir ama ne demek " her zaman kahvaltısını hazır beklermiş."? Böyle emrivaki isteklere kıl oluyorum. Hazırlayacağım ve bir de yemeden çıkacak. Asla hazırlamam bir daha asla.

Sıkıntı yapmayın düzelir. Akşam baktınız aynı deki zaten kahvaltı yapmıyorsun gerek yok hazırlama ma belki böyle konu açılır konuşursunuz.

Otur kahvaltını yap hazırlan ve çık
Seninle beraber senin rahatlığında yaşamak istemeyene buyur kapı demeyi bileceksin

Haklısınız hanımlar çoook büyütülecek bir konu olmayabilir ama şu an o kadar mutsuzum ki zaten çok yalnızım kimseyi tanımıyorum adapte olmaya çalışıyorum yeni eve yeni çevreye. Bazı günler tek iletişim kurduğum kişi eşim oluyor hatta bunu ona söyledim resmen hayatımıın odağı oldun bu böyle nasılı ne kadar gidebilir ki? Şimdi o çekip gidiyor işine sosyalleşiyor ben kalıyorum daralıyorum üstün bir de kahvaltı yemeden yüzüme bakmadan gidiyor. Erkekler ne kadar vicdansız. Ben en iyisi çıkayım dışarı bakalım gün nasıl akşam olacak....

O bana laf soktu sonra ben de karşılık verdim, çok sinirlendim. Bağırdım çağırdım. Sonra yanına gidip özür diledim o da benim hiçbir hatam yok dedi. Cevap vermek yerine oba sedece "böyle mi düşünüyorsun" dedim sadece ve uzatmayalım tamam dedim. Sonrası ise berbat aramız. Akşam yüzünü bile görmek istemiyorum çok soğuyorum.
2 saat önce eşimle kalktık o traş olurken bende o nöbetçi diye yiyecek birşeyler çıkarttım buzluktan. 1 paket açılmış sigara vardı yarın akşam dönecek diye bir paket daha koyacaktım neyse dedim . Kendi kendi baktı dolaptan 2 paket daha sigara aldı . Bende ne yapacaksın 3 paket sigarayı diye bir miktar yani azın bir tık bu üzerinde sesimi yükselttim . Bozuldu tabiiii sonra afedersin özür dilerim dedim bana diyor ki özür dileyince geçmiyo bende keyfin bilir dedim . Oda 2 gün önce saçma birşey için bana kızmıştı onu hatırlattım ben sana ne yapıyorum ki dedi. Geçirmek için kapıya gittim normalde sarılır vedalaşırdık sarılmadı öpmedi bende öpmüyor musun dedim kapıyı hızla kapatıp kitledim beni sinirlendirdi . Saçma evet ama bugün ararsa açmamayacağım WhatsAppa da girmeyeceğim:63:

2 saat önce eşimle kalktık o traş olurken bende o nöbetçi diye yiyecek birşeyler çıkarttım buzluktan. 1 paket açılmış sigara vardı yarın akşam dönecek diye bir paket daha koyacaktım neyse dedim . Kendi kendi baktı dolaptan 2 paket daha sigara aldı . Bende ne yapacaksın 3 paket sigarayı diye bir miktar yani azın bir tık bu üzerinde sesimi yükselttim . Bozuldu tabiiii sonra afedersin özür dilerim dedim bana diyor ki özür dileyince geçmiyo bende keyfin bilir dedim . Oda 2 gün önce saçma birşey için bana kızmıştı onu hatırlattım ben sana ne yapıyorum ki dedi. Geçirmek için kapıya gittim normalde sarılır vedalaşırdık sarılmadı öpmedi bende öpmüyor musun dedim kapıyı hızla kapatıp kitledim beni sinirlendirdi . Saçma evet ama bugün ararsa açmamayacağım WhatsAppa da girmeyeceğim:63:

aynen eşim sabahları öper işe giderken öpmedi, tamam dünyanın sonu değil ama insan üzülüyor. Daha çok yeni evliyiz. ararsa açmayabilecek misin. ben dayanamayıp açıyorum.

İş yerine gelen çalıştığımız firmalardan birinin sahibi genç adam, sabah kahvaltı hazırlanmalı dedi. Şirketçe sevilen biri, topluluk halinde çay saatindeydik. Kahvaltının yapılması gerektiğinden, evde hazırlanması gerektiğinden bahsetti. Bende çocukla gece 12-1 de yatıyorum, sabah nasıl kalktığımı bilmiyorum deyince, 1 saat erken kalkacakmışım. Aynı zamanda evden 7:30 çıkmış olmamız lazım çocuğu hazırla, çantasını hazırla, kendin hazırlan zor iş dedim. Annem 6 çocukla yıllardır hazırladı, yense de yenmese de o sofra hazırdı dedi. Benim annem de hazırladı yıllarca ama çalışmıyordu! dedim..

En sonunda dayanamadım nedir bu erkeklerin kadınlara olan zulmü dedim? Erkek çalışıyor para kazanıyor, kadın da çalışıp kazanıyor, ev ortak geçindiriyorsunuz ama kadın kahvaltı da hazırlayacak, geçte yatsa bile 1 saat erken kalkmalı o kahvaltı hazırlanmalı, çocuğa kadın bakmalı, yemek yapmalı, temizliği yapmalı..

Hazırlanır, hazırlanmaz değil ama zorunluluk nedir?

aynen eşim sabahları öper işe giderken öpmedi, tamam dünyanın sonu değil ama insan üzülüyor. Daha çok yeni evliyiz. ararsa açmayabilecek misin. ben dayanamayıp açıyorum.
Açmıcam evet 3 paket sigarayı ne yapacak ? Beni çok sinirlendirdi WhatsApptanda girmiceö kim yazarsa yazsın umurumda değil

Haklısınız hanımlar çoook büyütülecek bir konu olmayabilir ama şu an o kadar mutsuzum ki zaten çok yalnızım kimseyi tanımıyorum adapte olmaya çalışıyorum yeni eve yeni çevreye. Bazı günler tek iletişim kurduğum kişi eşim oluyor hatta bunu ona söyledim resmen hayatımıın odağı oldun bu böyle nasılı ne kadar gidebilir ki? Şimdi o çekip gidiyor işine sosyalleşiyor ben kalıyorum daralıyorum üstün bir de kahvaltı yemeden yüzüme bakmadan gidiyor. Erkekler ne kadar vicdansız. Ben en iyisi çıkayım dışarı bakalım gün nasıl akşam olacak....

Çıkın çıkın gezin, alışverişe gidin, kahve içmeye gidin, yürüyüş yapın..

Merhabalar,

Ne münasebet sen evin uşagi misin? İkiniz de calisicaksiniz ve sen kendini feda edip ona kahvaltı hazirliycaksin o mışıl mışıl uykusuna devam edecek yada tembel tembel giyinip hazırlanacak :işsiz: Her dediğini kabul ediyor musun? Şartlar eşit neden bazen sen hazirlamiyorsun diyeceğine gıkını çıkarmadan emri yerine getirirsen kusura bakma tepene çıkar. Öyle sofraya bakmadan kalkar gider. Sıkıntı sende! Erkekler çocuk gibi, nasıl alıştırsan öyle gider. Ben mesela haftasonları içimden gelir çok güzel kahvaltı hazırlarım eşim bayılır keyifle yer içeriz. Ama haftaiçi yarı uykulu hazırlanma telaşında hiçbir şey yapamiyorum. Eşim daha erken kalkip hazırlar lafını bile etmez. Hayat müşterek elbette. Bundan sonra hiçbir şey de hazırlama. O moddan derhal cikmalisin

Back
X