- 8 Haziran 2023
- 5
- 2
- 1
- 30
- Konu Sahibi popcornkedi
-
Arkadaşlar iyi akşamlar. Çok doluyum şu an çok. Eşim ile iletişim problemleri yaşıyoruz. Bir buçuk yıllık evliyiz. Eşimle üç yıldır tanışıyoruz. En baştan beri problemimiz konusamamak. Biz evlilik dahil hiçbir şeyi planlayıp konusp yapmadik. Mobilyalar olsun, ev tutma vs vs. Yani bir şeylerin heyecanını yaşamadık. Doğal olarak çevremde böyle insanları görünce heves ediyordum. Bunların hepsi şu an geçmişe mazi. Fakat bu konuşmamak devem ediyor. Tatile çıkacağız konuşup plan yapamıyoruz. Eve bir eşya alınacak konuşamıyorum. Baştan beri yatak hayatımız yok denecek kadar az konuşup anlaşmak istiyorum yapamıyoruz. İletişim ve yatak hayatı sorunlarımız var. Artık bunları stres yapmaktn delirecem. Bir yandan KPSS ye hazırlanıyorum onun stresi, iş güç stresi, evlilik stresi, bir ara elti sorunu vardı geçti bitti. Eltiyi dışarı bıraktım ekmeğim aşım gelmez sorun edilecek şey değil ama diğer konular beni epey yoruyor. Bir buçuk senede anksiyete hastası oldum nişanda panik atak geçirdim.bu zamana kadar kas ağrıları bilmeyen ben boyun ve kas ağrıları çekiyorum stresten, tansiyon hastası oldum tansiyondan iki defa hastaneden yattım. Sebebi hep stres çıkıyor. Yanımda destek istiyorum ama hep kavga kavga . Eşim normal zamanda çok iyidir. Gerçekten iyi birisi ondan hiç şüphem yok. Sadece evlilikte onunda sorumluluğu var bana karşı ben her zaman verici taraf olamam almam da gerekiyor. Dertleşmek için yazdım daha neler neler var uzun olduysa kusura bakmayın. Ok defa yazıyorum buraya yanlış.
Bir buçuk yıllık evliyiz. Eşimle üç yıldır tanışıyoruz. En baştan beri problemimiz konusamamak. Biz evlilik dahil hiçbir şeyi planlayıp konusp yapmadik. Mobilyalar olsun, ev tutma vs vs. Yani bir şeylerin heyecanını yaşamadık.
Tatile çıkacağız konuşup plan yapamıyoruz. Eve bir eşya alınacak konuşamıyorum. Baştan beri yatak hayatımız yok denecek kadar az konuşup anlaşmak istiyorum yapamıyoruz. İletişim ve yatak hayatı sorunlarımız var. Artık bunları stres yapmaktn delirecem.
nişanda panik atak geçirdim
Eşim de konuşmalardan etkileniyor ve stres yapıyor kendi kafasinda düğün dernek Nisan zamani beliryor ama bunlardan benim haberim yok. Ne zaman konusu açılsa tartışma oluyor. En son ben de insan evladıyim adını koyalım dedim öyle oldu. Maddi manevi üstesinden geliriz elimizden ne gelirse dedim. Sonrası Nisan zamani bir anda panik atak geçirdim kalp krizi sandılar ambulans çağırdılar o stresten oldu ve ben bundan kurtulamadim o zaman bu zamadir sürekli stres halindeyim. Alıp yaptıklarınızı beraber yaptık ama hiç bir böyle konuşup olmadı acele acele oldu. Zamanında bir şeyler konusulsaydi bende, o da daha az sıkıntı çekerdik.Evlilik hazırlıklarını beraber yaptık. Şöyle anlatayım. Biz tanıştık bı yıl kadar sevgili, beş ay kadar bir süre de nişanlı kaldık sonrasında evlendik. Sevgilim sürecimiz de geleceğe dair bir konuşmamız hiçbir zaman olmadı. O zaman özel bir kurumda çalışıyordum. Pandeminin ortalariydi zaten kısıtlıydı yapabildiğimiz şeyler. Ama iyi kötü beraber vakit geçirdik. Fakat iletişim anlamında ikimizde de sorunlar oldu. Ben o dönem bir kaybetme korkusu yaşadım. İlk büyük tartismamizda bitirme konuları döndü. Sonrasında olan çoğu şey için kendimi geri çekme başladı bende. Misal ki maddi olarak eşim her şeyi kendisinin yapacağını düşünmüş.eşim benden dokuz yaş büyük hayat tecrübesi daha fazla çevresinde insanları kullanan hemcinslerimi görünce önyargı oluşmuş. Eski ilişkisi benden sekiz sene öncesi. İlişki anlamında da uzun bir ara var. Bu süreçte İstanbul'dan ailesinin yanına geliyor ve onlara destek oluyor. Sonra biz tanıştık bu sefer iş yerinde insanlar düğünde şöyle sorun yaşadık böyle sorun yaşadık diye anlattılar eşime. Şöyle masraf böyle masraf. Keza eslerinin harcamalarından şikayet vs . Konuşmalardan eşim de e
Eşim dinliyor ama tepki yok. Tepki bekledigimde bazen fevri davranıyor. Zaten bir de yatak hayatı sorunumuz var. Bunları bile mesela konuşmadık sevgiliyken. İnsanların iyi kötü konuşması olur bu konularda biz konuşmadık. Eşimde erken boşalma sorunu var. Biz bir uzun bir süre prezervatif ile korunduk. Bu bizi olumsuz etkiledi. Erken boşalma sorunu başladı ben başlarda sorun bende sanıp çok dert ettim. Eşimle bunu çok konuşmak istedim kendine yediremedi. Zorla hastaneye gittik safra taşı çıktı. Ama hastaneye gidene kadar ne tartsimalar. Misal ki bu bizim işte ortak problemimiz. Bunu konuşsak hal caresine baksak. Olmadı birbirimizi motive etsek farklilik katsak. İletişim ve bu yatak hayatı resmen bizim bütün ePeki evlilik hazırlıklarınızı kim yaptı ?
Siz konuşmak isteyince eşiniz sizi dinlemiyor mu ? Neden konuşamıyorsunuz ?
Nişanda, eşinizle yaşadığınız sorunlardan dolayı mı panik atak geçirmiştiniz ?
Evliliğimizi etkilediEşim de konuşmalardan etkileniyor ve stres yapıyor kendi kafasinda düğün dernek Nisan zamani beliryor ama bunlardan benim haberim yok. Ne zaman konusu açılsa tartışma oluyor. En son ben de insan evladıyim adını koyalım dedim öyle oldu. Maddi manevi üstesinden geliriz elimizden ne gelirse dedim. Sonrası Nisan zamani bir anda panik atak geçirdim kalp krizi sandılar ambulans çağırdılar o stresten oldu ve ben bundan kurtulamadim o zaman bu zamadir sürekli stres halindeyim. Alıp yaptıklarınızı beraber yaptık ama hiç bir böyle konuşup olmadı acele acele oldu. Zamanında bir şeyler konusulsaydi bende, o da daha az sıkıntı çekerdik.
Eşim dinliyor ama tepki yok. Tepki bekledigimde bazen fevri davranıyor. Zaten bir de yatak hayatı sorunumuz var. Bunları bile mesela konuşmadık sevgiliyken. İnsanların iyi kötü konuşması olur bu konularda biz konuşmadık. Eşimde erken boşalma sorunu var. Biz bir uzun bir süre prezervatif ile korunduk. Bu bizi olumsuz etkiledi. Erken boşalma sorunu başladı ben başlarda sorun bende sanıp çok dert ettim. Eşimle bunu çok konuşmak istedim kendine yediremedi. Zorla hastaneye gittik safra taşı çıktı. Ama hastaneye gidene kadar ne tartsimalar. Misal ki bu bizim işte ortak problemimiz. Bunu konuşsak hal caresine baksak. Olmadı birbirimizi motive etsek farklilik katsak. İletişim ve bu yatak hayatı resmen bizim bütün e
Bunun çaresi ne ben de bilmiyorum ama sizi o kadar iyi anladım ki bende de böyle bir sorun oldu yillarca....
Allah sabır versin bilenler öne çıksın.
Konu öne çıksın diye yazdım
Amin amin Allah hepimize sabır versin. Dertleşelim akıl verelimBunun çaresi ne ben de bilmiyorum ama sizi o kadar iyi anladım ki bende de böyle bir sorun oldu yillarca....
Allah sabır versin bilenler öne çıksın.
Konu öne çıksın diye yazdım size.
Prezervatif böyle bir problem mi yaratıyormuşBiz bir uzun bir süre prezervatif ile korunduk. Bu bizi olumsuz etkiledi. Erken boşalma sorunu başladı ben başlarda sorun bende sanıp çok dert ettim.
Zaten evlilik bu ikisinden ibaret değil miEvliliğimizi etkiledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?