Eşim ile başım dertte

aysenurt3991

Muhakkak ki Allah sabredenlerle beraberdir...
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2015
593
1.043
113
32
Merhaba kizlar 3 senelik evliyim esinle 6 senedir tanisiyoruz 1 kizimiz var kendisi sosyal bi insandir ama ben ona gozum kapali guvenirim bugün esimin is yerinde stajer olan genç bi kizla mesajini gordum önceden de goruyordum ama oyle napiyosun abi falan gibi konusuyorlardi bugunki mesajda esimin aq yazan bi kelimesini gordum guya kiz bi paylasim yapmis o da kiza bu resmen aq demek demis ama kisaltma seklinde degil acik acik ki benim esim ki benim yanimda mac izlerken bile kufretmek istemeyen adam nasil bir baska kiza bunu rahat bi sekilde söyleyebiliyor kafayi yemek uzereyim napayim bir akil verin

İş saatleri dışında ve iş hakkında değilse eşiniz kızla konuşmamalı bence siz sakince konuşun eşinize bu durumdan rahatsız olduğunuzu söyleyin( bu tavsiyeyi veriyorum ama ben asla sakin kalamazdım:sopa:)
Konuşmamalı bir erkek bu kadar rahat olmamalı empati yapabilmeli siz konuşmuş olsaydınız nasıl davranırdı kim bilir size

Koca adamın stajerle ne sohbeti olabilir ki?
Yanlış yolda yürüyor eşin bence.

Kiz bir paylasim yapmis ona yazmis bu yaptigin paylasim bu demek resmen diye bilmiyorum ne tepki vereceğimi bile bilmiyorum bana bile bu kelimeyi acik acik soylemezsin demek ki o rahatligi hissetmisin ki bunu soyleyebiliyorsun dedim ama cevap bile vermedi

Kiz bir paylasim yapmis ona yazmis bu yaptigin paylasim bu demek resmen diye bilmiyorum ne tepki vereceğimi bile bilmiyorum bana bile bu kelimeyi acik acik soylemezsin demek ki o rahatligi hissetmisin ki bunu soyleyebiliyorsun dedim ama cevap bile vermedi
Öyle demiş bile olsa eşine neymiş
Bunu açıklamam zorunda

Back
X