Eşim ilgisizleşti galiba

kızlar doğumuma günler kaldı artık..20 gün filan...eşim son bir haftadır nerdeyse yollara gidiyor..gittiği yer yakın yerler akşam geliyor ama ben gitmesin istiyorum..mal götürüyolar...
bu gün aradı amasyaya gitmesi gerektiğini söyledi..yola çıktı şimdi.bu kez akşam evde olmayacak..yarın öğlen gelecekmiş..

ne kadar moralim bozuldu..insan karısını hamileyken bırakır gidermi hiç..ya bana bişey olsa..ya ona yollarda bişey olsa..ben yanımda istiyorum onu..kendimi zaten iyice yalnız hissediyorum..bide bu böyle yapınca kızıyorum ..acaba aldatıyormu beni...zaten cinsel hayatımız yok haliyle olamazda..bu bir ihtiyaç sonuçta ..ama ben ona cevap veremem tabiyki...o yüzden beni aldatıyormu acaba diye düşünüyorum arada sırada istemedende olsa..

sizce ben hamileyken şehir dışına gitmesi normal mi ? milletin kocası böyle zamanlarda eşinin yanından ayrılmaz...

yoksa ben yinemi alınganlık yapıyorum..yoksa yinemi boşuna üzüyorum kendimi ?

kusura bakmayın kızlar herkesin okadar önemli derdi varken bunlarla meşgul ediyorum sizi...

daha dün sen eşimide sevmiyom kaynanamı diye konu açmamıimıydın ..sevmediğin adamın yanında olmasını neden istiyon...:20:

ee bende yaşadım ..abartmamak lazım diye düşünüyom..

ben kimsenin burda birşeyi abarttığını düşünmüyorum, herkesin hisleri,düşünceleri olaylara bakış açısı ve herhangi bir durumdan etkilenişi farklıdır...senin yaşadığın hamileliğin aynısını yaşamak zorunda değil kimse.sen öyle yaşarsın, başkası başka türlü...biraz geniş düşünmek lazım....

maveranın yaşadığı hamilelik psikolojisi yada benimkisi, senin yaşadıklarından farklı olabilir öyle değil mi?hem sadece hamilelik psikolojisi değil bu ? artık bünye hassaslaştı..alınganlık oluyor ister istemez..mutlaka sende de olmuştur...

kocamı sevmiyorum kaynanamıda sevmiyorum diye konu açmıştım evet..haklısın...kocamla tartışmıştık, kırmıştı beni ve o an sevmedim onu....çünkü çok kırılmıştım....ama şunu söyliyim sana, o benim kocam iyisiyle kötüsüyle...her tartıştığımızda boşayacak her barıştığımızda geri alacak değilim...evliliğin içinde herşey yaşanır...

ve burda da , bunları paylaşıyoruz zaten..içimizden geldiği gibi......

lütfen abartmamak lazım gibi cümleler kurma...herkesin yaşadığı kendinedir...hem bu durumda senin koyduğun ölçü ne ki ? neye göre abartı oluyor onuda anlamış değilim....

ben kimsenin burda birşeyi abarttığını düşünmüyorum, herkesin hisleri,düşünceleri olaylara bakış açısı ve herhangi bir durumdan etkilenişi farklıdır...senin yaşadığın hamileliğin aynısını yaşamak zorunda değil kimse.sen öyle yaşarsın, başkası başka türlü...biraz geniş düşünmek lazım....

maveranın yaşadığı hamilelik psikolojisi yada benimkisi, senin yaşadıklarından farklı olabilir öyle değil mi?hem sadece hamilelik psikolojisi değil bu ? artık bünye hassaslaştı..alınganlık oluyor ister istemez..mutlaka sende de olmuştur...

kocamı sevmiyorum kaynanamıda sevmiyorum diye konu açmıştım evet..haklısın...kocamla tartışmıştık, kırmıştı beni ve o an sevmedim onu....çünkü çok kırılmıştım....ama şunu söyliyim sana, o benim kocam iyisiyle kötüsüyle...her tartıştığımızda boşayacak her barıştığımızda geri alacak değilim...evliliğin içinde herşey yaşanır...

ve burda da , bunları paylaşıyoruz zaten..içimizden geldiği gibi......

lütfen abartmamak lazım gibi cümleler kurma...herkesin yaşadığı kendinedir...hem bu durumda senin koyduğun ölçü ne ki ? neye göre abartı oluyor onuda anlamış değilim....

tabiki herkes hamileleiğini farklı yaşar tabiki bnde de alınganlıklar oluyodu olmazmı ama kocamı sevmiyorum biraz ağır olmamışmı sence..

tabiki herkes hamileleiğini farklı yaşar tabiki bnde de alınganlıklar oluyodu olmazmı ama kocamı sevmiyorum biraz ağır olmamışmı sence..

geçen gün, açtığım konu başlığının,

doğru olup olmadığını,

yada ağır olup olmadığını

seninle tartışacağımı düşünmüyorsun heralde ?

biz o gün tartıştık eşimle..ve o an ondan nefret ettim....çok öfkeli ve kırgındım..haliyle böyle bir başlık açtım..sen nasıl bir başlık açmamı isterdin..EŞİMLE TARTIŞTIK ONU ÇOK SEVİYORUM. şekilinde bir başlık açsaydım sanırım daha yerinde olurdu :))) yani işte bu yüzden kocamı sevmiyorum kaynanamıda diye bir konu başlığı açtım..o anki duygumdu bu....sanırım bu açıklamayı bir kaç yerde daha yazdım..çokmu zor anlaşılıyor acaba...yada neden buna takıldın anlayamıyorum...

tuhafsın.....

Son düzenleme:
Back
X