kızlar doğumuma günler kaldı artık..20 gün filan...eşim son bir haftadır nerdeyse yollara gidiyor..gittiği yer yakın yerler akşam geliyor ama ben gitmesin istiyorum..mal götürüyolar...
bu gün aradı amasyaya gitmesi gerektiğini söyledi..yola çıktı şimdi.bu kez akşam evde olmayacak..yarın öğlen gelecekmiş..
ne kadar moralim bozuldu..insan karısını hamileyken bırakır gidermi hiç..ya bana bişey olsa..ya ona yollarda bişey olsa..ben yanımda istiyorum onu..kendimi zaten iyice yalnız hissediyorum..bide bu böyle yapınca kızıyorum ..acaba aldatıyormu beni...zaten cinsel hayatımız yok haliyle olamazda..bu bir ihtiyaç sonuçta ..ama ben ona cevap veremem tabiyki...o yüzden beni aldatıyormu acaba diye düşünüyorum arada sırada istemedende olsa..
sizce ben hamileyken şehir dışına gitmesi normal mi ? milletin kocası böyle zamanlarda eşinin yanından ayrılmaz...
yoksa ben yinemi alınganlık yapıyorum..yoksa yinemi boşuna üzüyorum kendimi ?
kusura bakmayın kızlar herkesin okadar önemli derdi varken bunlarla meşgul ediyorum sizi...
daha dün sen eşimide sevmiyom kaynanamı diye konu açmamıimıydın ..sevmediğin adamın yanında olmasını neden istiyon...