- 10 Kasım 2025
- 1
- 1
- 1
- 25
- Konu Sahibi gormeyengoz
-
Kaç yıllık evlisiniz? Severek mi evlendiniz? Evlilik öncesi nasıldı? Cinsellik bir ihtiyaçtır, kendinizi sapık gibi hissetmeyin. Evcilik oynamak için evlenmiyor insanlar. Kocalık görevini yerine getirmeli. Ayrıca karı gibi naz yapıyor nedir ya hiç hoş değil bu tabir.Eşim cinsel ilişkiye girmek istediğimde karı gibi naz yapıyor hep ben istiyorum çocu zaman reddediyor kalkıp yanımdan gidiyor isteyince çok kötü hissediyorum kendimi sapıkmışım gibi hissediyorum hep ben isteyince 2 haftadır bende yaklaşmıyorum yatakta belki beni anlar ister bir kere bari dedim yok hala istemiyor banyoda mastürbasyon yapıyor ne yapıcam bilmiyorum
Karı gibi naz yapıyor ne demek ya ne çirkin bir ifade?Eşim cinsel ilişkiye girmek istediğimde karı gibi naz yapıyor hep ben istiyorum çocu zaman reddediyor kalkıp yanımdan gidiyor isteyince çok kötü hissediyorum kendimi sapıkmışım gibi hissediyorum hep ben isteyince 2 haftadır bende yaklaşmıyorum yatakta belki beni anlar ister bir kere bari dedim yok hala istemiyor banyoda mastürbasyon yapıyor ne yapıcam bilmiyorum
Biraz erkeksi tavırlarınız olabilir mi? Hani eşinize karı gibi diyorsanız burada,acaba o da bu tarz düşüncelerinizi hissediyor olabilir mi hani bu tavırlarınızı.Banyoda yaptığına göre istekli ama sizi istemiyor gibi.Nasıl yaklaşıyorsunuz eşinizeEşim cinsel ilişkiye girmek istediğimde karı gibi naz yapıyor hep ben istiyorum çocu zaman reddediyor kalkıp yanımdan gidiyor isteyince çok kötü hissediyorum kendimi sapıkmışım gibi hissediyorum hep ben isteyince 2 haftadır bende yaklaşmıyorum yatakta belki beni anlar ister bir kere bari dedim yok hala istemiyor banyoda mastürbasyon yapıyor ne yapıcam bilmiyorum
Bence sen o karigibi naz yapıyor denilen erkek sensinEşim cinsel ilişkiye girmek istediğimde karı gibi naz yapıyor hep ben istiyorum çocu zaman reddediyor kalkıp yanımdan gidiyor isteyince çok kötü hissediyorum kendimi sapıkmışım gibi hissediyorum hep ben isteyince 2 haftadır bende yaklaşmıyorum yatakta belki beni anlar ister bir kere bari dedim yok hala istemiyor banyoda mastürbasyon yapıyor ne yapıcam bilmiyorum
Bana da öyle geldi daha önce bu lafı kullanan bir kadın hiç görmemiştimBence sen o karigibi naz yapıyor denilen erkek sensin
Taze üye karı kız derken birazdan belli olur niyetiBana da öyle geldi daha önce bu lafı kullanan bir kadın hiç görmemiştim
Evlilikte cinsellik iki tarafın da isteğiyle olmalı, biri sürekli reddediyor diğeri de sürekli isteyen tarafta kalıyorsa zamanla aradaki denge bozulur. Eşinin isteksizliği sadece sana olan duygularıyla ilgili olmayabilir, bazen stres, özgüven eksikliği ya da aradaki iletişim problemleri de etkiler "KARI GİBİ"kelimesi başlı başına yeterli zatenEşim cinsel ilişkiye girmek istediğimde karı gibi naz yapıyor hep ben istiyorum çocu zaman reddediyor kalkıp yanımdan gidiyor isteyince çok kötü hissediyorum kendimi sapıkmışım gibi hissediyorum hep ben isteyince 2 haftadır bende yaklaşmıyorum yatakta belki beni anlar ister bir kere bari dedim yok hala istemiyor banyoda mastürbasyon yapıyor ne yapıcam bilmiyorum
Aynen ya garip geldi bana daBence sen o karigibi naz yapıyor denilen erkek sensin
Seni haketmeli, böylesine istekli eşi olduğu için çok şanslı deli et seksi iç çamaşır, tanga, jartiyer giy seksi oyunlar oyna sonunda o peşinden koşacak çıldıracak emin olEşim cinsel ilişkiye girmek istediğimde karı gibi naz yapıyor hep ben istiyorum çocu zaman reddediyor kalkıp yanımdan gidiyor isteyince çok kötü hissediyorum kendimi sapıkmışım gibi hissediyorum hep ben isteyince 2 haftadır bende yaklaşmıyorum yatakta belki beni anlar ister bir kere bari dedim yok hala istemiyor banyoda mastürbasyon yapıyor ne yapıcam bilmiyorum
Senin kimin kuşu ötüyor mu ?Erkek misin kadın mıerkeksen uzaklaş bizdeen kadınsan şu cümleleri düzelt konuya gelecek olursak eğer kadınsan eşinin kuşu ötüyor mu belki yapamıyor fiziksel bir sorunu vardır eğer erkeksen uzaklaş bizdeen
Seni haketmeli, böylesine istekli eşi olduğu için çok şanslı deli et seksi iç çamaşır, tanga, jartiyer giy seksi oyunlar oyna sonunda o peşinden koşacak çıldıracak emin ol
Hacı abi sen erkeksin ve kadınlar kulübünde kadın gibi davranmaktan başka kadınlarla iletişim kurabilme imkanı olmayan umutsuz bir vakasın galibaSenin kimin kuşu ötüyor mu ?
diğer konulara akıl veriş şekli bile erkek diliyle zatenHacı abi sen erkeksin ve kadınlar kulübünde kadın gibi davranmaktan başka kadınlarla iletişim kurabilme imkanı olmayan umutsuz bir vakasın galiba
Bir insan bu kadar mı umutsuz vaka olur ve bunu kabullenir. Kadın taklidi yapmadan kadınlarla iletişim bile kuramıyor. Çok yazıkdiğer konulara akıl veriş şekli bile erkek diliyle zaten
Kestir öyle gel amcaSenin kimin kuşu ötüyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?