Eşiniz tamamen özgüvensiz. Bu nedir neden herkesten düşük görüyor kendini sordunuz mu hiç?
Böyle onu alamayız bunu yapamayız derse zaten sıfırı görmeyi bekliyor demektir. Biraz özgüven,başkalarının neyi olduğuna değil kendi neleri olduğuna baksa kendi hayatını yaşamayı öğrenir. Evrene başkaları için çok sıfırlı enerjiler yollayacağım biraz kendi için iyi enerjiler yollasa konuşmayı değil konuşulmayı öğrenir.
Eşinizden hazzetmediğinizi duymayan kalmadı zaten, adamda beğenmediğiniz şeyler say say bitmiyor. Her biri için ayrı konu açsanız yeni bir bdv kurulur. Artık bir rahat bırakın bu adamı yahu.
Anlatmayın yaşatarak öğretin. Konuşmadan anlasa çoktan bırakırdı bu düşüncelerin esiri olmayı. Sizde çalışıyorsunuz girin sıfır arabaya buna karar verdim diyin yapın. Evide satarsınız alıcı çıkar elbet... Sizin yerinizde olsam sıfır arabaları gezmeye başlardım eşimle. ne alınırsa gezerek oluyor. Almasakta biz yinede bakalım fikir ediniriZ diye gittiğimiz yerden mutlaka alacağımızı alıyoruz. Deneyin derim... Başkaları ile ilgili yaptığı konuşmalarda hoşumuza mı gitmiyor dikkatini çekecek başka bir konuyu açın sohbeti oraya yönlendirin. Zamanla kendinize ailesine yönelmeyi öğrenirAnlatamiyirummm kii
Çok saygılı birisiniz gerçekten. Sizinle yaşayanlara sabır diliyorum.Offfff sizede bla bla
Çok saygılı birisiniz gerçekten. Sizinle yaşayanlara sabır diliyorum.
Yokluk içinde mi büyümüş. Vardır bu hareketlerin bir sebebi.
Benim eşim de küçük bir köyde büyüdüğü için bazı insanları bazı ortamları gözünde büyütür. Ben de sezinleyip hemen küçümserim aman o makamda oturan kişinin öyle göründüğüne bakma filan diye. Köy yerinde büyümenin getirdiği bir şey ama ufak ufak mücadele ediyorum bununla. Bir dert değil benim için.Evet yokluk icinde.
Hemde oldukca fazla.
Yari ac yari tok buyumus
Sonra hirlanip iyi egitm almis kariyer yapmis ama iste ne bilim hala gcmisden cikamamis sanki
Benim eşim de küçük bir köyde büyüdüğü için bazı insanları bazı ortamları gözünde büyütür. Ben de sezinleyip hemen küçümserim aman o makamda oturan kişinin öyle göründüğüne bakma filan diye. Köy yerinde büyümenin getirdiği bir şey ama ufak ufak mücadele ediyorum bununla. Bir dert değil benim için.
Siz de eşinize aman hayatım ne var sıfır araba almakta bizden az geliri olanlar alıyor biz elimizi sallasak ellisi vs diyerek gaz verin diyeceğim ama fazla özgüven aksi tesir yapmasın mazallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?