Eşim in tavirlari........ bunaliyorum yardim

Eşinizin ruhu ezik sanırım

Sormadim ama sorucam ama nasil sormaliyim bilmiyorum
benim abim de böyle hep negatiftir, senelerce ne söylediysem birşey değişmedi.
sanırım kişi farkına varmayınca, değişmeyi istemeyince dışarıdan hiçbir müdahale ise yaramıyor.
Allah sabır versin, umarım düzelir

Umarim

Herşeyin en iyisini istiyor diyorsunuz sonra da sıfır araba alamayız diyor diyosunuz. Çelişmiyor mu sizce de?
Herşeyin en iyisini istese gerekirse kendini borç batağına sokup çok iyi bir araba alması gerekmez mi?

Bu adamdan ne kadar iğrendiğinizi çoğumuz anladık artık. Birlikte yaşamak için neden bu ısrar?

Neden nasil.
Peki ben bunu nasil duzeltebilirim.
Onu incitmeden.
Kendisi bu durumdan rahatsız değilse ve düzelmek gibi bir isteği yoksa sizin yapabileceğiniz bir şey yok ne yazık ki.
Yokluk içinde büyümüş insanların bazılarının cimrilik,eziklik,özgüven eksikliği,aşağılık kompleksi gibi farklı sorunları oluyor ve bunları aşmak profesyonel yardım almadan çok zor.
Not:Uzmanlığım PDR.

Bence konusahibi şikayet ede ede adamın üç kuruşluk özgüvenini yerle bir etmiş.

Adamın bulup aldığı eve arabaya herseye takık adamın sürekli kazıklandığını anlatmış bütün konularında. Bik bik yemiş adamı,şimdi adamcağız adım atmaya korkuyor bence,bu konusahibi çelişkiler yumağı resmen.

Sizin yapacağınız birşey yok. Sağlam destek alması lazım. Komşunun tavuğu komşuya kaz görünür hesabı olmuş biraz

Çocukluktan gelen birşey. Muhtemelen ailesi o çocukken eşiniz gibi hep kendilerini ezik gostermistir. Esiniz de bundan etkilenmistir.

Sizinle evlenirken abovvv bu kız benim yüzüme bile bakmaz demiş midir acaba? Bu kadar kendine güvensiz birini kendinize nasıl hayat arkadaşı olmasına göz yumdunuz ? Ben böyle kendine güveni olmayan bir adamı eşim olsun istemezdim

Evet yokluk icinde.
Hemde oldukca fazla.
Yari ac yari tok buyumus
Sonra hirlanip iyi egitm almis kariyer yapmis ama iste ne bilim hala gcmisden cikamamis sanki
Mesela bende bana büyük ikramiye çıkarsa bugatti alırım derken oooo onun vergisi kaç para kimbilir diyip daha ortalama bir araba hayal ediyorum. Neden çünkü ruhum fakir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…