Merhabalar.. 2 yıllık evliyim 3 aylık bir bebeğim var. Eşimi seviyorum ama en başından beri hep Bi güvensizlik oldu içimde. Biz tanışmadan önce yakın Bi arkadaşıma mesajlar atmış tanışmak için biz sevgili olduktan sonra arkadaşım söyledi yeminler etti sana ulaşmak için filan inanmadım sonra geçmiş geçmişte kaldı VS dedi neyse evlendik bu zamana geldik benim içimde hep Bi şüphe bugün instagramına girdim eşimin arama geçmişinde Bi kadına baktığını gördüm profilini açtım açık saçık saçma sapan bir tip hikayelerine de bakmış sordum yeni arayışlara mı girdin dedim ne demek istiyosun ben bakmadım Bi yere yorum yazmış bende kim diye baktım diyor tamam baktın da kızın 10 tane hikayesi var onlara ne diye baktın yok ben bakmadım sadece profile girdim çıktım diyor yeminler ediyor saydım rezil adamsın iğreniyorum senden herşeyi dedim şimdi ben suçlu oldum her şeyde Bişey bulup çıkarıyormuşum maksatımı çözememiş bilmem ne şimdi de gitti başka yere yattı bana da battaniye koymuş kapının önüne o kadar kötü oldum ki çekip gidesim var bebeğime kıyamıyorum bana bir akıl verin nolur çok kötüyüm