Eşim ...Instgram... +18

Sozde ne o ne ben kurcalarim yani kizar ama ben yinede gizli bakarum kihkih.
Ama genelde o takilirken yanina sokulup gorunce tepki gosteririm

Sozde ne o ne ben kurcalarim yani kizar ama ben yinede gizli bakarum kihkih.
Ama genelde o takilirken yanina sokulup gorunce tepki gosteririm
Gizli gizli niye bakarsınız ki? Bu şekilde kandırılamayacağınızı falan mı düşünüyorsunuz? Bence bu şekilde saygı da kalmıyor güven de sevgi de. Yüzgöz oluyor insan eşiyle.

Gizli gizli niye bakarsınız ki? Bu şekilde kandırılamayacağınızı falan mı düşünüyorsunuz? Bence bu şekilde saygı da kalmıyor güven de sevgi de. Yüzgöz oluyor insan eşiyle.

Çunku daha once guvenimi sarsicak birkaç hareketi oldu .
Yapmamam gerektigini blsemde engel olamiyorum

Bir de instagram çıktı... Kendi ilgi alanları çıkıyor arkadaşları da var. Mesela sürekli fragmanını takip ettiğim dizilerle ilgili çıkıyor. İlgimin olmadığı şeyler de var tabi

Bazen oyle olmuyabiliyor iste.
Elbette olmuyor. Hayat ya da insanlar bir matematik formülü gibi değil. Ancak kendi özsaygınız, evliliğiniz ve kişisel mutluluğunuz, huzurunuz için o güvensizliği unutmanız gerek. Gidemiyorsanız geçmişe sünger çekin. Ergenlikteki çocuklarını ‘aman yanlışa sapmasın’ diye kontrol eden ebeveynler gibi olmayın. Rahat olun. Ola ki sizi aldatırsa bunu zaten hafiyelik yapmadan da anlarsınız emin olun. Size öyle bir adiliği yaparsa da kapıyı gösterecek kadar kendinize güveniniz ve saygınız olsun. Zehretmeyin hayatı kendinize.

Unutmaya calisiyorum.
Aslinda oda cok dikkat ediyordu d

Çok haklisiniz.Bende onu istiyorum aslinda sunger cekmiyi ama iste boyle aradada geliyolar

Ya bi ara öğrencilerle takipleşmem oldu. Benim de keşfet acayip ve saçma şeylerle doldu benim aklımın dahi ucundan geçmeyen. Sonra zamanla düzeldi o arkadaşlarının aradıkları beğendikleri vs de çıkıyor ondandir

Neyle ilgili izliyosa onunla ilgili şeyler çıkar bende öyle en azından .

Neylere çok sık baktıysam bana da çoğunlukla onları gösteriyor keşfet. Arada arkadaş bağlantıları da oluyor gibi ondan emin değilim.

canim telas etme arkadaslarinin begenilerine gore oneriler siralaniyor.
yani esinle alakali degil. soyle anlatim kesfet kisinin takip ettiklerinin takip ettiklerine gore duzenleniyor.

Arkadaslari baktigi icin cikiyor o, bende de surekli seyma subasi cikiyor ama daha bir kere bakmadim bir iki kere de alisan cikti gerci, arkadaslarimi gozden gecirmeliyim kanimca..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…