Ben kesfeti hic kullanmam, gecen ilk kez takiliyordum hep magazin haberleri cikti kendisi de bakiyor olabilir tabi ki. Esinizin telefonunu kurcalamayin ki gereksiz suphelere dusmeyin
2 yıldır Instagram kullanmıyorum Bende de aksıne sacma sapan jıgolo resımlerı cıkıyordu. Eşimle nişanlıydık kendısı de sevmedıgı kullanmadıgı ıcın kapatmamı ıstedı ben de gereklı gormuyordum zaten cok. kapadım kafam da cok rahat bide burdan vazgecebılsem :) ınstagram bukadarr bagımlılk yapmadıı yaa. Halbukı bakıyor muuydum asla tabıkı. Bende 2yıl onceki halıyle kullanıcı ismi yazıyordu mesela x kişisinin takıbıne göre. Şuankı guncellemeden bihaberim. yani arkadaşlarımın takip ettiği göruntuler cıkıyordu. Bır de normal takip ettiklerım. Siz hiç bizaman anlayamazsınız ya kapa dıyceksınız ya da guvenıceksınız baska yol yok
200 arkadaşı varsa, 200üde aynı videoları mı izliyor? Kendi izledikleri, arattıkları çıkar çoğunlukla.. Deneyin, başka şeyler aratıp izleyin iki gün.. Bakın değişecek mi?
Benim 10 tane arkadasim var instada. Bana da cikiyor her turlu fotograf video. Surekli bunun gibi daha az gonderi gor yapmaktan ve engellemekten sıkıldım ben de.
Buluttan nem kapmayin bence. Onemli olan esinize olan guven duygusudur. O da eksikse baska seyleri sorgulamak lazim... Esimin telefonunda radyo uygulamasi vardi surekli ahlaksiz reklamlar cikiyordu sildik. Zaten o telefonu erkek mi kullaniyor kadin mi, onu bile tespit edip ona gore reklamlar koyuyorlar
Siz yasaklasanız da, o tarz fotoğraf ve videolara ulaşmak kadar kolay birşey yok. Rahatsız olduğunuzu dile getirmekte bir sakınca yok tabi. Adınızı baskıcı’ya çıkarmayın yasak koyarak.