Eşim intihar etti sanırım! Acil yardım! :(

Papatyakb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2018
1.641
1.279
83
40
Eşim eve dönmüyorsun vs dedi ve sanırım intihar etti. Bıçağı bileğine saplamaktan kesmekten bahsetti. Kapattı telefonu. İçmiş bir de. Arıyorum ulaşamıyorum! Yalvarırım napıcam ben şimdi! Bina görevlisini arayıp yönlendirdim ambulansı da arasam mı? Bebek uyuyor evden çıkamıyorum :KK43: Nolur napayım ben? :KK43:

Not: Güncelleme 4. Sayfada. Hepiniz de sağolun ilgilendiniz yanımda oldunuz. Kimisi blöf yapıyor öyle olsa haber vermezdi demiş ama haber verip intihar edenler de çok oluyor o yüzden görmezden gelemezdim. Buraya konu açmak ise o sırada burada olduğum için ve bina görevlisini aradıktan sonra yaptığım şeydi. Hepiniz sağolun.

Son düzenleme:
Sakin ol , polisi ara durumu belirt , bebege dikkat edebilicek birisi varmi yaninda yada imkanin varsa taksiyle gidebilir misin ,gidiceksende sakin sakinnn tekkk GITMEE ! Yaninda polis olsun .. psikolojisi bozuk kesinlikle
ve sogukkanli kal böyke birisine geri dönme lutfen sana suanda bile kötuluk yapiyor seni korkutarak
Umarim sadece blöftur dönmen icin uumarim..

Eşim eve dönmüyorsun vs dedi ve sanırım intihar etti. Bıçağı bileğine saplamaktan kesmekten bahsetti. Kapattı telefonu. İçmiş bir de. Arıyorum ulaşamıyorum! Yalvarırım napıcam ben şimdi! Bina görevlisini arayıp yönlendirdim ambulansı da arasam mı? Bebek uyuyor evden çıkamıyorum :KK43: Nolur napayım ben? :KK43:

Sizi büyük ihtimalle korkutmak icin yaoiyor. Polise haber verin onlar gerekeni yapsin. Oyalanmayin burda

Polis yetisemeyeblr bebegi kapin kosun ben felaket tellalligi yapmak istemem benzer bir telefon ile ipten adam aldik sarilip kurtardilar yarim dk ile kosun hemen taksiye atlayin

Sakin ol , polisi ara durumu belirt , bebege dikkat edebilicek birisi varmi yaninda yada imkanin varsa taksiyle gidebilir misin , ve sogukkanli kal böyke birisine geri dönme lutfen sana suanda bile kötuluk yapiyor seni korkutarak
Umarim sadece blöftur dönmen icin uumarim..

Onun oraya gitmesi hic uygun olmaz. Adam alkollü. Bıçak micak birsey diyor. Allah korusun. Polis ve ambulans gitsin sadece

Polis yetisemeyeblr bebegi kapin kosun ben felaket tellalligi yapmak istemem benzer bir telefon ile ipten adam aldik sarilip kurtardilar yarim dk ile kosun hemen taksiye atlayin

Sizce alkollu ve bıçaklı adamin yanında ayrılmak üzere olan esini ve bebegi göndermek ne kadar dogru. Polisi var hastanesi var. Onlar ilgilensin. Allah korusun kadina ve cocuga birsey yapar

Back
X