Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bina görevlisi de ne hakla eve dönün diyebiliyor anlamıyorum.
Intihar edecek insan kimseye haber vermez ,veriyorsada tatlı canına kiyamaz ucundan çizik atar korkutmak için . Polisi arayın yada yakın akraba aileden birini haberdar edin , kendiniz gitmeyin
Sanki o evde kendi yaşıyormuş gibi.Aynen. Sanki ona düşmüş
Umarim bu takintili insana geri dönme i dusunmuyorsunuz .. yarinda gitmeyin ailesi ilgilensin .Hepiniz de sağolun. Açıkçası çok korktum çünkü daha önce birkaç kez veda etmiş kardeşlerine falan ama bir şey yapmamıştı. Blöf olduğunu herkes düşünür ama intihar edenlerin çoğu da öncesinde böyle sinyaller veriyor. Buraya da yorum yapanlar benzer şeylere gerçek hayatta rastlamışlar. Riske atamazdım sonuçta. Bina görevlisine kapıyı açmış, yanındayken benimle konuştu, adam eşiniz hiç iyi değil masanın üzerine bıçak koymuş evinize dönün bence dedi. Gecenin bir vakti gidemeyeceğimi anlattım eşime. Yarın doktordan sonra geleceğim ama sakince uyu dedim tamam dedi. Ruh hali hiç iyi değildi gerçekten intihara meyil etmiş gibi tuhaf şeyler söylüyor. Zor ikna ettim şu an gidemeyeceğime. Ben evden ayrılınca böyle şeyler oluyor. İçmeyen adam içmeye başladı. Ben bir şey yapmadım ama sen yine de suçluyorsun beni ben kötü biri miyim diye başladı daha önce yaptığı benim de şahit olduğum iyiliklerini anlatmaya başladı. İyi birisin lütfen uyu diye ikna ettim.
Buraya konu açmak normalde aklıma gelmezdi ama öncesinde açıktı konulara göz atıyordum. O an böyle mesaj alınca konuşunca hemen buraya yazdım bina görevlisini aradıktan sonra. Bunu eleştirenler olmuş ama o an insan tutuluyor. Ambulans aklıma geldi ama en erken ulaşabilecek kişi bina görevlisiydi o yüzden onu aradım. Polis aklıma gelmedi mesela hiç. Burada hemen herkes daha görmüş geçirmiş sağduyulu cevaplar verebiliyor o yüzden buraya da yazdım. Hepiniz de sağolun.Blöf olabilir ama dediğim gibi riske atamazdım sonuçta. Yarın hastaneden sonra geleceğim diye ikna ettim.
Çok söyledi hata yaptığını bir daha olmayacağını daha önce. Şimdi de söyledi ama bir yandan da takılmış kalmış ben seni aldatır mıyım vs diye.Yarın da gitmeniz sizin açınızdan hiç iyi olmaz. Hala hatamı anladım düzelteceğim demek yerine ben birşey yapmadım sen beni suçluyorsun diyor eşiniz. Eğer biraz olsun insanları tanıyabildiysem eşiniz bu olay için de ileride "senin yüzünden az kalsın intihar edecektim" diye sizi suçlayacak şimdiden söylemiş olayım da doğru çıkarsa belki uyarılarımızı dikkate alırsınız.
Aldatmadı aslında ama yalan söyledi. Üzerine içmiş hakaretler etti. :/Bende neden intihar ediyor ki eskilere bakiyim derken üstteki yorumu gördüm.
Ben mi cok kinciyim bilmiyorum ama sizi aldatirken aklina geldiniz mi
Erkeklerde de huy oldu bir seyler yap sonra ben intihar etcem galiba uhu ühü
Valla bana acimayana ben bir damla su vermem.
Aglasin biraz açılır.
Birakin Allah askina ne hali varsa görsün.. Bildiginiz Egoist kendisini dusunuyor sadece...Çok söyledi hata yaptığını bir daha olmayacağını daha önce. Şimdi de söyledi ama bir yandan da takılmış kalmış ben seni aldatır mıyım vs diye.
Ben annemlerdeyim. O bizim evimizde. Annemlerde kimse yok bebek uyuyor dedim. Şimdi anlatabildim mi? :)Bide ben anlamadım eve dön diyor sana ama sen evde değilsin evdede kimse yok diyorsun bi yandanda
Aldatmadı aslında ama yalan söyledi. Üzerine içmiş hakaretler etti. :/
Çok söyledi hata yaptığını bir daha olmayacağını daha önce. Şimdi de söyledi ama bir yandan da takılmış kalmış ben seni aldatır mıyım vs diye.
Yormaz olur mu? Ama ortada bebek olunca engellenmiyor ki öyle. Bir de aldatmadı, yalan söyledi bir kadınla buluştu. Kadının rahat konuşmaları falan canımı sıktı. Eşimin izin vermesi.Şimdi siz sizi aldatan bu adamla hayatınıza hep böyle mi devam edeceksiniz? Baba evine gideceksiniz, o da içip sizi kendini öldürmekle tehdit edecek ve siz de döneceksiniz?
Bu hayatlar sizi yormuyor mu? Madem baba evine gittiniz engelleyin her yerden ki böyle ucuz numaralara başvurmasın!