Eşim intihar etti sanırım! Acil yardım! :(

Sizce alkollu ve bıçaklı adamin yanında ayrılmak üzere olan esini ve bebegi göndermek ne kadar dogru sizce. Pokisi var hastanesi var. Onlar ilgilensin. Allah korusun kadina ve cocuga birsey yapar

Ben benzer bsyi yasadim birebir ayni hikaye ve benim hikayemdeki adam aslinda sucsuzdu tamamen cokmustu biz can korkusunu herseyin anlik oldugunu 15 20 sn ile hayat kurtarildigini gorduk. Polis ve ambulans ceset kokmadan yetisir merak etmeyin. Bizde aramistik ve arabaya atip hastahaneye vardiklarinda polis yeni gitmis amnulans yoldaymis. Tercih kendisinin hikaye benzer olmayabilir blof olabilir ama benim tepkim yasanmisliktan. Ne olursa olsun burda konu acmak en son sey olmali. Kendi gitmesi ne kdr anormal ve zararliysa sadece polisi ve ambulansi beklemekte oyle yada hicbsy yapmadan bekleyecek.

Polis yetisemeyeblr bebegi kapin kosun ben felaket tellalligi yapmak istemem benzer bir telefon ile ipten adam aldik sarilip kurtardilar yarim dk ile kosun hemen taksiye atlayin
Gözu dönmüs bir insanin yaninda bebegin isi yok.. kesinlikle cok buyuk hata bayani bebegiyle oraya yollamak ... polis esliginde gidicekse bebegi birakip gidebilir onun haricinde polisi aramasi yollamasi yeterli bence.. Allah korusun herdes olabiliyor .. psikolojisi bozuk bir insandan bahsediyoruz herseyi yapabilir.

Ben benzer bsyi yasadim birebir ayni hikaye ve benim hikayemdeki adam aslinda sucsuzdu tamamen cokmustu biz can korkusunu herseyin anlik oldugunu 15 20 sn ile hayat kurtarildigini gorduk. Polis ve ambulans ceset kokmadan yetisir merak etmeyin. Bizde aramistik ve arabaya atip hastahaneye vardiklarinda polis yeni gitmis amnulans yoldaymis. Tercih kendisinin hikaye benzer olmayabilir blof olabilir ama benim tepkim yasanmisliktan. Ne olursa olsun burda konu acmak en son sey olmali. Kendi gitmesi ne kdr anormal ve zararliysa sadece polisi ve ambulansi beklemekte oyle yada hicbsy yapmadan bekleyecek.
Çocukla yalnız bir kadının polis ve ambulanstan önce gitmesi mümkün değil ki. Üstelik hem kendini hem bebeği tehlikeye atmak olur bu. Adam içmiş diyor ne yapacağı belli mi olur Allah muhafaza.

Zaten adam sorumsuz ve ayrılma eşiğinde bu tavsiyeniz olmamış .

Ne güzel belirtmişsiniz " Benzer " birşey yaşadım diye . Konular aynı olabilir ama kişiler farklı, konu sahibesi eve gidince bıçağı gırtlağına dayamayacagi ne malum ?? Kritik bir.noktada git demek ne kadar doğru?? Şuan telaşlı bir insani yanlış yönlendirmeyin lütfen

Ahh ahh kadin olmak insan olmak boyle bisey iste...
Nasil korkmus.acaba yerinde kocasi olsaydi ayni sekilde endiselenirmiydi.
Aynen endiselensede başı derde girmesin diye endiselenir genelde erkekler böyle düşüncesiz zaten hiç düşünmüyor bebekli kadın tek başına ne yapar diye

Polisi arayın ama bence birşey yapmaz eşiniz. Sizi korkutmaya yaptıklarını unutturmaya çalışıyor olabilir.

Eşim eve dönmüyorsun vs dedi ve sanırım intihar etti. Bıçağı bileğine saplamaktan kesmekten bahsetti. Kapattı telefonu. İçmiş bir de. Arıyorum ulaşamıyorum! Yalvarırım napıcam ben şimdi! Bina görevlisini arayıp yönlendirdim ambulansı da arasam mı? Bebek uyuyor evden çıkamıyorum :KK43: Nolur napayım ben? :KK43:
Sanada şaşırdım yani böyle bir durumda konu aciyorsun zaman kaybı polisi ara onlar halleder ama bAna inandırıcı gelmedi

Eşim eve dönmüyorsun vs dedi ve sanırım intihar etti. Bıçağı bileğine saplamaktan kesmekten bahsetti. Kapattı telefonu. İçmiş bir de. Arıyorum ulaşamıyorum! Yalvarırım napıcam ben şimdi! Bina görevlisini arayıp yönlendirdim ambulansı da arasam mı? Bebek uyuyor evden çıkamıyorum :KK43: Nolur napayım ben? :KK43:
Polisi ara ihbar etti gerçekse yardım ederler yalansa göz altına alınır belki bir psikiyatr filan görür.

Kadına git falan deniliyor da belki size çok bencil geleceğim ama ben asla gitmem bebeğimin ve kendi hayatimi riske atmam

Adam içmiş elinde bıçak var ya bana bir şey yapar da bebegim annesiz kalırsa umrumda olmaz şu durumda polisi aramak yeterli bence
Ben de gitmem kendimi geçtim bebeğimi tehlikeye atmam.
Yapılacak şey belli 155'i aramak.

Kusura bakmayin da Türkiyede kadınlarin ne çabuk cinayete kurban gittigini de biliyoruz. Oda genelde 15-20 sn is. Sonra katiller "gözüm döndü hatirlamiyorum" diye tahliye bile istiyor. Ne olursa olsun kadının ve cocugun orda asla işi yok. Can güvenlikleri daha önemli. Konu sahibi cocugunu düşunucek. Adam intihar edecek olsa önceden bildirmez emin olun

Hepiniz de sağolun. Açıkçası çok korktum çünkü daha önce birkaç kez veda etmiş kardeşlerine falan ama bir şey yapmamıştı. Blöf olduğunu herkes düşünür ama intihar edenlerin çoğu da öncesinde böyle sinyaller veriyor. Buraya da yorum yapanlar benzer şeylere gerçek hayatta rastlamışlar. Riske atamazdım sonuçta. Bina görevlisine kapıyı açmış, yanındayken benimle konuştu, adam eşiniz hiç iyi değil masanın üzerine bıçak koymuş evinize dönün bence dedi. Gecenin bir vakti gidemeyeceğimi anlattım eşime. Yarın doktordan sonra geleceğim ama sakince uyu dedim tamam dedi. Ruh hali hiç iyi değildi gerçekten intihara meyil etmiş gibi tuhaf şeyler söylüyor. Zor ikna ettim şu an gidemeyeceğime. Ben evden ayrılınca böyle şeyler oluyor. İçmeyen adam içmeye başladı. Ben bir şey yapmadım ama sen yine de suçluyorsun beni ben kötü biri miyim diye başladı daha önce yaptığı benim de şahit olduğum iyiliklerini anlatmaya başladı. İyi birisin lütfen uyu diye ikna ettim.
Buraya konu açmak normalde aklıma gelmezdi ama öncesinde açıktı konulara göz atıyordum. O an böyle mesaj alınca konuşunca hemen buraya yazdım bina görevlisini aradıktan sonra. Bunu eleştirenler olmuş ama o an insan tutuluyor. Ambulans aklıma geldi ama en erken ulaşabilecek kişi bina görevlisiydi o yüzden onu aradım. Polis aklıma gelmedi mesela hiç. Burada hemen herkes daha görmüş geçirmiş sağduyulu cevaplar verebiliyor o yüzden buraya da yazdım. Hepiniz de sağolun. :( Blöf olabilir ama dediğim gibi riske atamazdım sonuçta. Yarın hastaneden sonra geleceğim diye ikna ettim.

Hepiniz de sağolun. Açıkçası çok korktum çünkü daha önce birkaç kez veda etmiş kardeşlerine falan ama bir şey yapmamıştı. Blöf olduğunu herkes düşünür ama intihar edenlerin çoğu da öncesinde böyle sinyaller veriyor. Buraya da yorum yapanlar benzer şeylere gerçek hayatta rastlamışlar. Riske atamazdım sonuçta. Bina görevlisine kapıyı açmış, yanındayken benimle konuştu, adam eşiniz hiç iyi değil masanın üzerine bıçak koymuş evinize dönün bence dedi. Gecenin bir vakti gidemeyeceğimi anlattım eşime. Yarın doktordan sonra geleceğim ama sakince uyu dedim tamam dedi. Ruh hali hiç iyi değildi gerçekten intihara meyil etmiş gibi tuhaf şeyler söylüyor. Zor ikna ettim şu an gidemeyeceğime. Ben evden ayrılınca böyle şeyler oluyor. İçmeyen adam içmeye başladı. Ben bir şey yapmadım ama sen yine de suçluyorsun beni ben kötü biri miyim diye başladı daha önce yaptığı benim de şahit olduğum iyiliklerini anlatmaya başladı. İyi birisin lütfen uyu diye ikna ettim.
Buraya konu açmak normalde aklıma gelmezdi ama öncesinde açıktı konulara göz atıyordum. O an böyle mesaj alınca konuşunca hemen buraya yazdım bina görevlisini aradıktan sonra. Bunu eleştirenler olmuş ama o an insan tutuluyor. Ambulans aklıma geldi ama en erken ulaşabilecek kişi bina görevlisiydi o yüzden onu aradım. Polis aklıma gelmedi mesela hiç. Burada hemen herkes daha görmüş geçirmiş sağduyulu cevaplar verebiliyor o yüzden buraya da yazdım. Hepiniz de sağolun. :KK43: Blöf olabilir ama dediğim gibi riske atamazdım sonuçta. Yarın hastaneden sonra geleceğim diye ikna ettim.

Yarin gitmeyin. Annesini babasini arayin onlar ilgilensin.

Back
X