- 29 Nisan 2008
- 11.403
- 12.732
- 498
- Konu Sahibi gulceayyuzlum
Bunu kibar bir tabela ile gorunur bir yerde belirtinMalesef gunluk urun yapiyoruz
cunku korucu katki iceren urunler kullanmiyoruz halk sagligi onemli
sahsen ben disarda urun yemm
Ben kendi yemedigimi badkasina yedirmm
bizim dukkan anne mutfagi tarzinda
Kucuk cocuklara dogumgunu organizasyonlari yapabilirsiniz sonradan annelerin ayagi alisinca toplasip ogretmenle mudurleri kahve esliginde sizin mekanda cekistirir:))
sadece kahve cay icenlere kucucuk ikram musterinin yemeyecek olsa bile hosuna gidiyor
Bizim Pastahanemizde gunluk kisir ve sarma var mesela tatli hamur isi ile cok aram olmamasina ragmen bu beni cezbediyor bazen evede aliyorum
Yemeksepetine uye olun insanlar misafiri geleceginde evle ugrasirken ayagina cay yanina birseyler istiyor cikip almaya vakti olmayinca. Urunlerde resim kullanin 3,5 resim koyup gerisine koymayan yerlerden yemek sepeti alisverisi yapmiyorum mesela
Sandalyeleriniz rahat olsun ben bazi isletmelere bu yuzden ikinci defa gitmiyorum misal iki buklum rahatsiz oturucaksam ne gerek var diye
Sunum onemlidir birde guleryuz herkesin psikolojik deli gibi dolandigi su zamanlarda tebessum insani cekiyor vallahi
Birde 6 ay ile 1 yilda isletmeler anca oturur oyle hemen acip hop diye ticarete baslayan yer pek olmaz