Eşim iş yemeğinde bayan arkadaşıyla dans etmiş

dans ettiği kız da 3-5 gün sonrs evlenecek bir kızmış...neyse...bu işyeri kurumsal bir yer..iş yemeği dediğim de şu moral-kaynaşma tarzı olanlardan...

muhtemelen önemsiz bişeydir, kim teklif etmiş acaba dansı

bence ister muhafazakar ol ister olma, can sıkıcı

yine de üstünde durulcak bişey değil, sinir olduğunu belli etsen yeter

Son düzenleme:
bende olsam kızardım doğrusu
evli barklı adam iş arkadaşıyla neden dans etsin ki ne gerek var:19:
üstelik sana bundan hiç bahsetmemiş bile
bir erkek az çok karısının hasassiyetlerini bilir senin bunu hoş karşılamayacağını bile bile dans etmesi hiç doğru değil:20:
eşini iyice uyar ki bir daha tekrarlamasın aynı hatayı:31:

muhtemelen önemsiz bişeydir, kim teklif etmiş acaba dansı

bence ister muhafazakar ol ister olma, can sıkıcı

yine üstünde durulcak bişey değil, sinir olduğunu belli etsen yeter

kız kalkalım dedi diyor...bugüne dek böyle bir vukuatı da olmuş değildi..hiç de sevmezdi öyle dans mans..saçma gelirdi...arkadaşlardan birinin yazdığı gibi ben de söylemiştim ona...evli bir insana dans teklif edilmesi zordur..demek ki seviyenizi yerlerde ki böyle fütursuzca sana dans teklif edebiliyor dedim..yakılştırdın mı kendine bu hali tavrı dedim...hayır haklısın dedi...ne yapmamı istiyorsun diyor...

bende olsam kızardım doğrusu
evli barklı adam iş arkadaşıyla neden dans etsin ki ne gerek var:19:
üstelik sana bundan hiç bahsetmemiş bile
bir erkek az çok karısının hasassiyetlerini bilir senin bunu hoş karşılamayacağını bile bile dans etmesi hiç doğru değil:20:
eşini iyice uyar ki bir daha tekrarlamasın aynı hatayı:31:

evet aynen öyle...evli barklı adam...uyarıyorum dünden bu yana...yalnız o kıza da pes dedim...ne rahatlık yanii....:53:

kız kalkalım dedi diyor...bugüne dek böyle bir vukuatı da olmuş değildi..hiç de sevmezdi öyle dans mans..saçma gelirdi...arkadaşlardan birinin yazdığı gibi ben de söylemiştim ona...evli bir insana dans teklif edilmesi zordur..demek ki seviyenizi yerlerde ki böyle fütursuzca sana dans teklif edebiliyor dedim..yakılştırdın mı kendine bu hali tavrı dedim...hayır haklısın dedi...ne yapmamı istiyorsun diyor...

bence eşin pişman çok üstüne gitme, sanırım aynı şeyi tekrar yapmaz
kız teklif edince ayıp olmasın diye tamam deyiverdi herhalde, öyle uzun uzadıya düşünmedi, anlık bişeydi yani, öyle tahimin ediyorum, kötü niyetli olduğunu sanmıyorum
sanırım bu olayın kavgası edilmiş özür dilenmiş, bence artık üstüne gitme, sen bilirsin tabii de...

Son düzenleme:
bence eşin pişman çok üstüne gitme, sanırım aynı şeyi tekrar yapmaz
kız teklif edince ayıp olmasın diye tamam deyiverdi herhalde, öyle uzun uzadıya düşünmedi, anlık bişeydi yani, öyle tahimin ediyorum, kötü niyetli olduğunu sanmıyorum
sanırım bu olayın kavgası edilmiş özür dilenmiş, bence artık üstüne gitme, sen bilirsin tabii de...

aynen anlattığın gibi olmuş...öyle diyor...anlık bir tamam,10 sn sonra aklı başına gelip oturmuş..öyle diyor...önemli olan niyet mi ki?hiç olmaması gerekirdi...dikkatli ol bundan böyle ,bunlar hassas durumlar dedim...inş olmaz bir daha ama düşündükçe canım yanıyor...başka bir kadın diye düşündükçe...:50:

aynen anlattığın gibi olmuş...öyle diyor...anlık bir tamam,10 sn sonra aklı başına gelip oturmuş..öyle diyor...önemli olan niyet mi ki?hiç olmaması gerekirdi...dikkatli ol bundan böyle ,bunlar hassas durumlar dedim...inş olmaz bir daha ama düşündükçe canım yanıyor...başka bir kadın diye düşündükçe...:50:

canım seni anlıyorum ama eşinide anladım
bence eşin doğru söylüyor ve pişman
tekrar yapacağınıda hiç sanmam
erkekler malesef bizim gibi anında detaylı düşünemiyor, yaşayarak öğreniyorlar genelde
bence gönlünü almak için yanaşırsa sırtını dönme, dersini almış nasılsa

ben olsam bende çok kızardım
aynı durumda ben olsam ne yapardın derdim
ki sana sölememiş bile sen gizli öğrenmişsin
kötü bi durum
ama alttan alma suçunu bilsin

Bazı bayanlarda muhafazakar adamları seçiyor güvenilir bundan zarar gelmez diye o anda dans edesi geliyor kurbanda böyle adamlar oluyor

bence dans etmesinden çok saklaması yalan söylemesi problem;
senin kızacağını düşündüğü herşeyi saklarsa iletişiminiz giderek zayıflar ve güvensizlik artar
düşünsene bigün birine para kaptırmış sana söylemiyor eve şak diye icra geliyor -yakınım yaşamıştı-
insan sıkıntılarını ve mutluluklarını eşiyle paylaşabilmeli;
hadi bunu geçtim; direkt kendisi eve gelince ben dans ettim demiş olsun;
bu da açıkcası bir problem benim için;
çünkü benim dini inancıma ters;
peygamber değiliz herşeyi dört dörtlük yaşayamıyoruz ama kadınla erkek arasında fiziki sınırlar olması gerektiğine inanıyorum; bunu yapamama gibi bir lüksü olamaz.
sonuçta masum birşey olsaydı dinen de yasak olmazdı di mi?

Muhafazakar insanın da meyhanelere gittiğine ilk defa şahit oldum.
Hadi iş yemeğidir gitti diyelim dansetmek de neyin nesidir yahu?
Ben olsam ben daha fazla tepki verirdim saçmalığa bak
Sadece iş yemeğine giden ahlaklı bi şekilde yemeğini yer gelir
Elin kadınlarıyla dansetmeye mi gitmiş
Az bile tepki göstermişsin
Bi daha da bence eşini iş yemeğine falan gönderme
Baksana eşinin aklı başka türlü işliyor

İş yemeklerine eşler neden getirilmiyormuş anlamadım, ayrıca meyhanede mi yapılıyormuş bu iş yemekleri? Çok saçma geldi bana, ki doğru bile olsa eşim hamile gelemem onu yanlız bırakamam diyebilirdi, üstüne dans etmiş. Bu arada muhafazakar bir insan meyhaneye gider mi?

iş yemeğinin meyhanede ne işi var
heleki muhafazakar bir yapıya sahipse bu kişi
içki içilen mekanda bulunmanın günah olduğunu bilmiyormuki kocan
gitmek zorunda değildi yemeğe gelmedi diye
işten kovacakta değillerdi
saygısızın biri evli adama dans teklif ediyorsa saygısızlık olmasın diye kabul mu etmilş teklifi
ben olsam o kızıda kocamıda paralardım vallahi...
bir dahada asla bu tip ortamlara gitmesine iizin vermezdim

bence dans etmesinden çok saklaması yalan söylemesi problem;
senin kızacağını düşündüğü herşeyi saklarsa iletişiminiz giderek zayıflar ve güvensizlik artar
düşünsene bigün birine para kaptırmış sana söylemiyor eve şak diye icra geliyor -yakınım yaşamıştı-
insan sıkıntılarını ve mutluluklarını eşiyle paylaşabilmeli;
hadi bunu geçtim; direkt kendisi eve gelince ben dans ettim demiş olsun;
bu da açıkcası bir problem benim için;
çünkü benim dini inancıma ters;
peygamber değiliz herşeyi dört dörtlük yaşayamıyoruz ama kadınla erkek arasında fiziki sınırlar olması gerektiğine inanıyorum; bunu yapamama gibi bir lüksü olamaz.
sonuçta masum birşey olsaydı dinen de yasak olmazdı di mi?

evet benim de takıldığım nokta buydu..neden yalan söyledin dedim bana sıkıcıydı falan diye dedim...öyleydi ama gerçekten dedi...önemsemediğim bir durum olduğu için unutmuşum dedi...benim de inançlarıma ters bunlar...bu tip yemeklere gitmeyince sıkıntı oluyormuş...ne oluyorsa bilmiyorum..ortamlardan uzak kalmak işyerinde dışlanmalarına mı sebep oluyor acaba?ama gitmesi de artık en az gitmemesi kadar sıkıntı olacak..

iş yemeğinin meyhanede ne işi var
heleki muhafazakar bir yapıya sahipse bu kişi
içki içilen mekanda bulunmanın günah olduğunu bilmiyormuki kocan
gitmek zorunda değildi yemeğe gelmedi diye
işten kovacakta değillerdi
saygısızın biri evli adama dans teklif ediyorsa saygısızlık olmasın diye kabul mu etmilş teklifi
ben olsam o kızıda kocamıda paralardım vallahi...
bir dahada asla bu tip ortamlara gitmesine iizin vermezdim

erkekler genelde izin almıyorlar ki...:50:yoksa ben hiç razı değilim gitmesine...

İş yemeği meyhanede olmaz.Ha iş arkadaşlarıyla eğlenceye gidilirse meyhaneye gidilir.
Ama kurumsal bi yer meyhanede iş yemeği vermez.

Eşim muhafazakar değildir.Arada iş yemeğine giderler.Eşleri davet etmezler.Tek başına gider.
Ama gider balık restaurantta balık yer belki bi duble bişey içerler,saat 11 de çıkarlar.
11 usturuplu bi saattir yani.
Eşinde hata var zaten kabul etmiş.Sende zaten sıkıntını söylemişsin.
Daha ne yapabilirsin ki?Gerçekten pişman olmuşsa zaten bundan böyle bu problemle karşı karşıya kalmazsın.

Demek eşin,sandığın gibi muhafazakar değilmiş.

Meyhanedeki yemek,herhalde iş arkadaşlarıyla eğlencedir.
İş amaçlı olduğunu veya katılmaya mecbur olduğunu hiç sanmıyorum.

Ayrıca dansa erkek kaldırır.Kızlar kalkalım bile deseler,ben sevmem diyebilirdi.

Muhafazakar olup olmamakla alakası yok bu durumun bence. Önemli olan insanın kendisini bilip gelen böyle bir teklifi red etmesi gerekirdi.
Ayrıca iş yemeği meyhanede ne zamandır yapılıyormuş ki hemde kurumsal bir firmanın? Ne kadar çalışanları motive etmek adı altında toplanılsa da meyhane hoş bir mekan olmasa gerek. Dans ettiği kızda kısa süre sonra evleneceği halde nasıl böyle bir teklifte bulunabiliyor o da ayrı bir hayretlik yani.
Eşinizin ilk defa bu tarz bir olayını yakaladığınızdan ve eşinizinde bunu kabul edip özür dilediğini düşündüğümden (yazılarınızdan çıkardım eşinizinde üzgün olduğunu ve özür dilediğini) affedilmemesi gereken bir durum söz konusu değil bence. Gerekli göz dağını zaten vermişsinizdir. Bu durumda uzatmayın bence mutluluğunuzu da bozmayın.
Allah herkese mutluluklar versin.

Son düzenleme:
evet benim de takıldığım nokta buydu..neden yalan söyledin dedim bana sıkıcıydı falan diye dedim...öyleydi ama gerçekten dedi...önemsemediğim bir durum olduğu için unutmuşum dedi...benim de inançlarıma ters bunlar...bu tip yemeklere gitmeyince sıkıntı oluyormuş...ne oluyorsa bilmiyorum..ortamlardan uzak kalmak işyerinde dışlanmalarına mı sebep oluyor acaba?ama gitmesi de artık en az gitmemesi kadar sıkıntı olacak..

cnm nasıl ki askeriyede yemekelre eşli katılınıyor; eşin gelmediğinde problem oluyor; aynı durum bazı firmalarda da var;
eski işyerimde kimse gık demezdi; bu işyerimde de benim şefim karışmıyor ama eşim de aynı firmada olmasına rağmen onun şefi yemeklere benim gitmememe bozuluyor; hatta eşim de birkaç kere içkili mekana gidiyorlar diye gitmemişti doğrudan laf işitti şefinden;
o konuda eşin birşey yapamaz gitmesi gerekiyor ekipiçinde tutunabilmesi için ama sırf gidiyor diye de dans etmesi gerekmez herhalde

nasıl iş yemeği bu?benim bildiğim iş yemeklerinde sakin bi yerde oturulur ne konuşulcaksa konuşulur hepsi bu..iş yemeğinin meyhanede olması saçma..üstüne bide dans nerden çıkmışki!bide size olanı anlatmaması gerçekten sinir bozucu..tavrını koy canım.. :23:

Back
X