Eşim iş yemeğinde bayan arkadaşıyla dans etmiş

Bence muhafazakar olan sızsınız esınız degıl.
Esınıze dısarda ki hayat cazip gelmeye baslamıs bence.
ben olsam bende cok tepki veririm muhafazakar degılim belkı;
ama bu durumun bunla alakası yok ben olmadan yemege gıdıcek meyhaneye bıde dans edıp poz verıcek.
ayrıca 10 sn sonra oturmus
ha bu 10 sn de fotografta cekılmekten gerı kalmamıs
bence sız evlılıgınızı kendı ınanclarınıza gore dusunmussunuz ama esınız sandıgınız kadar katı degılmıs bu konularda.

hic sevmiyorum bu is yemeklerini gitsen bir dert gitmesen ayri bir dert.esim bensiz gitmiyor zorla gidiyorum.bizim yemeklere geleen dansci kizlardan sonra sizin esinizin bayanla dansi masum geldi..
tabi bu dansi saklamasi hos degil,gercek elbet birgun cikiyor o zaman daha kotu oluyor.

hic sevmiyorum bu is yemeklerini gitsen bir dert gitmesen ayri bir dert.esim bensiz gitmiyor zorla gidiyorum.bizim yemeklere geleen dansci kizlardan sonra sizin esinizin bayanla dansi masum geldi..
tabi bu dansi saklamasi hos degil,gercek elbet birgun cikiyor o zaman daha kotu oluyor.
dansçı kızlar mı?iş dünyası hiç de tahmin ettiğimiz gibi sadece işlerden ibaret değil demek ki...::26:

Bence muhafazakar olan sızsınız esınız degıl.
Esınıze dısarda ki hayat cazip gelmeye baslamıs bence.
ben olsam bende cok tepki veririm muhafazakar degılim belkı;
ama bu durumun bunla alakası yok ben olmadan yemege gıdıcek meyhaneye bıde dans edıp poz verıcek.
ayrıca 10 sn sonra oturmus
ha bu 10 sn de fotografta cekılmekten gerı kalmamıs
bence sız evlılıgınızı kendı ınanclarınıza gore dusunmussunuz ama esınız sandıgınız kadar katı degılmıs bu konularda.
evet doğru ..

meyhane yada başka yer tamam gitmek zorunda olabilir
gitmeyince üstleri sorun çıkarabilir buraya kadr normal ama
o kadının dans teklifini kabul etmesi yanlış olan
dans etmiyor diyede laf edilecek değil hherhalde
bazen erkekler işine gelen durumlarda seslerini çıkarmıyorlar mı ne?

ya bazan bu kadın milleti yılışınca tepemin tası atıyor,bende yaşadığım bişeyim yazayım:27::27::27::27:
Eşimin çalıştığı okulda kermes vardı ,hatta bana da keşke sen de gelsen ne güzel olur demişti,iş yerinden izin falan alamzmısın diye sormuştu,ben de işlerim çıkmıştı gidememiştim,neyse benim eşim yüzük mtakmaz,ben de takmam işim gereği tehlike arzedebiliyor sevmiyorum da zaten alerji yapıyor. Eşimin çalıştığı okuldaki bekar bir bayan öğretmen bir hafta sonu bu kermesten 1-2 hafta önce eşime birşey sormak için bir msj atmıştı,ama bana çok lakayt gelmişti bende eşimin işi vardı telefona baksana dedi tesadüfen gördüm msjı gıcık oldum hatta çıkıştım eşime bu ne laubali bir soruş tarzı dedim,demekki sen böyle bir tarza fırsat veriyosun falan,demiştim sonuçta bende iş arkadaşlarıma zorda kalsam bişey sormak için belki msj atarım ama asla resmiyeti kaldırmam hatta samimiyet olsa bile neyse eşime de güvendiğim için olay kapandı,sonra bu kermesten sonra biz tatile çıktık tatilde maillerimize bakıyoz beraber bu hatun kermes fotolarını mail atmış eşime görseniz kendi boydan fotoları,sadece kendisinin olduğu fotolar :27::27::27sinir geldi bana hatta eşimde gıcık oldu,yani millet bu kadar gereksiz ve futursuz davranabiliyor,bir ara niyetlendim şu gacıya bişeyler yazsammı aman be sonra dedim boşversene aynı kulvarda değiliz,o kim sen kim saçma sapan bir insanı hiç sıçratma üstüne..sonra zaten tayinimiz çıktı çektik geldik o sene .yani burdada sırnaşık bir durum sezinliyorum kadın kaldırmışsa dansa adam birden ne yapacağını şaşırmış da olabilir.boşverin hiç o tatlı canınızı sıkmayın ağırlığınızı koruyun.Bir de bu erkek milletini çok kıskanınca falan ne oldum delisi olur asla çaktırmamak lazım :27::27::27::27:asla eşimin yanında kıskançlık göstermemeye çalışırım hatta burnum kaf dağındadır,diğerleri elime su dökemez durumundayım boşversenize her zaman üstün özgüven,zaten gidecek olan adamda zincir bağlasan durmaz,gözü dışardaysa keseriz biletini güle ggüle,o yansın narına.

"Bir de bu erkek milletini çok kıskanınca falan ne oldum delisi olur asla çaktırmamak lazım asla eşimin yanında kıskançlık göstermemeye çalışırım hatta burnum kaf dağındadır, diğerleri elime su dökemez durumundayım boşversenize her zaman üstün özgüven,zaten gidecek olan adamda zincir bağlasan durmaz,gözü dışardaysa keseriz biletini güle ggüle,o yansın narına."

kesinlikle harika yazmışsınız :47: sonuna kadar katılıyorum :113:

hazmetmesi zordur, biliyorum.. ama madem muhafazakar bi ailesiniz
bi an şaşkınlıkla reddedemeyip kabul etmiş de olabilir arkadaşın dediği gibi :37:
sui zan etmek kolaydır, önemli olan hüsnü zanı becerebilmek..
sonuçta yanında değildiniz ve hiç bi zaman tam olarak ne olduğunu bilemeyeceksiniz,
hangi ihtimal olursa olsun bu kendinizi yıpratmaya değer mi? :50:
eğer kötü niyetliyse bile-mesela bayanı o kaldırmışsa bile-
bilemeyeceğinize göre Allah'a havale edin ne diyeyim :113:

yalnız şoklardayım meyhanelerde, dansçı kızlarla falan iş yemekleri?
biz dünyanın başka bi kesiminde yaşıyoruz galiba :44:
eşimin bir kere "moral yemeği" adı altında bi yemeği oldu o da eşli ve gayet normal bi restoranda oldu :44:

Herkese merhaba....geçtiğimiz aylarda eşim iş yerinin yemeği olduğunu söyledi.oldum olası nefret ettim bu iş yeri yemeklerinden nedense...eşler çağırılmıyor zaten...sadece çalışanlar...ben de o zaman hamileyim...yaşayanlar bilirler bazı hamilelikler çok zor geçer..benim de öyleydi...ama gitmek istediği için ,huzursuzluk çıkmasın diye git dedim...geldiğinde gece 1 falandı...nasıl geçti,nereye gittiniz dedim...sıkıcı işte,bir meyhaneye gittik dedi...mecbur olmasak gitmezdim falan...
neyse üstünden zaman geçti...dün bir şekilde sevgili (!) eşimin gittikleri bu yerde bayan mesai arkadaşlarıyla dans ettiğini öğrendim,fotoğraf bile çekilmişler......birden fazla kişiyle mi tek bir kişiyle mi bilmiyorum...biz muhafazakar yaşayan insanlarız...başkalarının nasıl yaşadığına karışmam,yorum yapmam ama biz öyle yaşamıyoruz...ya da en azından ben öyle sanıyordum...şimdi bu durumu nasıl hazmedeceğimi bilmiyorum...hatta fazla mı tepki veriyorum ondan bile emin değilim...eşimle konuyu konuştum..özür dilerim diyor...sizce napmalıyım?

Dans derken karşılıklı oynamayı değil, bayağı bayağı ikili dans etmeyi (eli belinde falan) kastediyorsun diye düşünüyorum ve ona göre yorum yapıyorum.
Ben pek muhafazakar yaşayan bir insan değilim, eşim de değil.
İnançlıyız, ama muhafazakar bir yaşantımız yok. İkisi ayrı zaten.
Ki birçok konuda da gerçekten çok radikalimdir, evlilik öncesi birlikte yaşamak gerektiğini falan savunurum mesela.
11 yıldır da hep çok uluslu şirketlerde çalıştım, belki 100 tane iş yemeğine katıldım. "Batının ahlaksızlığını almış" tabir edebileceğimiz çok sayıda iş arkadaşım vardır çevremde.
Ama iş yemeğinde bir iş arkadaşımla dans etmedim, etmem de.. Edeni de inanın görmedim..
Karşılıklı oynanır grup olarak, zaten iş yemeklerinde amaç kaynaşmayı sağlamaktır.
Ama birebir kadın ve erkeğin dans etmesi, o yakınlıkta olması asla gerekli olan bir davranış değil ve emin olun bu dansın altında eşinizin diğer iş arkadaşları da başka manalar aramıştır.

aynını ben de söyledim...ne ilginç insanlar bunlar dedim...bunların hepsi mi bekar?herkes dansa kalkmış da 2 si kalınca kız kaldırmış kendisini..sonra 10 sn bile sürmedi ben oturdum geri,garip geldi bana dedi...

hayır..ben hiç kimseyi tanımıyorum işyerinden..

Neden tanımıyorsun eşinin işyerinde çalışanları?
Bir öğlen gitsene ziyarete, ben geldim de, bir çayını iç..
Bir akşam iş çıkışına git, süpriz yap.
Bir gör eşinin çalışma ortamını, merak etmedin mi hiç?
Ben eşimin ofisinde herkesi tanımayı bırak, falanca filancayla yer değiştirdi, falancaya bugün yeni pc taktılar, onu bile bilirim.
Ayrıca iş yemeklerinin bir kısmını şirket düzenler, meyhane falan değil düzgün restoranlarda düzenlenir, eşli de olur bazen eşsiz de..
Ama bazen de çalışanlar kendi aralarında yemek organize eder, şirket yönetimi karışmaz, haberi bile olmaz.
Meyhane gibi salaş mekanlara o zaman gidilir.
İsteyen eşli, isteyen eşsiz gider.. Herkesin kendi tercihidir, kimseye eşini neden getirdin denilmez.
Eğer eşinin şirketinden tanıdığın birileri olsaydı, o yemek gerçekten eşlerin katılımına kapalı mıydı sorup öğrenebilirdin arkadaşım..
Ayrıca hiçbir iş yemeğinde dans olmaz, eller havaya tarzı oyunlar olur. Ben görmedim, gören varsa yazsın.
Ancak 3-5 samimi arkadaş gitmişlerdir, o zaman olur bu danslar falan.
Ve ofis içi yaşanan gizli flörtler bu ortamlarda ayyuka dökülür.
Kız beni kaldırdı diye bişey yok, kız sevişelim dese sevişecek mi.
Ayrıca muhafazakar olmaktan da bıkabilir insanlar, neler kaçırıyorum diye düşünebilir. Ya da belki o muhafazakar yaşam aslında evliliğinizde sadece size biçilmiş olan roldür.

Eşinin bu kadar kapalı kutu olmasına müsade etme arkadaşım, bir çeki düzen ver ona, elin üstünde olsun. Onun hayatına gir biraz.

kusura bakmada canım bana biraz saçma geldi
bir iş yemeği ortam meyhane eşli gidilemiyor
ama slow müzik çalınıyor benim bildiğim iş yemekleri böyle olmaz
pek inandırıcı gelmedi bana:44:

bu erkekler nekadar çocukça gerekçeler sunuyor ya
valla gülüyorum artık
kız kaldırdı valla benim suçum günahım yok :)))
kız çıktı üstüme valla ben bişey yapmadım :37:

Acaba meyhane denilen yer club veya bar olabilirmi?
Çünkü en trend meyhanelerde (ki onların adı da pub dır zaten) bile slow dans olmaz. (herkes yerinde sallanır belki en fazla ama kendi kendine)
Slow dansı geçtim pub veya meyhane de iş yemeği de olmaz. Orası eğlence içindir. Onun adına da iş yemeği değil, kutlama, eğlence vs denir.
İş arkadaşlarımla kafa dağıtmaya gittik derse anlarım dicem ama hayata muhafazakar bakışımız var diyorsunuz, e alkol almayan bir insanın kafa dağıtmaya gitmesi de mantıklı değil:26:
Resimlerden mi gördünüz? Başkaları varmıydı bu şekilde dans eden??
Ne biliyim bana saçma geldi...

bu erkekler nekadar çocukça gerekçeler sunuyor ya
valla gülüyorum artık
kız kaldırdı valla benim suçum günahım yok :)))
kız çıktı üstüme valla ben bişey yapmadım :37:
ahahah :60: çok doğru ...

Neden tanımıyorsun eşinin işyerinde çalışanları?
Bir öğlen gitsene ziyarete, ben geldim de, bir çayını iç..
Bir akşam iş çıkışına git, süpriz yap.
Bir gör eşinin çalışma ortamını, merak etmedin mi hiç?
Ben eşimin ofisinde herkesi tanımayı bırak, falanca filancayla yer değiştirdi, falancaya bugün yeni pc taktılar, onu bile bilirim.
Ayrıca iş yemeklerinin bir kısmını şirket düzenler, meyhane falan değil düzgün restoranlarda düzenlenir, eşli de olur bazen eşsiz de..
Ama bazen de çalışanlar kendi aralarında yemek organize eder, şirket yönetimi karışmaz, haberi bile olmaz.
Meyhane gibi salaş mekanlara o zaman gidilir.
İsteyen eşli, isteyen eşsiz gider.. Herkesin kendi tercihidir, kimseye eşini neden getirdin denilmez.
Eğer eşinin şirketinden tanıdığın birileri olsaydı, o yemek gerçekten eşlerin katılımına kapalı mıydı sorup öğrenebilirdin arkadaşım..
Ayrıca hiçbir iş yemeğinde dans olmaz, eller havaya tarzı oyunlar olur. Ben görmedim, gören varsa yazsın.
Ancak 3-5 samimi arkadaş gitmişlerdir, o zaman olur bu danslar falan.
Ve ofis içi yaşanan gizli flörtler bu ortamlarda ayyuka dökülür.
Kız beni kaldırdı diye bişey yok, kız sevişelim dese sevişecek mi.
Ayrıca muhafazakar olmaktan da bıkabilir insanlar, neler kaçırıyorum diye düşünebilir. Ya da belki o muhafazakar yaşam aslında evliliğinizde sadece size biçilmiş olan roldür.

Eşinin bu kadar kapalı kutu olmasına müsade etme arkadaşım, bir çeki düzen ver ona, elin üstünde olsun. Onun hayatına gir biraz.[/B]
çok teşekkür ederim..çok ayrıntılı bilgi vermişsiniz...ben devlet memuru bir insan olduğum için özel sektörde olan biteni ve yenen naneleri bilmem pek...biz hep seviyeli ortamlarda yemek yer,arkadaşlarımızla birlikte vakit geçiririz..o yüzden şokan şoka giriyorum duydukça bazı şeyleri...eşinin kapalı kutu olmasına müsaade etme diyorsun...en son bunu söyledim zaten..sen bana hiçbirşey anlatmadığın için,kendi kendime bazı şeyleri yerine oturtmaya çalışıyorum...adam gibi gelip şunu yaptık böyle ettik buraya gittik desen nu tip tatsızlıklar belki de hiç yaşanmayacak...kaldı ki ben cahil bir insan değilim..mutlaka anlayacağım anlatsan falan dedim...bakalım...akşama gelince konunun üstünden geçer miyiz,artık kapatıp bir sonraki rounda mı açarız konuyu bilemiyorum...inş tekrar etmez inş...

tr de nasil bilmiyorum ama bizde is yemekleri genelde sık rest. da oluyor..ickili ortamlar oluyor,nadiren sadece yemek oluyor herkes sohbeti ediyor gidiyor bazen de muzikli,dansli ortamlar oluyor herkes cosuyor egleniyor,yilbasi yemeklerinin ise olmazsa olmazi dansozler.bugune kadar hep esli oldu yemekler yani isteyen sevgilisini,esini getiriyor bazisi tek geliyor..benim de isyerinden herkesle muhabbetimiz olmasa da kisileri bilirim.olan bitenden de haberim olur.isyerinde birinin d.gunu kutlamasi varsa benim merhabam olmasa da esim cagirir her etkinlige.
ipek dogru demis arada bir git esinin calisma ortami gor..hem aklin kalmamis olur hem de esin senden gizleyemez kolay kolay..

muhafazakar bır aıleyiz demişssiniz arkadasım...bir an kendımı koydum yerine bizde muhafazakarız..ama nedense erkekler sadece kadınlarını muhafazakar gibi yaşatınca kendılerıde muhafazakarız zannedıyorlar...
ya da kendımızı kandırıyoruz içkili bir yemek zaten böyle yaşıyorsak uygun değil birde ustune dans...sanırım ben de hazmedemezdım bir sıfatı tasıyorsa layık olmak adına...

eşiniz kırmamak için yumuşak yüzlü davranmış belliki tabi olmaması gereken bir durum tepkinizi ortaya koyun ama çokta üstüne gitmeyin bence

canım bu nasıl muhafazakarlık anlamadım ben

sanırım muhafazakar yaşayan yanlızca sensin

yoksa meyhanede ne işi var
iş yemeği de olsa gitmemeli

benim bildiğim muhafazakar insanlar bu tür işte çalışmaz gerekirse başka iş bulur

( not...herkesi tenzih ederim sadece taaccübüme gittiği için söledim)

Dans derken karşılıklı oynamayı değil, bayağı bayağı ikili dans etmeyi (eli belinde falan) kastediyorsun diye düşünüyorum ve ona göre yorum yapıyorum.
Ben pek muhafazakar yaşayan bir insan değilim, eşim de değil.
İnançlıyız, ama muhafazakar bir yaşantımız yok. İkisi ayrı zaten.
Ki birçok konuda da gerçekten çok radikalimdir, evlilik öncesi birlikte yaşamak gerektiğini falan savunurum mesela.
11 yıldır da hep çok uluslu şirketlerde çalıştım, belki 100 tane iş yemeğine katıldım. "Batının ahlaksızlığını almış" tabir edebileceğimiz çok sayıda iş arkadaşım vardır çevremde.
Ama iş yemeğinde bir iş arkadaşımla dans etmedim, etmem de.. Edeni de inanın görmedim..
Karşılıklı oynanır grup olarak, zaten iş yemeklerinde amaç kaynaşmayı sağlamaktır.
Ama birebir kadın ve erkeğin dans etmesi, o yakınlıkta olması asla gerekli olan bir davranış değil ve emin olun bu dansın altında eşinizin diğer iş arkadaşları da başka manalar aramıştır.

Merhaba,

Bende muhafazakar bir hayat yaşamıyorum, lakin çok şükür inançlıyım...

Dışardan bakınca bu olaya gerçekten, mantık dışı geliyor...

Ben çalışırken zincir bir ismin banka kısmında çalışıyordum... kurumsal şirketlerde "yaza merhaba, vizyon partileri v.s. düzenleniyor..

Gemide, otelde, şehir dışında...

Bunun yanı sıra bölüm müdürümüz, bizim bölüme ait eğlenceler düzenler ve tabiri caizse katılmayanı saf dışı bırakırdı...

1 gitmedin, 2 gitmedin... 3. de arıza çıkartırdı, bu kadar "yobaz" olmayın, geleceksiniz, kesinlikle bahane istemiyorum diye ...!!!! zor durumda kalır çoğuna gitmek zorunda kalırdık... yoksa herkesin içinde küçük düşürmeye çalışırdı... yobazlar diye... hiç de çekinmezdi bunu söylerken...

Bir gün yine bir eğlence düzenlemiş, koşulsuz şartsız herkes gelecek dedi... eşlerimizi getirebilir miyiz diye sorduk, hayır gelmesinler, biz bize olalım dedi... zaten hiç bi zaman eşleri istemedi... nedendir hala bilmem :47:

Eşim beni almaya gelirdi, neden bu saatte geldi, saat daha erken, eğlence yeni başlıyor.... falan filan bir sürü tantana :37:

Gittiğimiz yerlerde hep meyhane olurdu... ve hep şirketler toplu halde gelirdi... bilemiyorum ona göre mekan seçiyordu demek ki...

Çünkü her gittiğimizde masa üzerlerinde banka, şirket isimleri olurdu...

Sürekli rakı için, bira için, viski için, kola da nedir yahu diyen bir kadın... bir de ertesi gün iş.... :36:

Herkes illa dans edecek, oyuna kalkacak, erkekler dansöze para takacak, takmazsa da yobaz oluyorlar... resim çektirmeyen istemeyenler cibiliyetsiz, karı köylü adamlar olurdu :36:

Ayyy anlatırken bunaldım...daral geldi, o günler gözümün önüne geldi....

Kredimiz vardı, ve o işi daha iyi bir iş bulana kadar çekmek zorundaydım... dolayısıyla o kadını da...:36:

Evet dışardan bakınca çok mantıksız ama gerçekten olabiliyor...

Mesela eşiminde işyerinde bu tarz eğlenceler olurdu, ama gitmek istemezdi ve gitmezdi...

Her iş, her işyeri, her koşul aynı olmuyor maalesef...

Eşiniz bunu anlattıysa, gerçekten içinde kötü niyet yoktur ve anlatmıştır...

Sevgiler :71:

Son düzenleme:
kadının tipine bak cnm seksi bi şempanze ise bu işin peşini bırakma ayrıca bnm kocam bnm tanımadığım bi kadınla üstelik yaşıt bi kadınla dans mans edemez arkadaş yerim onu :56:.....bence işyerinede git bi bak boş bırakmaya gelmez bu işler .....

Yazını okuyunca eşimin yakın arkadaşlarından biri aklıma geldi.Belirli mesleklerin özel kutlama günleri olur,o günlerden birine eşimin arkadaşı yalnız gelmişti ve bir gün sonra akşam onlara yemeğe gitmiştik.Kapıdan girmeden beni uyardı eşimin eğlenceden haberi yok diye.Çok şaşırmıştım ve huzurları kaçmasın diye konusunu açmamıştım.

Ortamda sadece erkekler yada sadece bayanlar olur ve bu nedenle eşler gelmesin denir bunu anlarımda karma bir ortama neden eşler istenmez anlamıyorum açıkçası.Ayrıca eşimin tüm arkadaşlarını bilir,tanır,ilişkilerimi iyi tutarım.Nöbetçi olmadığım günlerde onun çalıştığı yer ilçe olmasına rağmen pastamı yahut kekimi yapar ziyarete giderim.Durum böyle olunca eşler gelmesin deseler bile beni o ortamda isterler zaten :)) kendileri gibi oldum.Ama ben senin anlattığın şeyde en çok eşinin bunu sana söylemeyip geçiştirmesine kızdım.O an belki hamile olduğun ve üzülmemen için söylememiştir ama erkekler empati kurmada özürlüler gerçekten bunu sadece senin eşin için söylemiyorum.Bizim yapmamızdan asla hoşlanmayacakalrı şeyleri yapıyor ve bunlar için abuk nedenler öne sürüyorlar ve zeytinyağı gibi üste çıkarıyorlar kendilerini.Eşler arasında mutlaka bir seviye olması gerekiyor ki nerede durmaları gerektiğini bilsinler.Yeri geldiğinde bir kadın da masaya vurup höst diyebilmeli :)))))

Herşey kişinin kendisinde biter, sen ilişkine saygı duyup, sevgiyle sadakatla yaşarken karşı tarafta onu yapacak.
Yok kendini bir göster şirkete git, yok o kadını araştırlar falan hikaye.
Adamın içinde olduktan sonra istersen boynuna ip geçir, ipi keser gene gider.
Adam net olacak, açık olacak, baktınmı şeffaflıktan arkasını göreceksin.
Gizli iş yapmayacak, dürüst olacak, prensiplerini ve evlilik kurumunun sorumluluklarını bilecek.
Ha iş yemeğine gitmek zorundadır gider, katılır.
Ama evliyken başka kadınla "iş icabı" dans etmek zorunda değildir.
"Teşekkür ederim nazik davetiniz için ama ben dans etmesini bilmem / sevmem / yorgunum/ başka bir arkadaşla dans ediniz lütfen/ ayaklarım ağrıyor / eşimden başkasıyla dans etmek hoş olmaz benim için / 3-5 güne kadar evleniyormuşsunuz yarın öbürgün nişanlınız fotoğrafları falan görür yanlış anlaşılır...vs gibi sadece 5 saniyede bulduğum bahane ve gerçeklerden birisini söyleyebilirdi.
Ayrıca iş yemeği 7de bilemedin 8 de başlar, bir saat oturur yersin, bir saatte eğlenceli sohbet muhabbet desek, evde de hamile bir eşin var, mazeretini söyler 9da çıkar evine gidersin.
Gitmek zorundaydım, dans etmek zorundaydım, fotoğraf çektirmek zorundaydım, eve 1de gelmek zorundaydım ama bu olayı sana dürüstçe anlatamadım.
Oh ne ala erkeklerin hayatı!

Back
X