Canım,o şimdi kendini çok suçlu hissediyor..
Yapması gereken şeyi yapmadığı için kendini işe yaramaz hissediyor ve senden her an bir laf duyma ihtimaline karşı da suratı her daim beş karış..
Yani bu durumdan ben de hoşnut değilim,üzerime gelme,demek istiyor..
Ama bu durumdan rahatsızsa gitsin çalışsın..
Hiç tahammülüm yoktur evde oturan adama..
UOTE]
YA EVET KIZLAR BANA ARA ARA KIZIP BANA ANLATIYOR KENDİMİ KÖTÜ HİSSEDİYORUM .İŞE YARAMAZIM DİYE ONUN DEPRASYONA GİRMESİNDEN KORKUYORUM.ÜZÜLÜYORUM BU DURUMA İNANIN BUNLARI HAKETMİYOR.BENİM AİLEMDE ONU ÜZMEK İSTEMİYOR VE ÜZERİNE GİTMİYORLAR .
NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM.ŞANSIMIZ YAVER GİTMİYOR DİYE ONU KÖTÜLEMEK DOĞRU DEĞİL ASLINDA .AİLESİ DESEN HERKES KENDİ DERDİNDE EVET HERKESİN PROBLEMİ VAR AMA BU ADAM DURUDĞU YERDEDE ÇÜRÜTTÜ.BİZİDE ÇÜRÜTTÜ.
UMARIM BU RAMAZAN GÜNÜNDE MEVLAM YARDIMCI OLUR ONA VE BANA
BEN BAZEN BENCİİLLİK ETTİĞMİ DÜŞÜNÜYORUM AMA BENDE İNSANIM . BİRAZ YÜZÜN GÜLSÜN DEMİ
NE BU YA
Ben konu açıcaktımm beni anlatan konuyu buldum..
Bunaldım hemde öyle böyle değil eşim 7 aydır işsiz vee hiçde oralı değil..
2-3 görüşmeye gitti 7 ayda okadar vardamı çalışmıyorum diyor çıkıyor işin içinden
bıktım artık aileme yüklenmekden
Eve hiç bi katkısı yok faturamı,yediğimi içtiğimi annem ödüyor
İş aramayada hiç niyeti yok
Borç var
faturalar öylee
nolcak anlamadım gittii
YA EVET KIZLAR BANA ARA ARA KIZIP BANA ANLATIYOR KENDİMİ KÖTÜ HİSSEDİYORUM .İŞE YARAMAZIM DİYE ONUN DEPRASYONA GİRMESİNDEN KORKUYORUM.ÜZÜLÜYORUM BU DURUMA İNANIN BUNLARI HAKETMİYOR.BENİM AİLEMDE ONU ÜZMEK İSTEMİYOR VE ÜZERİNE GİTMİYORLAR .
NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM.ŞANSIMIZ YAVER GİTMİYOR DİYE ONU KÖTÜLEMEK DOĞRU DEĞİL ASLINDA .AİLESİ DESEN HERKES KENDİ DERDİNDE EVET HERKESİN PROBLEMİ VAR AMA BU ADAM DURUDĞU YERDEDE ÇÜRÜTTÜ.BİZİDE ÇÜRÜTTÜ.
UMARIM BU RAMAZAN GÜNÜNDE MEVLAM YARDIMCI OLUR ONA VE BANA
BEN BAZEN BENCİİLLİK ETTİĞMİ DÜŞÜNÜYORUM AMA BENDE İNSANIM . BİRAZ YÜZÜN GÜLSÜN DEMİ
NE BU YA
annele konuşsan mesela bu ay sıkışığım yardım edemiycem size kusura bakmayın dese eşinin paçaları tutuşmaz mı?
Canım eşime söylediğimde ben kimseden bişe istemiyorum diyor, yani hem annemin ekmeğini yiyor hemde ben kimseden bişe istemiyorum diyor annemle aynı binadayım..
Annem etmese etmes o kıyamadığından bana ediyor..
Faturaları babamdan gizli ödüyor annem babam söylenir çalışmıyo yatıyo faturasınıda bise ödetiyor gibi haklıda
Ama anne yüreği gelirler keserler babanda laf eder diyo
Mutfak masrafarımı annem karşılıyor..
Faturalar annemde
çocuğumun masrafları annemde..
Okula başlıcak bu sene okul masrafları hep annemde..
kaç akşamdır git çalış iş bul bıktım diyorum..
yan gelip yatmaya alıştın diyorum..
Annem bile olsa benim ihtiyaçlarımı karşılaması zoruma gidiyor..
Ben kimseden bişi istemiyorum diyor biliyorki bakmasalar aç kalıcaz havasından da geçilmiyor anlıcan canım..
Yani eşime kalsa kimse bişe almasın vermesin açlıkdan ölelim..
üzüldüm canım ya. annenin yardım ettiğini söyleme bakalım bi süre eşine. annen ille de vermek isterse sen kenara koy eşine annem veremedi bu ay de mesela?
faturaların son ödemeleri geçmeye başlayınca tutuşur belki eşin? aslında kendi aiesinden alsa bu kadar rahat olmasını anlıycam da bi de nasıl oluyo da senin annenden alıp hem de böyle rahat olabiliyo onu çözemedim.. fena alışmış dediğin gibi rahata.. Allah bi kolaylığını verir inş.
vee ben eşimin yüzüne karşı söylüyorum
kimseden utanmıyomusun diyorum 7 ay oldu nerdeyse işsizliğinin yıldönümü geliyo diyorum kutlarız artık..
Elalem ne der diyorum
arkadaşların arkandan ne der bak kaynanası bakıyo yatıyo derler diyorum
Utanma , ar kalmıyo snaırım belli süre sonra çünki o bunları düşünmüş olsa şimdiye işe girmişti..
ve ben eşimden bişe beklemiyorum her gün 7.5 liralık sigara içiyor bana gelince para yok..
ben diyorum ki 600 lirada olsa işe gir
sigortan olsun tek istediğim sigorta hasta olmaya korkar durumdayım..
kendi sigara masrafını karşılaa faturanı öde bakma boğazıma istemiyorum diyorum
daha ne diyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?