• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim isteksiz davranıyor.

bir erkekde itmez ya esi veya sevgilisi ona yaklasınca zor cidden su kk de tam tersi bir konu acılmıyor bu adamların isteksizligi nedir boyle

Evlenene kadar öyle değil di ama evlenince hevesi geçti gibi. Biraz usteleyince kendini kasıyor oda sonra boğazına iniyor. Dur camisi diye itiyor. Bende artik dur dediği an hemen kaçıyorum.

kime ya da neye göre?
bizim baştan beri haftada 1, en fazla 2.
ve bunu sorun etmiyoruz.
belirli bi kural olmasagerek, bunla ilgili.

Ama ikinizin de bu durumla ilgili sorunu yok. Sizin ilişkinizin rutini öyle oturmuş. Bu konuda ise bunu dert eden, yeterli bulmayan tatmin olmayan bir kadın var. Bence, bana göre yeterli değil. Hele ki yeni evlilikte hiç değil.

Yok yatakta falan iştahı geliyor, bende yanasiyorum İs var yarin diyor, su bu diye bahane bulup uyuyalim diyor. Bazende oluyor birliktelik. Bazende sabah rüyamda seni gördüm bosaldim diyor . benimde ihtiyacım var sana sen rüyanda vücudun boşaltım yapıyor diyorum. O da sinirleniyor bu defa. Herşey o mu diye.
Ay cidden rüyamda boşaldım napalım gibi bir bahane mi üretiyor?:KK11:
Karşılaşsam gerçekten çok gıcık olurdum.

Daha önce haftada 2-3 kez birliktelik oluyordu. Biraz kilo aldım ama ara ara başka laflarla beni beğenmiyorsun diye takiliyorum yoook ben seni çok seviyorum çokta begeniyorum diyor.
Haftadan2 3 bile az canım hergün olur hatta bazen günde 2 kez bile olur yani başından beri eşinde bi problem var gibi sende bi sorun yok bence

Haftadan2 3 bile az canım hergün olur hatta bazen günde 2 kez bile olur yani başından beri eşinde bi problem var gibi sende bi sorun yok bence
Ayda 2-3 normaldir diyen kitleyle hala savaşırken, haftada 3-4 az, her gün hatta günde iki kez normal diyen varmış. Konuya yeni bir boyut getirdin bacım :D

Doktorlar da gün aşırı diyor (tabi bebiş isteyenlere)
Evet biliyorum.
Bunun sayısı olmaz bence. Mesela ayda 20 de olabilir, 2 de. İş duruma, psikolojiye. Hatta politikaya dayanan sebepler bile üretebiliriz bunun için :D

Bence seni sayısı değil de. Geri çevrilmek kızdırıyor. Ki çok haklı buldum seni. Ben de sinir olurdum. Sonuçta sadece erkekler için yaşanmıyor cinsellik. Kadınların da duyguları hormonları var. Ciddi bir şekilde konuşmanı tavsiye ederim. Hayat cinsellik değil ama, şimdi istiyorsan ve imkanlarınız da varsa neden olmasın?

Sen bebek mi istiyorsun? Eğer öyleyse olay değişir. Belki kendisi istemiyordur ve o yüzden kaçıyordur bahaneyle

İlişki sırasında neden acı cekiyorsun? Normal şartlarda olmaması lazım. Doktora göründün mü?

Göründüm doktora zaten hastanede işim :) normal dedi doktor hatta kayganlastirici krem verdi onu da kullanıyorum da yine de bazen agri oluyor.

İlk mesajınızı okuyarak yorum yapıyorum; libido denkliğiniz yok. Sizin gerekirse hergün istemek gibi bir lüksünüz var ama eşinizin de haftada bir kafi deme Hakkı var. Bunlar evlenmeden önce oturulup konuşulmalı bence..

Her iki taraf da haklı şimdi. Ben de eşinizin sevmediğini, beğenmediğini , aldattığını hissetmedim bu mesajınızdan

Evet biliyorum.
Bunun sayısı olmaz bence. Mesela ayda 20 de olabilir, 2 de. İş duruma, psikolojiye. Hatta politikaya dayanan sebepler bile üretebiliriz bunun için :KK70:

Bence seni sayısı değil de. Geri çevrilmek kızdırıyor. Ki çok haklı buldum seni. Ben de sinir olurdum. Sonuçta sadece erkekler için yaşanmıyor cinsellik. Kadınların da duyguları hormonları var. Ciddi bir şekilde konuşmanı tavsiye ederim. Hayat cinsellik değil ama, şimdi istiyorsan ve imkanlarınız da varsa neden olmasın?

Sen bebek mi istiyorsun? Eğer öyleyse olay değişir. Belki kendisi istemiyordur ve o yüzden kaçıyordur bahaneyle

Evet benimde kizdigim üzüldüğüm nokta orası. Beklenti oluyor karşılık görmeyince canım sıkılıyor. Bebek istiyorum. Önce sunu diyim bu 4-5 aydır olan bi durum. Bebegimiz gecen ay 7 haftalikken düştü ama kontrolde doktora sorduğumda korunma ve ilişki için yasak koymadı. Oda zaten bosalmadan sonra bebisimiz olur belki diye hevesleniyor.

Back
X