- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
- Konu Sahibi parcalandim
Ayda 7 8 i buluyorsa bence normal haftada 2 sonuçta.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstiyorsa neden kaçıyor?Evet benimde kizdigim üzüldüğüm nokta orası. Beklenti oluyor karşılık görmeyince canım sıkılıyor. Bebek istiyorum. Önce sunu diyim bu 4-5 aydır olan bi durum. Bebegimiz gecen ay 7 haftalikken düştü ama kontrolde doktora sorduğumda korunma ve ilişki için yasak koymadı. Oda zaten bosalmadan sonra bebisimiz olur belki diye hevesleniyor.
İlk mesajınızı okuyarak yorum yapıyorum; libido denkliğiniz yok. Sizin gerekirse hergün istemek gibi bir lüksünüz var ama eşinizin de haftada bir kafi deme Hakkı var. Bunlar evlenmeden önce oturulup konuşulmalı bence..
Her iki taraf da haklı şimdi. Ben de eşinizin sevmediğini, beğenmediğini , aldattığını hissetmedim bu mesajınızdan
İstiyorsa neden kaçıyor?
Git de bebişimiz olması için rüyanda değil gerçekte şeetmemiz lazım. Hadi naş naşş![]()
rakamlarda bi karar ver
Evde de pek denk gelemiyormuşsunuz işten dolayı. Aslında özlemeniz lazım birbirinizi yani daha çok onun özlemesi lazım. Kaç yaşındasınız? Muhtemelen gençsinizdir. Bu yaşlarda istek olmayacak da 40-50'den sonra mı olacak sanki? Sorun sizde değil.
Ayda 3-4 benim için normal yani hele de çalissam ayda ikiyi gecmezdi belki o yüzden birşey diyemiyorum.
Kesinlikle her insan ayni degil. Tabi ki ben zevk almiyor değilim fakat çocukla o kadar yoruluyorum ki çoğu zaman aklima bile gelmiyor. Evlenince zaten hemen hamile kaldigim için hamilelik doneminde de istememistim. Bizim bazen iki gün ustuste olur sonra 10 gün olmaz yani değişiyor acikcasi. Gerçi erkekler çok daha istekli diye düşünüyorum. Ayy utandim ama eşim hergun olsa hergun ister.Kişiye göre değişiyor o istek, bi tanıdığım bayanda da hiç istek yok. İşkence gibi diyor. Çocuk istiyoruz diye mecbur katlaniyorum diyor. Yoksa hic aklıma gelmez diyor.
O önceleri 7-8 dediğim. Şimdi haftada 1 kez olursa yafa 10 günde 1 kez.
Bravo alti aydir boyle mi gerçekten ne yiyip iciyorsunuz çok merak ettim imrendim valla sizi birde calisiyordunuz sanirim :)6 aylık evliyim. Regl günlerim dışında hergün cinsellik yaşıyorum. Bana çok az geldi. Ayda 3-4 kere. Ne biliyim. E dürtülerini nasıl bastırıyor o zaman?
6 aylık evliyim. Regl günlerim dışında hergün cinsellik yaşıyorum. Bana çok az geldi. Ayda 3-4 kere. Ne biliyim. E dürtülerini nasıl bastırıyor o zaman?
Evet ikimiz de çalışıyoruz. İlk zamanlarda ben yanlış haptan ötürü düzgün regl olamıyordum. 1 gün 1,5 gün falan. O zaman ayın 27 günü falandı işte. Valla normal, zeytim peynir reçel :) ekstra cinsel güç arttırıcı bir şey kullanmıyoruzBravo alti aydir boyle mi gerçekten ne yiyip iciyorsunuz çok merak ettim imrendim valla sizi birde calisiyordunuz sanirim :)