• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim isteksiz davranıyor.

Evet benimde kizdigim üzüldüğüm nokta orası. Beklenti oluyor karşılık görmeyince canım sıkılıyor. Bebek istiyorum. Önce sunu diyim bu 4-5 aydır olan bi durum. Bebegimiz gecen ay 7 haftalikken düştü ama kontrolde doktora sorduğumda korunma ve ilişki için yasak koymadı. Oda zaten bosalmadan sonra bebisimiz olur belki diye hevesleniyor.
İstiyorsa neden kaçıyor?
Git de bebişimiz olması için rüyanda değil gerçekte şeetmemiz lazım. Hadi naş naşş:D

İlk mesajınızı okuyarak yorum yapıyorum; libido denkliğiniz yok. Sizin gerekirse hergün istemek gibi bir lüksünüz var ama eşinizin de haftada bir kafi deme Hakkı var. Bunlar evlenmeden önce oturulup konuşulmalı bence..

Her iki taraf da haklı şimdi. Ben de eşinizin sevmediğini, beğenmediğini , aldattığını hissetmedim bu mesajınızdan

Bende aldattığını asla düşünmem. Esim işide özel hayatımızdaki en ufak şeyleri bile kafasında çok meşgul ediyor. İşi de çok agir isler yapıyor kendi gözümle tanık oluyorum ayni iş yerinde çalışınca. Ama işimiz dolayisiyle 2 gece hic evde gorusmuyoruz 4 gün gorusuyoruz sonra 2 gece yine yok. O 4gunde de bisey olurda olmazsa 8-9 günü buluyor. O yüzden o 4 gün takıntı gibi oldu, olmayınca zaten 2 aksam sonra gorebilecegimi biliyorum.

Evde de pek denk gelemiyormuşsunuz işten dolayı. Aslında özlemeniz lazım birbirinizi yani daha çok onun özlemesi lazım. Kaç yaşındasınız? Muhtemelen gençsinizdir. Bu yaşlarda istek olmayacak da 40-50'den sonra mı olacak sanki? Sorun sizde değil.

Ben özlüyorum hemde çok. Yaşım 27 ayni yastayiz. Her aksam istediğim zaman evde görememe psikolojisi de var.

Ayda 3-4 benim için normal yani hele de çalissam ayda ikiyi gecmezdi belki o yüzden birşey diyemiyorum.

Kişiye göre değişiyor o istek, bi tanıdığım bayanda da hiç istek yok. İşkence gibi diyor. Çocuk istiyoruz diye mecbur katlaniyorum diyor. Yoksa hic aklıma gelmez diyor.

6 aylık evliyim. Regl günlerim dışında hergün cinsellik yaşıyorum. Bana çok az geldi. Ayda 3-4 kere. Ne biliyim. E dürtülerini nasıl bastırıyor o zaman?

Sevişmeyi bilmeyen bilmediği gibi öğrenmeye de niyeti olmayan karısının isteklerini düşünmeyen bir koca daha.
Sizin ilişki sırasında acı çekmeniz eşinizden kaynaklı muhtemelen sizi hazırlamıyor yeterince ilişkiye sanırım.

Bu Kocadan bende de var bir adet.O nedenle bu tip konulara yazarım mutlaka.
Ben 1yıl 7ay sonunda bu durumu kabullendim ve istediğim gibi olmayacağını anladım malesef.
Pek çok yol denedim net oldum hep kararlı oldum psikolog istek artırıcı haplar vs. Ama yok adamın libodosu düşük yani yapacak bir şey yok.
Sizin eşiniz de üşengeç bir tip muhtemelen rüyada da rahatlıyormuş zaten adam ne yoracak kendini e karısını zaten düşünmüyor.

Kişiye göre değişiyor o istek, bi tanıdığım bayanda da hiç istek yok. İşkence gibi diyor. Çocuk istiyoruz diye mecbur katlaniyorum diyor. Yoksa hic aklıma gelmez diyor.
Kesinlikle her insan ayni degil. Tabi ki ben zevk almiyor değilim fakat çocukla o kadar yoruluyorum ki çoğu zaman aklima bile gelmiyor. Evlenince zaten hemen hamile kaldigim için hamilelik doneminde de istememistim. Bizim bazen iki gün ustuste olur sonra 10 gün olmaz yani değişiyor acikcasi. Gerçi erkekler çok daha istekli diye düşünüyorum. Ayy utandim ama eşim hergun olsa hergun ister.

6 aylık evliyim. Regl günlerim dışında hergün cinsellik yaşıyorum. Bana çok az geldi. Ayda 3-4 kere. Ne biliyim. E dürtülerini nasıl bastırıyor o zaman?
Bravo alti aydir boyle mi gerçekten ne yiyip iciyorsunuz çok merak ettim imrendim valla sizi birde calisiyordunuz sanirim :)

Bişey yapmıyorum. Aklımı ya kitaba ya müziğe yada dizilere takıyorum. Kafamı dağıtıyorum. Yada sinirden uyuyorum :)

En derbederiniz benim galiba. Evlendiğim ilk yıl her gün ya da günde 2 kez(öğle arasında bile) haftasınları günde 5 kez. Adama yataktan bırakmıyordum:KK14: beni görünce korkup kaçıyordu artık:KK70: şimdi çok yoğun çalışıyorum ayda 1 belki 2 :KK61: bir de ben en az 3-5 gün dokunulmazsa süre uzadıkça bedenime dokunulması çok huylandırıyor. Yani dokunulmaya alışamadan geçiyor aylar:KK61:

Bravo alti aydir boyle mi gerçekten ne yiyip iciyorsunuz çok merak ettim imrendim valla sizi birde calisiyordunuz sanirim :)
Evet ikimiz de çalışıyoruz. İlk zamanlarda ben yanlış haptan ötürü düzgün regl olamıyordum. 1 gün 1,5 gün falan. O zaman ayın 27 günü falandı işte. Valla normal, zeytim peynir reçel :) ekstra cinsel güç arttırıcı bir şey kullanmıyoruz

En derbederiniz benim galiba. Evlendiğim ilk yıl her gün ya da günde 2 kez(öğle arasında bile) haftasınları günde 5 kez. Adama yataktan bırakmıyordum:KK14: beni görünce korkup kaçıyordu artık:KK70: şimdi çok yoğun çalışıyorum ayda 1 belki 2 :KK61: bir de ben en az 3-5 gün dokunulmazsa süre uzadıkça bedenime dokunulması çok huylandırıyor. Yani dokunulmaya alışamadan geçiyor aylar:KK61:

Back
X