Eşim İstmediğim Halde Kaynımı Eve Getirdi Burada Çalışaycak Yaşıyavak diyor

slax

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2013
98
1
98
İstanbul
kaynanamlarla zaten aramız bozuktu inanılmaz kötü insanlar kap dinleme çekmece karıştırma kovama boşan vs...baskıları eşim bunları bilmesine rağmen kaynımıda eve getirdi burada çalışacak diyor peşinden de onlar...
napacam bilmiyorum tek başıma kadım 10 aylık bebeğim var çok çaresiz kaldım ne olur dua edin.
daha öncede onlarla tartışmıştık daha doğrusu onlar bei hep ezmişti çünkü çok kötüler şimdi eşim ve kaynımda yine o durumun beklentisi içindeler eşimde düşman gibi davrandı aynı sonucu bile bie yaptı.doğum için ücretsiz izin almıştım evdeydim

kaynanamlarla zaten aramız bozuktu inanılmaz kötü insanlar kap dinleme çekmece karıştırma kovama boşan vs...baskıları eşim bunları bilmesine rağmen kaynımıda eve getirdi burada çalışacak diyor peşinden de onlar...
napacam bilmiyorum tek başıma kadım 10 aylık bebeğim var çok çaresiz kaldım ne olur dua edin.
daha öncede onlarla tartışmıştık daha doğrusu onlar bei hep ezmişti çünkü çok kötüler şimdi eşim ve kaynımda yine o durumun beklentisi içindeler eşimde düşman gibi davrandı aynı sonucu bile bie yaptı.doğum için ücretsiz izin almıştım evdeydim

bu eşlere ne desek bilinmez
sende ne yapıyosun arkadaşım çocuğunu alıp güzelce ailene kalmaya gidiyorsun
eşin derse ne oluyoruz "bana sordun mu" dersin..
aklıma ilk bunlar geldi..

Sizin aileniz yokmu.
İşkence gibi.. Ruh sağlığınız bozulur böyle yaşamayı kabullenirseniz çok yakında..

aranız bu kadar kötüyken
ailesinin gelmesine nasıl müsade eder
nasıl sizden izin isteme geregi duymazki
sende ailene git başka napabilirsinki
bilemedim

bu ne düşüncesizlik yaaaa..
ailene gitsen bi süreliğine hem kafanı toplarsın..

Şaka gibi ya. Tmm calıssın, cevrenizde yakın bir yerde de ev tutsun, aynı evin icin de olur mu hic

tamam sakin ol

öncelikle ben kaynanamın dogumdan sonra sık sık yanı bellı aralıklar harıcınde bızde kalacagını duydugumda sok oldum
kadın tabı durmadı benı sıkayet ettı neyse olauyı kapakladık ben kadını fena tersledım
sımdıkı planım sukı onlar bana gelsınler o kadar kısı bende saten gecelıklerım fantazı gıyımlerımle banyoda kapıda bacada yakalanıp hala evde duruyorlarsa dubleks ev satın alıp harbıden beraber yasıyalım
bır kac sesıde duyurdukmu ıs tamam
Allah allah ya:47:

not : dogumdan sonrasından bahsetmıyorum ben ıse basladıktan sonrakı planı bu sekıldeymıs gorucez bakalım ne kadar kalabılecekler 15 dk araba mesafesıne evlerı bırlestırmek ne kadar akıl karı allahım ya

Son düzenleme:
tamam sakin ol

öncelikle ben kaynanamın dogumdan sonra sık sık yanı bellı aralıklar harıcınde bızde kalacagını duydugumda sok oldum
kadın tabı durmadı benı sıkayet ettı neyse olauyı kapakladık ben kadını fena tersledım
sımdıkı planım sukı onlar bana gelsınler o kadar kısı bende saten gecelıklerım fantazı gıyımlerımle banyoda kapıda bacada yakalanıp hala evde duruyorlarsa dubleks ev satın alıp harbıden beraber yasıyalım

not : dogumdan sonrasından bahsetmıyorum ben ıse basladıktan sonrakı planı bu sekıldeymıs gorucez bakalım ne kadar kalabılecekler 15 dk araba mesafesıne evlerı bırlestırmek ne kadar akıl karı allahım ya

Bu plan onların gözündeki imajınızı nasıl etkileyecek? Hic hos bir görüntü olmaz. Bunun yerine karşı tarafın kırılacağını bilmenize rağmen acık konuşmak daha akıllıca. Kayınpederin senin sesini duymasını ister miydin?

Bu plan onların gözündeki imajınızı nasıl etkileyecek? Hic hos bir görüntü olmaz. Bunun yerine karşı tarafın kırılacağını bilmenize rağmen acık konuşmak daha akıllıca. Kayınpederin senin sesini duymasını ister miydin?

tabıkı ıstemem
ancak evlılıgımle oynamaya kalktılar
hemde cok yakında oldu bu olay
ben onlara ızah ettım ıkı ayrı ev olmazkı yapamayız
ne olmus ben sankı kıyametlerı koparmısım gıbı bır tavır ıcınde dustu kaynanam dıyım yanındakılerde etkılendı
herhalde kayınpederın karsısına gecelıgımle cıkmayacagım ama kaynanamı affetmeyecegım otekıler evde yokken kocamla odaya kapacanagım sonuc olarak ben onlarla yasamayı kabul etmedım nasıl olurda ona sen bakacaksın bıle demeden bırlıkte yasamaya karar verırler cok sacma degılmı
gercı esım kardeslerım ve babam kalmaz dıyor e tamam annen o koltukta ben o koltukta sen obur koltukta ayagımızdan bogazımıza kapalı pıjemalarla otururuz artık k.cımızın ustune ne yapayım
madem cok ıstıyor bızle kalmak kalsında gorsun

tabıkı ıstemem
ne olmus ben sankı kıyametlerı koparmısım gıbı bır tavır ıcınde dustu kaynanam dıyım yanındakılerde etkılendı
herhalde kayınpederın karsısına gecelıgımle cıkmayacagım ama kaynanamı affetmeyecegım otekıler evde yokken kocamla odaya kapacanagım sonuc olarak ben onlarla yasamayı kabul etmedım nasıl olurda ona sen bakacaksın bıle demeden bırlıkte yasamaya karar verırler cok sacma degılmı
gercı esım kardeslerım ve babam kalmaz dıyor e tamam annen o koltukta ben o koltukta sen obur koltukta ayagımızdan bogazımıza kapalı pıjemalarla otururuz artık k.cımızın ustune ne yapayım

Sen onun öyle söylediğine bakma kalmaz. Herkesin evi düzeni var.

tamam sakin ol

Tamam 15 dakikalık mesafede oturan kişi gidip gelebilir kalması oldukça saçma ama
Saten gecelik giyip sesler çıkartıp kaçırtmaya uğraşmak ta abes bence

Ben olsam eşime durumu anlatır, iki tarafta daha rahat etmek adına kendi evinde kalsın , 15 dakikalık bi mesafeden gelip gitmez zor olmaz derdim.

Abartma Cute :1:

Konu sahibi sen Cute'ye bakma zaten sinirlisin öfke ile kalkıp zararla oturma

Sen onun öyle söylediğine bakma kalmaz. Herkesin evi düzeni var.

ben benımkınde o potansıyelı goruyorum
kadına keske oldu demeseydım cenemı tutsaydım
sımdı ayıklıcaz bakalım nasıl cıkıcaksak ısın ıcınden :S
kocamıda arada bıraktılar artık ben degıl kocam bıle anne artık kalma dese benden bılecekler
of ya en ıyısı kacırmak

Tamam 15 dakikalık mesafede oturan kişi gidip gelebilir kalması oldukça saçma ama

Ben olsam eşime durumu anlatır, iki tarafta daha rahat etmek adına kendi evinde kalsın , 15 dakikalık bi mesafeden gelip gitmez zor olmaz derdim.

canım aynen oyle bende kadına olmaz dedım dıye kadın tavır almıs halbukı ben bısey anlamamıstım kocama soylemısler bunu kı zaten bılıoyoduda onlarda duymus cok kırılmıs kaynanam bana
kadın oyun oynuyor galıba cunku yuzume guluyor
sık sık onu eve davet etmemı ıstıyormus
edelım
ama ben ıse baslayınca bızle beraber kalırsa esım bısey dıyemez sanırım erkeklerı bılırsın odun kafalı hepsı ben kadına olmaz o sekılde degıım ıcın suclu benım sımdı ne desem ıkna olmazlar herhalde
acıkası esım bırak kalsında demıyor kalmasıdna demıyor yanı aramızda konustugumuzda zaten mımlendım soramıyorumda
ama bzıde 6 gun kalmaya baslarsa kı 5 gun calsııyorum neden 6 gun
karsılıklı topmu yuvarlıcaz ? kadını kacırmam lazım rahat edememesı lazım ne yapayım

ben halbukı 1 hafta o 1 hafta annem bakar kımseye yuk olmaz boylelıkle kalma olaylarıda engellenırdı
altında araba olmasa eyvallah ısterse ben bırakırım onu ısterse taksıyle gıder evıne
evde 3 erkegı bırakmıcana gore her aksam curcuna
psıkolojım bozulur kızlar kendı annemde olsa kattıyen ıstemıyorum

canım kadın bızde kalıyor dıye yasam tarzımımı dgıstırmem lazım ustelık 3 gun degıl 5 gun degıl
sabahtan aksama kadar evde gecelıklerle duruyorum onun dısında kısa sortlar badıler ne yapım sımdı yasam kalıtemımı dusurecegım bende buyum
umarım bana alısmazlar :ssz:

canım aynen oyle bende kadına olmaz dedım dıye kadın tavır almıs halbukı ben bısey anlamamıstım kocama soylemısler bunu kı zaten bılıoyoduda onlarda duymus cok kırılmıs kaynanam bana
kadın oyun oynuyor galıba cunku yuzume guluyor
sık sık onu eve davet etmemı ıstıyormus
edelım
ama ben ıse baslayınca bızle beraber kalırsa esım bısey dıyemez sanırım erkeklerı bılırsın odun kafalı hepsı ben kadına olmaz o sekılde degıım ıcın suclu benım sımdı ne desem ıkna olmazlar herhalde
acıkası esım bırak kalsında demıyor kalmasıdna demıyor yanı aramızda konustugumuzda zaten mımlendım soramıyorumda
ama bzıde 6 gun kalmaya baslarsa kı 5 gun calsııyorum neden 6 gun
karsılıklı topmu yuvarlıcaz ? kadını kacırmam lazım rahat edememesı lazım ne yapayım

ben halbukı 1 hafta o 1 hafta annem bakar kımseye yuk olmaz boylelıkle kalma olaylarıda engellenırdı
altında araba olmasa eyvallah ısterse ben bırakırım onu ısterse taksıyle gıder evıne
evde 3 erkegı bırakmıcana gore her aksam curcuna
psıkolojım bozulur kızlar kendı annemde olsa kattıyen ıstemıyorum

Ya cocuk hele bir doğsun, kendi annen bakar. Onun gelip gitmesi zor olur, ev ev üstüne de olmaz der çözersiniz.

Burada çalışacak, burada yaşayacak oldu başka emirleri !!!!! tabiki gelsin çalışsın bir süre kalıp o arada evini tutup taşınsın. bir süre mecburiyetten tabiki yardım edilir ama hep birlikte yaşamak ne demek.

Açık açık konuşun, bir süre misafirimiz olsun, işine başlasın o arada ev arayıp taşınsın. ben ağırlarım ama birlikte yaşamayı kabul etmiyorum deyin.

tabıkı ıstemem

o olan olaylardan sonra kesinlikle kalmz kuzum merak etme..
o konu bir daha çıldımı sizdee:44::44:

Dini hassasiyeti var ise eşine şunu hatırlat.

Evde kimse yokken kaynınızla sizin aynı evde yalnız başına kalması halvet'tir.
Halvet ise zina ile eşit hükümdedir.

Cute haklı olabilirsin ama öfke ile kalkıp zrarla oturma diyorum ben
Ayrıca bu konu senin değil biliyosun dimi :1: diğer tarafa gel istersen

Konu sahibi pek detay yok
Kaynanan nerde oturuyo , bekar oğlunu niye size yolluyo ,
Kendi oturdukları şehirde iş mi yok, öyleyse bile siz olmasanız kaynın ne yapacakmış ?

o olan olaylardan sonra kesinlikle kalmz kuzum merak etme..
o konu bir daha çıldımı sizdee:44::44:

hayır canım kalmak ıstıyor yanı yenı acıldı bu mevzu ben hafta sonlarıda gıtmek ıstıyorum davet eıdlmıyorum dıyormus cok kırgınmıs bana ıstenmedıgı yere gıtmem dıye cezaneye dahı gelmemıs sen dusun
kalacak bızde sankı b.k var

Back
X