Eşim İstmediğim Halde Kaynımı Eve Getirdi Burada Çalışaycak Yaşıyavak diyor

hayır canım kalmak ıstıyor yanı yenı acıldı bu mevzu ben hafta sonlarıda gıtmek ıstıyorum davet eıdlmıyorum dıyormus cok kırgınmıs bana ıstenmedıgı yere gıtmem dıye cezaneye dahı gelmemıs sen dusun
kalacak bızde sankı b.k var
aaaa bundan haberimm yok neden anlatmıosun bana sennn :45::45:
kuzum senin kv denin kayışları koptu anlaşılannn..illaki kalacak sizde..amaninn yandınn yaniii..
canazenine gelmedi..kocaman bir yuhh diyorumm...sen ona kırıl yaniii :47::47::47:

Cute haklı olabilirsin ama öfke ile kalkıp zrarla oturma diyorum ben
Ayrıca bu konu senin değil biliyosun dimi :1: diğer tarafa gel istersen

Konu sahibi pek detay yok
Kaynanan nerde oturuyo , bekar oğlunu niye size yolluyo ,
Kendi oturdukları şehirde iş mi yok, öyleyse bile siz olmasanız kaynın ne yapacakmış ?

saten gecelıgımle gelıyorum :24::24::24::24:

aaaa bundan haberimm yok neden anlatmıosun bana sennn :45::45:
kuzum senin kv denin kayışları koptu anlaşılannn..illaki kalacak sizde..amaninn yandınn yaniii..
canazenine gelmedi..kocaman bir yuhh diyorumm...sen ona kırıl yaniii :47::47::47:

kalsın kalsın ıkısıde gorur gunlerını
aksamları 9da 10da cocuklarımla gırer odaya yatar uyurum
oglu uyandırırsa sabaha kadar uyumam
allah allah
sınır oluyorum sanırsın konyadan ıstanbula bebek bakmaya gelıyor
kı bak dedık nolur bak dedık sankı

kalsın kalsın ıkısıde gorur gunlerını
aksamları 9da 10da cocuklarımla gırer odaya yatar uyurum
oglu uyandırırsa sabaha kadar uyumam
allah allah
sınır oluyorum sanırsın konyadan ıstanbula bebek bakmaya gelıyor
kı bak dedık nolur bak dedık sankı

ayy vallahi gerildimm heee..
eşin ne diyor peki..kesin yine ortada kalmıştır..
sinir oluorum bu erkeklerin pasifliğineee:47::47:

cute biran bu senin konun sandım
hayır konuya yorum da yazmıştım, bide seni görünce bu konuda şaşırdım
ehh konu sahibi en son 14:39' da girmişsin gelip konunla ilgilenmezsen senin de konun kaynar böle işte:52:

ayy vallahi gerildimm heee..
eşin ne diyor peki..kesin yine ortada kalmıştır..
sinir oluorum bu erkeklerin pasifliğineee:47::47:

o ne dıyor bak harbıden bısey dıyemedı kaldı arada bırakma benı dıyor
ya ben sorarım onlarada benı gerıyolar ıste ya
allah allah ıllada utandıracagım onları onu ıstıyorlar
ne yapım kaynanam kalıyorsa yemege bulasıga yardım eder artık kendımı yoramam :8:

cute biran bu senin konun sandım
hayır konuya yorum da yazmıştım, bide seni görünce bu konuda şaşırdım
ehh konu sahibi en son 14:39' da girmişsin gelip konunla ilgilenmezsen senin de konun kaynar böle işte:52:

napıyım ya kanayan gozume parmak soktu :)

tesekkur ederım allah bana yardım etsın
onca laftan sonra gelecekmıs gelsın gelsın

o ne dıyor bak harbıden bısey dıyemedı kaldı arada bırakma benı dıyor
ya ben sorarım onlarada benı gerıyolar ıste ya
allah allah ıllada utandıracagım onları onu ıstıyorlar
ne yapım kaynanam kalıyorsa yemege bulasıga yardım eder artık kendımı yoramam :8:
heee sende suratını as...yemek yaparsa falan iyi olur ama sanmam akşama kadar çocuk baktım der sana yıkar her işi...:22::22:

heee sende suratını as...yemek yaparsa falan iyi olur ama sanmam akşama kadar çocuk baktım der sana yıkar her işi...:22::22:

yerler canım yerler
yemegı tabıkıde yapacak
ev ıslerınıde elımı surmeyınce arkasına bakmadan kacar ınsallah amin.

yerler canım yerler
yemegı tabıkıde yapacak
ev ıslerınıde elımı surmeyınce arkasına bakmadan kacar ınsallah amin.
inşş canım...inş kalmaz bile..bu sorun çocuk olmadan bir yola konulurr inşşş

ah canımm Allah yardımcın olsun aynısı bende var:2: inan akşam olunca insan kendi evine gelmek istemiyor.. inşallah seninkiler çabuk gider dua ediyorum senin için

Hicbisey anlamadim??? Konu icinde Konu olmus,bide cok karisik yazmissiniz her ikiside,ney nedir nedendir belli degil... Ama genel olarak sunu demek istiyorum, neden eslerinize söylemiyorsunuz???? Yani gecici bikac gün yada hafta olsa tamam diycemde,gelip yerlesecekler, bu neee yaaa,kendi evinizde söz sahibi degilmisinih...Vallah ilk tatli dille denerim baktim kavgaya dönüyor,dönüssün, benim dedigim olmasada bu konuda huzurda vermem...Zaten uyuz oluyorum bu ev üstüne ev düsüncelerini, annem bile olsa ben rahat edemiyorum yaaa,kendi evimdede herseye dikkat etmek,nasil dolascama,düzenime,cinsel yasamimda kisitlamalar,igrenc bisey... Hele Konusahibi Kayninizla cok yanlis bisey,yanliz kaldiginiz anlar olacak esiniz bunu hicmi düsünmüyor,tamam kötü düsünmüyor ama olmaz size nikah düser hic dogru degil.... Offf ne merakli bu insanlar yuvalari huzursuz etmege...Hayret yaaa...

Back
X