Eşim işyeri yemeğine beni götürmedi,siz olsanız ne yapardınız ?

Yemek organizasyonundan haberiniz olduğunda "ben de geleceğim" deseydiniz ya?
Sonradan surat yapsanız ne olacak, 2 gün sürer en fazla. Eşiniz bilmiyor mu sanki bunu?

evliliğiyle çok da gurur duyduğunu hissedemedim; bir kere olsa dalgınlık der geçersin ama bunu devamlı yapması işkillendirdi beni.
için içini yiyeceğine eşini karşına al ve hesap sormadan kavga etmeden neler hissetiğini anlat bence
seni tanıştırmamasından dolayı üzgün hissettiğini belli bi nedeni olup olmadığını sorabilirsin
varsa zaten oturur onları konuşursunuz
yoksa ba daha hassas davranmasını isteyebilirsin
bu problemler hep iletişimsizlikten kaynaklanıyor ve bit kadarken deve kadar oluyor

açıkcası eşimde beni iş ortamına sokmak istemiyor ama ben alınmıyorum bana göre olmadığını düşünüyoruz hem çocuğumuzda 3 yaşında çok zor oluyor ama iş arkadaşlarından bazılarını ben rahat edeyim diye evimize davet etti ayrıca dışarıda karşılaşırsak kim olursa olsun tanıştırır beni....farklı nedenleri olabilir konuşmak en iyi çözüm

götürmesi gerekirdi kesinliklee !!! açıkcası huylandırıyor böyle bir durumm açıkca konuşun bencee

sebebini ögrenin götürmediğini ve eşinizi yakın markaja alın..

benim iş ortamımdada sıksık dışarıda yemekler düzenleniyo..gözlemlediğim kadarıyla bayan arkadaşlar eşlerini getirmekle mutlu olurken,erkek arkadaşlar tam tersine eşleri yokken daha bi rahat oluyolar,yalnız gelmeyi tercih ediyolar.öyle sizden utanma yada başka bi kadın olduğunu hiiiç sanmıyorum.. tavır almakla çok haklısınız,bidahaki sefere sizide götürsün ısrar edin

Bana da cok normal gelmedi eşinin tavrı.
Sen de haftasonu işyerindeki arkadaşlarla yemek yiyip gece takılacağını söyle ve eşler gelemiyormuş de bak bakalım ne oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…