Eşim işyerimi bastı

alya88

Gönlümün imtihan edilmesinden ALLAH 'A SIĞINIRIM
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2011
1.812
84
118
ya kızlar eşimn geldi azönce iş yerime yalvarıyo bana beni affet die senden boşanmam seni bırakmam sensiz kendimi öldürürüm diyor....kendini hazırla yani seni kaçırıcam dedi.seni benden ölüm ayırır anca dedi ve bende güvenliği çağırdım çıkardılar dışarıya ne yapıcam şimdi ben ki avukatımı aradım ulaşamadım off..onu görmem hiç iyi olmadı hiç....

Konu nedir, neden ayrılıyosunuz bilmiyorum ama bu erkeklerin ellerindekilerinin kıymetini, kaybetmeye başladıkları zaman anlamalarına hiç anlam veremiyorum..

gidip savcılıktan koruma iste, bu adamın böyle yapacağı belliydi. normal değil bu adam lütfen savcılığa ya da polise başvur

Kaçan kovalanır hesabı olmuş.
İstemiyorsun işte zorla mı hayret bişey ya.
Ölümle tehdit eden bir adama da işyerini basmak yakışırdı zaten ! :19:

Konu nedir, neden ayrılıyosunuz bilmiyorum ama bu erkeklerin ellerindekilerinin kıymetini, kaybetmeye başladıkları zaman anlamalarına hiç anlam veremiyorum..

canım onunkı kıymet bılmek değil hastalık yaa..normal deıl esım yanı...

gidip savcılıktan koruma iste, bu adamın böyle yapacağı belliydi. normal değil bu adam lütfen savcılığa ya da polise başvur

canım babam karakola gıtmıste bende aksam gıdıcem sanırım karakola gidip basvurunca savcılığa gitmeme gerek kalmıcak sanırım..hem işten de izin isticem biraz gözümü korkuttu yaa gene..seni benden ölüm ayırır dedi..o an vursaydı beni kim ne yapabilirdi :(

Kaçan kovalanır hesabı olmuş.
İstemiyorsun işte zorla mı hayret bişey ya.
Ölümle tehdit eden bir adama da işyerini basmak yakışırdı zaten ! :19:

evet canım bosanmıcam gorursun dıyor...yıllarca mahkeme sursun benden kurtulamazsın dedı

ya kızlar eşimn geldi azönce iş yerime yalvarıyo bana beni affet die senden boşanmam seni bırakmam sensiz kendimi öldürürüm diyor....kendini hazırla yani seni kaçırıcam dedi.seni benden ölüm ayırır anca dedi ve bende güvenliği çağırdım çıkardılar dışarıya ne yapıcam şimdi ben ki avukatımı aradım ulaşamadım off..onu görmem hiç iyi olmadı hiç....

alya canim yelkenleri suya indirmeyeceksin herhalde???ciksin catiya dama atsin bakalim kendini gorelim olurmuymus sensiz???sen yokken nasil yasadi peki???adama bak yaaa.isyerinde rezillik yapacagina,sen dizinin dibindeyken kocalik yapsaydi ya.La Havle,Ya Sabir!!!nasil da kullanmayi biliyor senin ona olan zaafini...

o zaman işyerinden her zamanki saatinden daha önce ya da daha geç çık ve birileri seni almaya gelsin arabayla falan hemen kapıdan arabaya geç ve direkt karakola git. dediğin gibi izin al işyerinden de bir süre gitme

Son düzenleme:

canım babam karakola gıtmıste bende aksam gıdıcem sanırım karakola gidip basvurunca savcılığa gitmeme gerek kalmıcak sanırım..hem işten de izin isticem biraz gözümü korkuttu yaa gene..seni benden ölüm ayırır dedi..o an vursaydı beni kim ne yapabilirdi :(

evet canım bosanmıcam gorursun dıyor...yıllarca mahkeme sursun benden kurtulamazsın dedı

yillarca dedigi en fazla 3 sene surer.zaten esler 3 yil icinde bir araya gelmezse otomatikman bosuyor hakim.cunku evlilik birlikteliginin kalmadigina kanaat getiriyor.

evliliğinizde hem şiddet hem aldatma varmış. adam resmen psikopat. lütfen polise başvurun ve polis koruması isteyin

alya canim yelkenleri suya indirmeyeceksin herhalde???ciksin catiya dama atsin bakalim kendini gorelim olurmuymus sensiz???sen yokken nasil yasadi peki???adama bak yaaa.isyerinde rezillik yapacagina,sen dizinin dibindeyken kocalik yapsaydi ya.La Havle,Ya Sabir!!!nasil da kullanmayi biliyor senin ona olan zaafini...

ah ekin yaa evet zaafımı kullanıyor en sevdiğim seyleri almış gelmiş kaç gundur ne yıyorsun ne içiyorsun aklım hep sende dedi..kızım bitmesi cok doğru olucak ama ben bu süreci nasıl atlatçam bilmiyorumm off...

o zaman işyerinden her zamanki saatinden daha önce ya da daha geç çık ve birileri seni almaya gelsin arabayla falan hemen kapıdan arabaya geç ve direkt karakola git. dediğin gibi izin al işyerinden de bir süre gitme

canım babam gelcek aksama almaya benı konustuk ama onu gorunce cok kotu oldum cokk

boşanmaya kesin karar verdiysen savcılığa git koruma iste...eğer içinde acabalar varsa biraz süründür derim....karar senin...

evliliğinizde hem şiddet hem aldatma varmış. adam resmen psikopat. lütfen polise başvurun ve polis koruması isteyin

evett zamanında bunları yaptı bana bende ondan bosanamamıstım..ne zamandır bosanma gibi bir düşüncem vardı zaten evimi terkettim 3 gün oldu kararlıyım bu sefer derken buraya gelip böyle konuşması beni şaşırttı...

boşanmaya kesin karar verdiysen savcılığa git koruma iste...eğer içinde acabalar varsa biraz süründür derim....karar senin...

canım bitmesi gerek yürümüyo bizim evliliğimiz bugun bitmese gene sans versem sorunları problemleri ertelemiş olcam...ama seviyormuyum alışkanlık mı bilmiyorum ki............

alışkanlık olur tabi ne kadar kötü olsa da...ama madem seni bu kadar üzdü ve denedin olmadı...bi şekilde kurtulmaya bak...ilk başlarda üssütne gelecektir bitmesin diye zamanl da o da bu fikre alışcaktır.

İş ciddiye binince tırsttı tabi.
Nasıl olsa boşanacak öyle yada böyle.
Ne zamana kadar direnecek ki.
Bi arkadaşın dediği gibi 3yıl dayanır enfazla.3Yılda direk boşanıyorsunuz zaten.

alışkanlık olur tabi ne kadar kötü olsa da...ama madem seni bu kadar üzdü ve denedin olmadı...bi şekilde kurtulmaya bak...ilk başlarda üssütne gelecektir bitmesin diye zamanl da o da bu fikre alışcaktır.

inşallah ikimizde alışırızz bu durumaaaaa...ben smdıden yıprandım sanırımm...

İş ciddiye binince tırsttı tabi.
Nasıl olsa boşanacak öyle yada böyle.
Ne zamana kadar direnecek ki.
Bi arkadaşın dediği gibi 3yıl dayanır enfazla.3Yılda direk boşanıyorsunuz zaten.

biran önce bitsin istiyorum uzadıkça fikrimden dönerim die korkuyorum

babanlardan başka kalabileceğin akraba, arkadaş vs. gibi yerler var mı ?

Arkadasim,tabi ki ne kadar piskopat oldugunu bilemeyiz ama kendine dikkat etmeye calis,temkinli ol,

seni korkutmak degil niyetim,tabi ki sen onu taniyorsun ama Allah korusun dedigim gibi bilemezsin yinede neleri yapabilir..

simdiye kadar akli nerdeymis?

hem seni niye normal yolla kazanmayi denemiyor eger samimiyse?

Yasin henüz genc ve cocugun yoksa,yipratma kendini bu adamla.aldatma vs varmis okudum.

ah ekin yaa evet zaafımı kullanıyor en sevdiğim seyleri almış gelmiş kaç gundur ne yıyorsun ne içiyorsun aklım hep sende dedi..kızım bitmesi cok doğru olucak ama ben bu süreci nasıl atlatçam bilmiyorumm off...

canım babam gelcek aksama almaya benı konustuk ama onu gorunce cok kotu oldum cokk

canim yaa gercekten uzuluyorum senin icin.hala cizginin ortasindasin.ama artik bir tarafa gecmek zorundasin.boyle cok yipraniyorsun.yuzunu seytan goresice nasilda dagitti seni!!!

ben seni korkutmak istemem ama acele olarak koruma istemek zorundasın hatta gerekirse izini kaybettirmen gerekir önlem olarak. yaşadığın yer küçük bir şehirse hele çok acele etmelisin

Back
X