Anladıgım kadarıyla esınız takıtılı, bağımlı kısılık yapısında, ıntıhar ettogıne gore cıddı psık. sorunları olan, zayıf kısılıklı, ayakları uzerınde duramayıp bırılerının ustune yıkılan, gozu dışarıda, arayışta, ayran gonullu, kadını malı gıbı gören, hatta kıskanç, sınırlı, fevrı,buyuk ıhtımal aılesı tarafından şımartılarak buyutuldugu ıcın sıskın egolu bır adam....sıze karsı obsesıf, hastalıklı bır sevgısı var, buyuk olasılık sızın ev kadınlığınızı da begenıyormus; o yüzden duzenı bozuldu dıye de kafayı yemıstır yalnız kalınca..bılemıyorum bana öz. gunumuzde kadın erkek ılıskılerı genelde karşılıklı çıkarlar uzerıne kurulu gıbı geliyor; yani ilişkılerı böyle algılayan&yasayan kadınlar da var erkekler de; yıne de bu tarz bakan erkeklerın sayısı daha fazladır gıbı geliyor bana çünkü erkek mılletı daha bencıl, duygusuz, merhametsız....ztn o yüzden bır seylerı daha kolay affedebılıyoruz, alttan alabılıyoruz...gosterılen kucucuk bır ılgı&sevgı gosterısıyle hemen yumusayıverıyoruz...netıcede bız Bn.lar hem daha duygusalız hem annelık ıcgudusunden oturu daha merhametlıyız.... öyle askmıs&meskmıs cokk eskı zamanlarda kalmıs; yani cok azınlık bır oran...onun dışında bilhassa erkekler o evlılıkte beklentılerını karşılayıp, kadının hızmetcılıgınden, ev konforundan memnun; rahatlarına bakabılıyorlarsa aldattıklarında dahı (eger asık degıllerse tabı) boşanmak ve kurulu duzenlerını altüst etmek ıstemıyorlar.... diğ. yandan sız de kocanızın bunca menfı ozellıgıne rağmen ona donmuşsunuz, demek sevıyorsunuz onu, ınş. bu sefer en azından onemlı konularda kendıne cekı düzen verır...bu arada; aldatma konusunda da yakın takıpte olun; genelde bır sefer aldatan alışkanlık yapıyor bır daha bır daha aldatıyor....