11 yıllık evliyim 2 çocuğum var.Eşim çok iyi bir insan gel gelelim ona karşı hiç bir hissim kalmadı.Bu onunla olan her türlü ilişkimi etkiliyor.Anlayamadığım o beni hala çok sevdiğini söylüyor ama bende ona karşı hiç bir şey yok ve bu beni deli edicek.Mantıken onu boşamak istemiyorum ama duygularıma hareket etsem hemen boşanırım.Çevremde eşine sevgisi bitmiş ama hala onunla yaşayan çok evlilikler görüyorum.Onlar benim gibi mutsuz değiller ama ben eşimi sevmek istiyorum.Bu şekilde yaşamak istemiyorum.Bazen düşünüyorum farzet ki eşimden boşandım.iki çocukla tekrar evlensem ne olacak diyiyorum.Çocuklarımı bir sevgi yaşayacam diye feda etmeyi kendime yakıştıramıyorum.Ama içimde ki duygu açlığınızda eşimle gidermiyorum.Bu yüzden mutsuzum.Sizce eşimi tekrar sevebilme şansım var mı?Varsa neler yapmalıyım?
11 yıllık evliyim 2 çocuğum var.Eşim çok iyi bir insan gel gelelim ona karşı hiç bir hissim kalmadı.Bu onunla olan her türlü ilişkimi etkiliyor.Anlayamadığım o beni hala çok sevdiğini söylüyor ama bende ona karşı hiç bir şey yok ve bu beni deli edicek.Mantıken onu boşamak istemiyorum ama duygularıma hareket etsem hemen boşanırım.Çevremde eşine sevgisi bitmiş ama hala onunla yaşayan çok evlilikler görüyorum.Onlar benim gibi mutsuz değiller ama ben eşimi sevmek istiyorum.Bu şekilde yaşamak istemiyorum.Bazen düşünüyorum farzet ki eşimden boşandım.iki çocukla tekrar evlensem ne olacak diyiyorum.Çocuklarımı bir sevgi yaşayacam diye feda etmeyi kendime yakıştıramıyorum.Ama içimde ki duygu açlığınızda eşimle gidermiyorum.Bu yüzden mutsuzum.Sizce eşimi tekrar sevebilme şansım var mı?Varsa neler yapmalıyım?
Hayır canım dikkati mi çeken kimse yok.yalnız birbirini seven insanlar dikkatimi çekiyor tabi.
Ben eşime aşık olarak evlenmedim.Ama sevgi ,ilgi alaka vardı tabi.Birde iyi bir insan olması ,anlaşabileceğimi düşünerek evlendim.Aslında son 10 yıl hiç böyle olmamıştım yani ona karşı bir şeyler hissediyordum.Yanlız eşimin bir hatası var işini hep bahane ederek bana ve çocuklarıma hiç vakit ayırmadı .ne hafta sonu ne hafta içi.Birlikte doğru düzgün vakit geçirmedik.Sabah 7 de evden çıkar akşam 11 de eve gelirdi işi dolayısıyla.Çocukları hep kendim büyüttüm.Eşimi çok göremedim.Beni çok yalnız bıraktı.Bu senede bir bakmışım eşime artık hiç bir. Şey hissetmiyorum.Kendi kendime şaşırdım kaldım.eşimin yüzüne söyledim.Artık seni sevmiyorum dedim.Oda şaşırdı kaldı.Görmeye görmeye sevgimi yitirdim.Hatta boşanma eşiğine geldik bu yüzden.Şimdi eşim bana vakit ayırıyor ama benim sevgim gelmiyor artık.Olmuyor tekrar sevmemiyorum.Ama Mantıken düşünüyorum kurulu bir yuvam çocuklarım var.Bir sevgi uğruna onları feda etmek istemiyorum.Bu yüzden onu tekrar sevmek için mücadele ediyorum kendimle.Ama çok zor inanın çok zor.Kendimle mücadele ediyorum resmen.Eşim hatasının farkında bu durumdan ötürüde üzgün.Açıkçası yuvamın yıkılmasını istemiyorum.Eşimi tekrar sevmek istiyorum.Bunun için ne yapmam lazım onu bulamadım.sanki kalbim mühürlenmiş gibi.Hergünde Allah'a dua ediyorum eşimi seveyim diye tekrardan.
Sizi anliyorum, tam ben soracaktim esinizin hatasi oldumu diye sormadan siz aciklamissiniz
Ben fazla naz asik usandiri misali yorulan tarafin hislerinin bittigini dusunuyorum. Eslerimize yalvariyoruz soyle yap boyle yap, eeennnn sonunda yapiyorlar istedigimiz gibi oluyorlar bir bakmisiz gonlumuz yorulmus.
Canlari sagolsun ne diyelim, tabiki en basta oldugu gibi 15 yil sonrada ayni hisler olmaz sanirsam ama insanlar birbirini yormasa sanirim daha iyi olur.
Anladigim kadariylada cok yorgunsunuz, bence muhabbeti arttiran dualar var, aile huzuru icin dualar var bunlari internetten arastirin cok faydasini goreceginize inaniyorum.
Yasadiginiz sevgisizlik degil sadece fark edilmek, etkilenmek, etkilendirmek, kiskanmak, kiskanilmak...vs... kucuk hareketlerle buyuk duygular yasamak istiyorsunuz, dilerim gonlunuze gore olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?