Eşım ıyı bır ınsan ama mutlu değılım çünkü ona hiçbir şey hissetmiyorum

hayal2002

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
177
26
68
Muğla
11 yıllık evliyim 2 çocuğum var.Eşim çok iyi bir insan gel gelelim ona karşı hiç bir hissim kalmadı.Bu onunla olan her türlü ilişkimi etkiliyor.Anlayamadığım o beni hala çok sevdiğini söylüyor ama bende ona karşı hiç bir şey yok ve bu beni deli edicek.Mantıken onu boşamak istemiyorum ama duygularıma hareket etsem hemen boşanırım.Çevremde eşine sevgisi bitmiş ama hala onunla yaşayan çok evlilikler görüyorum.Onlar benim gibi mutsuz değiller ama ben eşimi sevmek istiyorum.Bu şekilde yaşamak istemiyorum.Bazen düşünüyorum farzet ki eşimden boşandım.iki çocukla tekrar evlensem ne olacak diyiyorum.Çocuklarımı bir sevgi yaşayacam diye feda etmeyi kendime yakıştıramıyorum.Ama içimde ki duygu açlığınızda eşimle gidermiyorum.Bu yüzden mutsuzum.Sizce eşimi tekrar sevebilme şansım var mı?Varsa neler yapmalıyım?

iki kişinin de evliliğe saygısı, çocuklara sevgisi varsa ailenin bozulmasına yazıktır bence.
başarılı bir evlilik çocuklar da varsa tutkulu aşklardan değerlidir

canım bu hisleri ne zamandan beri yaşıyorsun madem sıkıldın bu evlilikten sen de heyecan kat evliliğine birlikte ortak bi şeyler yapın her şeyin bi çözümü var bazen insanlar elindekinin kıymetini bilmiyor çünkü o elinde ve senin ama eşini kaybedecek olsan bence onu çok sevdiğini anlarsın otur bi düşün eşin artık hayatında yok ve hiç olmayacak gerçekten kafanda böyle düşünürsen belki bazı şeylerin kıymetini anlarsın

dikkatinizi azda olsa ceken baska biri var mi cevrenzde?

Hayır canım dikkati mi çeken kimse yok.yalnız birbirini seven insanlar dikkatimi çekiyor tabi.

Hayır canım dikkati mi çeken kimse yok.yalnız birbirini seven insanlar dikkatimi çekiyor tabi.

birbirini seven mi desek birbirini sever gibi gösterenler mi...
şu sosyal paylaşım sitelerine aşk böcükleri gibi resim koyanların sevgisine hiiiiiiç inanmıyorum.
gelelim aşka. artık eşime sevgim kalmadı dediğinize göre bir zamanlar sevmişsiniz. düşünü ki onunla boşandınız ve birine deliler gibi aşık oldunuz. o aşk da zamanla bitecek ve yerini monotonluğa bırakacak. hem de bir yaşdan ve 2 çocuktan sonra daha çabuk bitecek
ondandır ki evliliğinize sıkı sıkıya tutunun, size 2 tane evlat vermiş kocanızı büyük ve yeni bir aşka tercih edin derim...

canım eğer eşinin iyi biri olduğuna inanıyorsan onun sevginide hak ettğine inanmalısın..çünkü iyi bir inssan ise aynı zamanda iyi bir eştir de. her insana nasip olmayan ahlakı güzel insanlar sevilmeye değer.. 2 tane cocuğun var mış ortada birsey yokken bu evliliği bitirdiğin zaman hem çocuklarının hemde eşinin vebaline girmiş olacaksın bunlarıda düşünmelisin .. ilişkinize yeni heyecanlar katamıyorsan bu bence senin sorunun kendini geliştirmelisin eviliğine heyecan katmalısın . eşinle daha cok zaman geçirmelisin.. şöylede düşünmek gerek duygu karmasası içindesin ve bu durumda psikolojik destek almanı tavsiye ediyorum..

Peki evliliğinizin ilk başlarında durum nasıldı eşinize karşı büyük bir aşk, tutku filan besliyor muydunuz yoksa iyi biri, hali vakti yerinde, düzgün ,efendi evliliğe uygun diye mi evlendiniz ?

canım drni çok iyi anlıyorum.bende bazen böyle duygular yaşıyorum.ama bazen.eşim mükemmel bir insan her istediğimi yapar almaya çalışır ve beni çok seviyor biliyorum her halnden belli oluyor.3 senelik evliyiz 1.5 yaşında kızım var.ama ben bazen böyle takılıp kalıyorum farklı şeylere.aslında dşündüğklerimn nekadar yanlış oldugunu biliyorum.çok fazla kötü şeyler yaşadım zamanında kendi ailemle ilgili kendimle ilgili acaba hala psikolojikman düzelemedmmi diyorum.öyle bi an gelioki içime bişey oturuo böyle bı sıkıntı basıo.bogazıma bişey düğümlenio çekip gidesim gelio.o an böyle bagıra bagıra ağlamak istiyorum.hayır diorum ben kocamı seviyorum çocugum var ona yazık değilmi nie onların vebalini alayım.

ne bileyim ya çok farklı şeyler acaba ibadetimizi tam yerine getiremedğimiz için mi şeytan bu tarz kötü düşünceleri sokuo aklımıza bilemiorum.:2::2::2:

Eşiniz çok iyi bir insan olabilir. Ama bunu bu hale ne getirdi siz bu soruyu bi kendinize sorun. Gerçekten sevmişmiydiniz zamanında ? belki sadece iyi olduğu için mi evlendiniz acaba?

Ben eşime aşık olarak evlenmedim.Ama sevgi ,ilgi alaka vardı tabi.Birde iyi bir insan olması ,anlaşabileceğimi düşünerek evlendim.Aslında son 10 yıl hiç böyle olmamıştım yani ona karşı bir şeyler hissediyordum.Yanlız eşimin bir hatası var işini hep bahane ederek bana ve çocuklarıma hiç vakit ayırmadı .ne hafta sonu ne hafta içi.Birlikte doğru düzgün vakit geçirmedik.Sabah 7 de evden çıkar akşam 11 de eve gelirdi işi dolayısıyla.Çocukları hep kendim büyüttüm.Eşimi çok göremedim.Beni çok yalnız bıraktı.Bu senede bir bakmışım eşime artık hiç bir. Şey hissetmiyorum.Kendi kendime şaşırdım kaldım.eşimin yüzüne söyledim.Artık seni sevmiyorum dedim.Oda şaşırdı kaldı.Görmeye görmeye sevgimi yitirdim.Hatta boşanma eşiğine geldik bu yüzden.Şimdi eşim bana vakit ayırıyor ama benim sevgim gelmiyor artık.Olmuyor tekrar sevmemiyorum.Ama Mantıken düşünüyorum kurulu bir yuvam çocuklarım var.Bir sevgi uğruna onları feda etmek istemiyorum.Bu yüzden onu tekrar sevmek için mücadele ediyorum kendimle.Ama çok zor inanın çok zor.Kendimle mücadele ediyorum resmen.Eşim hatasının farkında bu durumdan ötürüde üzgün.Açıkçası yuvamın yıkılmasını istemiyorum.Eşimi tekrar sevmek istiyorum.Bunun için ne yapmam lazım onu bulamadım.sanki kalbim mühürlenmiş gibi.Hergünde Allah'a dua ediyorum eşimi seveyim diye tekrardan.

ben de suan sizinle ayni durumdayim ayni seyleri dusunuyorum o yuzden cok iyi anliyorum sizi benim esimde her seferinde beni sevdigini soyler ama ilgiye sira gelince yok varsa yoksa isi ve gitar tutkusu (( sizin bir de cocuklariniz var Allah yardimciniz olsun... sizin icin, cocuklariniz ve esiniz icin hayirlisi neyse onu versin Rabbim... ama sunuda unutmayin yuva kolay kurulmuyor ve herzaman karsiniza sizi seven iyi biri de cikmayabilir ne diyecegimi bilemiyorum valla sonucta kelin ilaci olsa kendi basina surermis... sizin icin yapabilecegim tek sey dua etmek olur...

Sizi anliyorum, tam ben soracaktim esinizin hatasi oldumu diye sormadan siz aciklamissiniz
Ben fazla naz asik usandiri misali yorulan tarafin hislerinin bittigini dusunuyorum. Eslerimize yalvariyoruz soyle yap boyle yap, eeennnn sonunda yapiyorlar istedigimiz gibi oluyorlar bir bakmisiz gonlumuz yorulmus.

Canlari sagolsun ne diyelim, tabiki en basta oldugu gibi 15 yil sonrada ayni hisler olmaz sanirsam ama insanlar birbirini yormasa sanirim daha iyi olur.

Anladigim kadariylada cok yorgunsunuz, bence muhabbeti arttiran dualar var, aile huzuru icin dualar var bunlari internetten arastirin cok faydasini goreceginize inaniyorum.

Yasadiginiz sevgisizlik degil sadece fark edilmek, etkilenmek, etkilendirmek, kiskanmak, kiskanilmak...vs... kucuk hareketlerle buyuk duygular yasamak istiyorsunuz, dilerim gonlunuze gore olur

Inşalla allahım yarabbim.İnşallah severim eşimi tekrardan.Yoksa kötü şeyler olucak diye çok korkuyorum.Eşinle duygusal şeyler yaşayamamak ne kötü anlatamam.Hergün ızdırabını duyuyorum içimde.Birde çok duygusal insanım ben.

o dualardan bana örnek verebilirmisiniz.GERÇEKTEN KALBİMİN BUNA İHTİYACI VAR.YOKSA eşimden boşanma aşamasına bile geliyorum.Zira ona kadınlık vazifelerimi bile yapmak istemiyorum.Soğdum adamdan resmen ya.

ilişkinizi canlandıracak şeyler yapın, birlikte başbaşa yapacağınız şeyler, küçük sürpsizler vs. 11 yıl olmuş normaldir heralde böyle şeyler hissetmen.

çocukları annenize falan bırakıp eşinle başbaşa tatile gidin
akşamları yemege çıkın
tatile gidemiyorsanız çocuklar annenizde kalsın sizde başbaşa eşinizle
eşiniz size süprizler yapsın diyecem bunu ona siz söylersenizde anlamı kalmaz

Bence cocuklarini 1 hafta kadarlik birakabilecegin biyer varsa esinle basbasa bi tatile gidin balayi gibi sadece ikiniz olun bol bol vakit gecirin bence sen biraz ilgisiz kalmissin oyuzden boyle dusunuyorsun sevginizi tazeleyin ayrica esine kucuk kucuk surprizler yapabilirsin onun ilgisini sana cekebilirsin onunda karsiliksiz kalacagini dusunmuyorum

Ben eşimden ayrılma kararı aldım.İyi insanda olsa olmuyor işte.sevemiyorum.Aynı yatağı bile paylaşmak istemiyorum.Olmıyacak.Ölüyorum.Nefes alamıyorum.Tek düşüncem çocuklarım ve boşandıktan sonrası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…