Eşim iyi yönde değişti ama ona inanmıyorum

Ojisan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2022
3
-4
1
33
Biz görücü usulü tanıştık, evlendik. Ayrı ülkelerdeydik ve evlendikten sonra sadece 1 hafta beraber kalabildik. 1 haftalık balayında nerdeyse hergün gözlerim yaşarmıştır. Beni çoğu zaman tersliyordu. Fikrimi söylediğimde bile saygı göstermiyordu mesela o kuaför sacımı anca bitirdi bu gittiğimiz daha hızlıydı dedim onunla bunun yaptığı birmi diye tersledi. Gel resim çekilelim diyordum yeter ama hep resim resim dedi. Erkek çocukları çok sevimli dedim Allah sanada nasip etsin dedi (bize demedi). Balayı sonu ailesinin evine götürürken surat astım (köyü dagın dibinde) onlar benim ailem diye bağırdı. Ben Türk kültürü pek almadığım için yemek isimlerini karıştırdım onu da tersledi ( meze, ezme, kozleme gibi seyleri). Hadi biraz daha öpüşelim dedim tamam öpüştük ya dedi. 2. günümüzde ilişkiyi yarıda bıraktı. Arabada giderken ne dediğini duymadım sagır mısın dedi. Böyle bir sürü talihsizlik yaşandı. Ama ne olduysa yanıma gelince oldu çok değişmiş bana iltifat ediyor sürekli öpüyor tatlı tatlı konuşuyor. Hiç anlam veremedim birden bire bana sevgisi nasıl arttı diye. Ben hala güvenmiyorum altında bir şeyin yattığını düşünüyorum ama çözemiyorum. Eğer bana iyi davransaydı taa balayında öyle davranırdı diye düşünüyorum neden balayında bana iyi davranmadı?

Kendisine sordunmu nedenini inşallah dengesiz bir ruh haline sahip değildir mahfeder böyle insanlar insanın hayatını sağları solları belli olmaz hiç

Acaba sert erkek imajımı vermek istiyordu
Nerde yaşıyordunuzda Türk kültürüne bu kadar uzak kaldınız

Balayından ne kadar süre sonra bir araya geldiniz.cok uzun bir süre miydi . Konuda göremedim

Bende inanmıyorum

Öpüselim mi diye bir dizi karakteri söylemiyor muydu ya? O canlandi gozumde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…