Ben de aynı şeyi düşündümyurtdışına kapağı atmak için evlenmiş gibi geldi bana.
Kendisine sordunmu nedenini inşallah dengesiz bir ruh haline sahip değildir mahfeder böyle insanlar insanın hayatını sağları solları belli olmaz hiçBiz görücü usulü tanıştık, evlendik. Ayrı ülkelerdeydik ve evlendikten sonra sadece 1 hafta beraber kalabildik. 1 haftalık balayında nerdeyse hergün gözlerim yaşarmıştır. Beni çoğu zaman tersliyordu. Fikrimi söylediğimde bile saygı göstermiyordu mesela o kuaför sacımı anca bitirdi bu gittiğimiz daha hızlıydı dedim onunla bunun yaptığı birmi diye tersledi. Gel resim çekilelim diyordum yeter ama hep resim resim dedi. Erkek çocukları çok sevimli dedim Allah sanada nasip etsin dedi (bize demedi). Balayı sonu ailesinin evine götürürken surat astım (köyü dagın dibinde) onlar benim ailem diye bağırdı. Ben Türk kültürü pek almadığım için yemek isimlerini karıştırdım onu da tersledi ( meze, ezme, kozleme gibi seyleri). Hadi biraz daha öpüşelim dedim tamam öpüştük ya dedi. 2. günümüzde ilişkiyi yarıda bıraktı. Arabada giderken ne dediğini duymadım sagır mısın dedi. Böyle bir sürü talihsizlik yaşandı. Ama ne olduysa yanıma gelince oldu çok değişmiş bana iltifat ediyor sürekli öpüyor tatlı tatlı konuşuyor. Hiç anlam veremedim birden bire bana sevgisi nasıl arttı diye. Ben hala güvenmiyorum altında bir şeyin yattığını düşünüyorum ama çözemiyorum. Eğer bana iyi davransaydı taa balayında öyle davranırdı diye düşünüyorum neden balayında bana iyi davranmadı?
Konu açıp kaçıyor mu?Konu sahibi öbür konunuzda yaptığınız gibi konu açıp kaçmazsınız umarım.
O kadar yorum gelmiş cevap vermemiş hiçbirine valla. Şimdide bu konuyu açmış.Konu açıp kaçıyor mu?hayatını çok merak ettiğimizi sanıyor herhalde. Hayatından kesitler verip kaçıyor he
Tutmayın küçük enişteyiAcaba sert erkek imajımı vermek istiyordu
Nerde yaşıyordunuzda Türk kültürüne bu kadar uzak kaldınız
Şaşırdım önceki konularına denk gelmemiştimKonu açıp kaçıyor mu?hayatını çok merak ettiğimizi sanıyor herhalde. Hayatından kesitler verip kaçıyor he
Bu ikinci konusu kız daha.Şaşırdım önceki konularına denk gelmemiştim
O halde boykot ilan edip bi daha konusuna yorum yapılmayacak
Baktım evet hiç cevap vermemiş düpedüz saygısızlıkBu ikinci konusu kız daha.Ama olsun cevap vermedi orada bize.
Bende inanmıyorumBiz görücü usulü tanıştık, evlendik. Ayrı ülkelerdeydik ve evlendikten sonra sadece 1 hafta beraber kalabildik. 1 haftalık balayında nerdeyse hergün gözlerim yaşarmıştır. Beni çoğu zaman tersliyordu. Fikrimi söylediğimde bile saygı göstermiyordu mesela o kuaför sacımı anca bitirdi bu gittiğimiz daha hızlıydı dedim onunla bunun yaptığı birmi diye tersledi. Gel resim çekilelim diyordum yeter ama hep resim resim dedi. Erkek çocukları çok sevimli dedim Allah sanada nasip etsin dedi (bize demedi). Balayı sonu ailesinin evine götürürken surat astım (köyü dagın dibinde) onlar benim ailem diye bağırdı. Ben Türk kültürü pek almadığım için yemek isimlerini karıştırdım onu da tersledi ( meze, ezme, kozleme gibi seyleri). Hadi biraz daha öpüşelim dedim tamam öpüştük ya dedi. 2. günümüzde ilişkiyi yarıda bıraktı. Arabada giderken ne dediğini duymadım sagır mısın dedi. Böyle bir sürü talihsizlik yaşandı. Ama ne olduysa yanıma gelince oldu çok değişmiş bana iltifat ediyor sürekli öpüyor tatlı tatlı konuşuyor. Hiç anlam veremedim birden bire bana sevgisi nasıl arttı diye. Ben hala güvenmiyorum altında bir şeyin yattığını düşünüyorum ama çözemiyorum. Eğer bana iyi davransaydı taa balayında öyle davranırdı diye düşünüyorum neden balayında bana iyi davranmadı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?