• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim iyice saçmaladı.

Izabelya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
252
212
103
Dün iş yerinden arkadaşlarımızla dışarı çıkacaktık saat 19:00 restaurantta rez. yaptırdık.
Her zamanki gibi çocuğumu aldım eve geçiyorum trafikte de adamın biriyle muhattap olmak zorunda kalınca sinirlendim. Kızım da yol boyu bir şeyler istediği için 4-5 kez durmak zorunda kaldım. Saat erken olduğu için geç kalma telaşım yok zaten.
Eşim kapıda bizi karşıladı ben de espri falan yaptım güldüm. Daha sonra eve geçtik o yemek hazırladı ben de akşam için hazırlanmaya başladım. Ütü yapıyordum benim gömleğimi de ütüler misin geç kalmıyorsan dedi onu da ütüledim. Buraya kadar hiç problem yok.
Sonra yanıma gelip neden buluşmalarını erken saatte yapıyorsun dedi. Son zamanlarda dışarı çıkmama aşırı takıldığı, beni kısıtlamaya çalıştığı, hatta çıkmayayım diye telefonumu falan saklamışlığı olduğu için sinirlendim. Problem oluyorsa daha önce söyleseydin ona göre ayarlardım falan dedim öyle tartıştık ben evden çıktım.
Bugün eşim diyor ki, sen geç kalacağım diye çocuğa kızdın. Çok gergin ve sinirliydin.
Asla değildim. Gergin olan insan eşini görür görmez espri yapar laf atar mı ? bunu söylüyorum bilemem artık diyor. Çıldıracaktım.
Asla böyle bir şey için çocuğuma kızmam. Zaten dediğim gibi hiç geç kalma telaşım yoktu. Olsa ekstra gömlek ütüler miyim ?
Ne zaman haksız olsa anneliğimden vuruyor beni.
Bir keresinde de kursa gittiği için kitaplarını bırakmaya gittim. Eşim daha gelmemişti sınıfa bırakıp çıktım ama kapıda eşimi bekledim göreyim diye. Yanıma gelip resmen çocuğu geç almak için bahane aramışsın dedi. Ağla ağla bi hal olmuştum. Sonra özür diliyor ama asla değişmiyor.
Siz olsanız ne yapardınız Allah aşkına, bıktım şu tavırlardan, anneliğimden vurulmaktan.

zamanlarda dışarı çıkmama aşırı takıldığı, beni kısıtlamaya çalıştığı, hatta çıkmayayım diye telefonumu falan saklamışlığı olduğu için sinirlendim.

Son zamanalarda bu konuda değişme sebebi ne?
Asıl sorun anneliğinizden vurmasından ziyade bu değişikliği. O konuda bir şey diyemiyor sizi başka yerden vurmaya çalışıyor. Bu konudaki sorunu çözerseniz bence diğeri de çözülür.

Son zamanalarda bu konuda değişme sebebi ne?
Asıl sorun anneliğinizden vurmasından ziyade bu değişikliği. O konuda bir şey diyemiyor sizi başka yerden vurmaya çalışıyor. Bu konudaki sorunu çözerseniz bence diğeri de çözülür.
Bilmiyorum. Her sorduğumda cevabı bu. Neden yaptığımı bilmiyorum diyor.
Değişmeye yeminler edip sözler verip 1 hafta sonra unutuyor işte

Ben anneliğe laf edilmesini de çok düşük hareket buluyorum ya.
Bulamadın mı huysuzluk yapacak konu şaaaak sen şöyle annesin
Başka sorun bulamıyor demek buna takmış.
Bazısı ishal ağızlı.
Konuşmak icin konuşuyor da olabilir.
Size takmış sizin neyden rahatsız olacağını iyi biliyordur o.

Derler ya düşman kör nişancıdır ama dost nerden vuracağını iyi bilir.

Zayıf noktanız anneliginiz ordan vuruyor siz buna tepki gösterdikçe hep ordan vuracak. Tepkilerinizi değiştirin örneğin aglamayın gülüp geçin ben nasıl bir anne oldugumdan eminim sen bak işine diyip agzinin payını verin .

Derler ya düşman kör nişancıdır ama dost nerden vuracağını iyi bilir.

Zayıf noktanız anneliginiz ordan vuruyor siz buna tepki gösterdikçe hep ordan vuracak. Tepkilerinizi değiştirin örneğin aglamayın gülüp geçin ben nasıl bir anne oldugumdan eminim sen bak işine diyip agzinin payını verin .
Çok doğru bi söz. Ne kadar hassas olduğumu çok iyi biliyor.
Ben se susamıyorum işte neden kendinde bana laf söyleme hakkı bulsun ki

babasız büyüdüğü için ben eksta dikkatliyim.
İyi ama o seni anneliğinden rahatça vuruyor.
Kendisi babasız büyümüş hem aslında seni daha iyi anlaması lazım.
Bence bir kere bile olsa yapmalısın ki nası kötü bişey olduğunu anlasın.
Erkekler konuşarak anlaşan varlıklar değil kesinlikle. Onlara hâl tavırla göstermek gerekir bazı şeyleri

Ben anneliğe laf edilmesini de çok düşük hareket buluyorum ya.
Bulamadın mı huysuzluk yapacak konu şaaaak sen şöyle annesin
dışarı çıkmanızı anne olduğunuz için (ne alakaysa) istemiyor
ona göre erkekler gezebilir kadınlar işten arta kalan vakitte çocuğuyla olmalıdır.. alttan alta çekemiyor

maalesef birçok insan böyle doğru mu? tabiki yanlış

Back
X