zamanlarda dışarı çıkmama aşırı takıldığı, beni kısıtlamaya çalıştığı, hatta çıkmayayım diye telefonumu falan saklamışlığı olduğu için sinirlendim.
Bilmiyorum. Her sorduğumda cevabı bu. Neden yaptığımı bilmiyorum diyor.Son zamanalarda bu konuda değişme sebebi ne?
Asıl sorun anneliğinizden vurmasından ziyade bu değişikliği. O konuda bir şey diyemiyor sizi başka yerden vurmaya çalışıyor. Bu konudaki sorunu çözerseniz bence diğeri de çözülür.
Ben anneliğe laf edilmesini de çok düşük hareket buluyorum ya.Huysuz işte.
Ömür torpusu.
Adamın böyle herşeye laf yetistirmesi vs çok itici.
Ama degismez.
Başka sorun bulamıyor demek buna takmış.Ben anneliğe laf edilmesini de çok düşük hareket buluyorum ya.
Bulamadın mı huysuzluk yapacak konu şaaaak sen şöyle annesin
Haftada 1 sadece. o da hafta içi hjafta sonu full ailecek plan yaparız.Dışarı çok sık mı çıkıyorsunuz?
babasız büyüdüğü için ben eksta dikkatliyim.Sen de onun babalığından vur ara ara.
Çok doğru bi söz. Ne kadar hassas olduğumu çok iyi biliyor.Derler ya düşman kör nişancıdır ama dost nerden vuracağını iyi bilir.
Zayıf noktanız anneliginiz ordan vuruyor siz buna tepki gösterdikçe hep ordan vuracak. Tepkilerinizi değiştirin örneğin aglamayın gülüp geçin ben nasıl bir anne oldugumdan eminim sen bak işine diyip agzinin payını verin .
İyi ama o seni anneliğinden rahatça vuruyor.babasız büyüdüğü için ben eksta dikkatliyim.
dışarı çıkmanızı anne olduğunuz için (ne alakaysa) istemiyorBen anneliğe laf edilmesini de çok düşük hareket buluyorum ya.
Bulamadın mı huysuzluk yapacak konu şaaaak sen şöyle annesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?