• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim kafama vurdu ?

Az önce eşimle tekrar konuştum diyor ki fazla gurur g*te vurur ben istemediğim sürece boşanamazsın. Hafifçe vurdum diyor şaka gibi, kafayı yiyeceğim
eşin medeni kanundan habersiz heralde
avukat kadinsin isin var maasin var arkanda ailen var
bu hayati kendi zevkinle kendi istegin ile cekiyorsun

Az önce eşimle tekrar konuştum diyor ki fazla gurur g*te vurur ben istemediğim sürece boşanamazsın. Hafifçe vurdum diyor şaka gibi, kafayı yiyeceğim
Dalga mı geçiyorsunuz? Herkes anlaşmalı mı boşanıyor. Neden izin alman gerekiyor. Ayrıca çocuk yapmak isteyecek kadar evliliğinden memnunsan burda ne şikayetleniyorsun. Sinir etmek için mi insanları

Bana bi de diyor ki hafifçe vurdum, bu ilk değil daha öncede saçımı çekmişti topuzumdan tutup
ne kadar düz anlatıyorsunuz bu nasıl bişey anlamadım
elalemin adamı bir yerde.. nasıl bunları düz düz....
ilk darbesinde basacaktınız tekmeyi.. pislik!!

Neden boşanacağım diyorsunuz ki. Ertesi gün direk avukata gidin. Şiddet git gide artıyor yazdığınızdan öyle anladım, ilk saçınızı çekti şimdi kafanıza vurdu, yarın döver ve sonra canınıza kast ederse…

Kimseyle dalga geçmiyorum arkadaşlar sizlerden destek almaya geldim aşırı manipüle edilmiş bir durumdayım mantıklı düşünme olayı kalmadı artık, eşim o kadar konuştu ki bu zamana kadar ne doğru ne yanlış kalmadı

GEBE KALMAYA NE DİYE ÇALIŞIRSIN
şaka gibi yaaa.. anlaşıldı kafanız vura vura kafada bir sorun oluşmuş
üzgünüm ama böyle

sen kalk git babanın evine, aç davayı. görsün nasıl boşanıyor. niye hala izin istiyorsun?

Neden boşanacağım diyorsunuz ki. Ertesi gün direk avukata gidin. Şiddet git gide artıyor yazdığınızdan öyle anladım, ilk saçınızı çekti şimdi kafanıza vurdu, yarın döver ve sonra canınıza kast ederse…
Yav ne boşanması ya iki ağlayıp üstüne çocuk yapacak 🤣

Kimseyle dalga geçmiyorum arkadaşlar sizlerden destek almaya geldim aşırı manipüle edilmiş bir durumdayım mantıklı düşünme olayı kalmadı artık, eşim o kadar konuştu ki bu zamana kadar ne doğru ne yanlış kalmadı
Hadi bütüüün sözel şeylerin hepsi manipüleyfi, Fiziksel şiddet var ve siz hamile kalmaya çalışıyosunuz hanımefendi ne manipülesi? Ben sizin avukat olduğunuza da inanmıyorum

Bunca kadın (neredeyse herkes evli yorum yazanların) size durumun normal olmadığını bizlerin böyle şeyler yaşamadığını yazdık. Ne fiziksel ne psikolojik ne de ekonomik şiddet normal değildir. Siz normalleştirdiyseniz de biz gözünüzü açmaya çalışıyoruz, karar sizin. En azından çocuk konusunu rafa kaldırın bari.

Bana bi de diyor ki hafifçe vurdum, bu ilk değil daha öncede saçımı çekmişti topuzumdan tutup
Bir sonraki adımı ağız burun dalmak olur herhalde.. bir defa kalkan el geri inmez maalesef.. anneniz haklı çalışıp kazandığınız parada söz hakkınız yok şiddet görüyorsunuz herifin elle tutulur hiçbir yanı yok. Çocuk yokken boşa

Belki yazmışlardır bir kere boşanma lafını actiysaniz artık geri dönüşü yok. Boşanma lafını kullanıyorum ama cesaretim yok ne demek?

Back
X