- Emoji Skoru
- 458
- Puanlar
- 23
- Konu Sahibi hergunuzgunum
Bugün hafif vuran yarın döver. Boşanın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşin medeni kanundan habersiz heraldeAz önce eşimle tekrar konuştum diyor ki fazla gurur g*te vurur ben istemediğim sürece boşanamazsın. Hafifçe vurdum diyor şaka gibi, kafayı yiyeceğim
Dalga mı geçiyorsunuz? Herkes anlaşmalı mı boşanıyor. Neden izin alman gerekiyor. Ayrıca çocuk yapmak isteyecek kadar evliliğinden memnunsan burda ne şikayetleniyorsun. Sinir etmek için mi insanlarıAz önce eşimle tekrar konuştum diyor ki fazla gurur g*te vurur ben istemediğim sürece boşanamazsın. Hafifçe vurdum diyor şaka gibi, kafayı yiyeceğim
Dalga geçmeye mi geldin buraya?Az önce eşimle tekrar konuştum diyor ki fazla gurur g*te vurur ben istemediğim sürece boşanamazsın. Hafifçe vurdum diyor şaka gibi, kafayı yiyeceğim
Yani ailesi benim oğlum mükemmel sen berbatsın boşanma ortada kalırsın dese doğru kabul edip bu leşi çekecek misiniz??? Size ne kim ne derse desin, siz yaşadıklarınızı idrak edemiyor musunuz???Ailesine sorsanız mükemmel bir eş
ne kadar düz anlatıyorsunuz bu nasıl bişey anlamadımBana bi de diyor ki hafifçe vurdum, bu ilk değil daha öncede saçımı çekmişti topuzumdan tutup
Oturun durun o zaman , kendinizden başka herkesin düşüncesine boyun eğin ....Az önce eşimle tekrar konuştum diyor ki fazla gurur g*te vurur ben istemediğim sürece boşanamazsın. Hafifçe vurdum diyor şaka gibi, kafayı yiyeceğim
NetDalga geçmeye mi geldin buraya?
Avukat yanında çalışıyordur en fazla… yazışmalarından inanmadım. Şaka gibieşin medeni kanundan habersiz heralde
avukat kadinsin isin var maasin var arkanda ailen var
bu hayati kendi zevkinle kendi istegin ile cekiyorsun
GEBE KALMAYA NE DİYE ÇALIŞIRSINAz önce eşimle tekrar konuştum diyor ki fazla gurur g*te vurur ben istemediğim sürece boşanamazsın. Hafifçe vurdum diyor şaka gibi, kafayı yiyeceğim
sen kalk git babanın evine, aç davayı. görsün nasıl boşanıyor. niye hala izin istiyorsun?Az önce eşimle tekrar konuştum diyor ki fazla gurur g*te vurur ben istemediğim sürece boşanamazsın. Hafifçe vurdum diyor şaka gibi, kafayı yiyeceğim
Yav ne boşanması ya iki ağlayıp üstüne çocuk yapacakNeden boşanacağım diyorsunuz ki. Ertesi gün direk avukata gidin. Şiddet git gide artıyor yazdığınızdan öyle anladım, ilk saçınızı çekti şimdi kafanıza vurdu, yarın döver ve sonra canınıza kast ederse…
Hadi bütüüün sözel şeylerin hepsi manipüleyfi, Fiziksel şiddet var ve siz hamile kalmaya çalışıyosunuz hanımefendi ne manipülesi? Ben sizin avukat olduğunuza da inanmıyorumKimseyle dalga geçmiyorum arkadaşlar sizlerden destek almaya geldim aşırı manipüle edilmiş bir durumdayım mantıklı düşünme olayı kalmadı artık, eşim o kadar konuştu ki bu zamana kadar ne doğru ne yanlış kalmadı
Bunca kadın (neredeyse herkes evli yorum yazanların) size durumun normal olmadığını bizlerin böyle şeyler yaşamadığını yazdık. Ne fiziksel ne psikolojik ne de ekonomik şiddet normal değildir. Siz normalleştirdiyseniz de biz gözünüzü açmaya çalışıyoruz, karar sizin. En azından çocuk konusunu rafa kaldırın bari.Kimseyle dalga geçmiyorum arkadaşlar sizlerden destek almaya geldim aşırı manipüle edilmiş bir durumdayım mantıklı düşünme olayı kalmadı artık, eşim o kadar konuştu ki bu zamana kadar ne doğru ne yanlış kalmadı
Bir sonraki adımı ağız burun dalmak olur herhalde.. bir defa kalkan el geri inmez maalesef.. anneniz haklı çalışıp kazandığınız parada söz hakkınız yok şiddet görüyorsunuz herifin elle tutulur hiçbir yanı yok. Çocuk yokken boşaBana bi de diyor ki hafifçe vurdum, bu ilk değil daha öncede saçımı çekmişti topuzumdan tutup
Mühendis değil miydi ?Hadi bütüüün sözel şeylerin hepsi manipüleyfi, Fiziksel şiddet var ve siz hamile kalmaya çalışıyosunuz hanımefendi ne manipülesi? Ben sizin avukat olduğunuza da inanmıyorum