• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim kafama vurdu ?

Çok duygusal bir insanım ve bazı konularda bildiğim halde salak gibi oluyorum, boşandığım zaman pişman olur muyum korkusu var cesaretim yok

Neden pişman olacaksınız mesela?
Saçınızı çeken biri yok diye mi? Kafanıza vuran biri yok diye mi?

Çok duygusal bir insanım ve bazı konularda bildiğim halde salak gibi oluyorum, boşandığım zaman pişman olur muyum korkusu var cesaretim yok
Anladığım kadarıyla mesleğiniz işiniz var aileniz arkanızda. 2 gram sevgi göreceğiz diye böyle insanları çekmeye gerek var mı? Ne demek vurmak ya? Sence seven insan en ufak dokunabilir mi böyle? Boşanıp boşanmamak size kalmış ama bence bebek fikrini en azından şimdilik rafa kaldırın.

Herif dayağından mahrum kalınca mı pişman olacaksın. Duygusal bir insan olsan bunları kaldıramazsın yalan söyleme

kendi evinde ufacık bir şey almaya hakkın yokken o eve benim diyebiliyor musun? ne için çalışıyorsun çalıştığını ne yapıyorsun? kaç yaşında okumuş iş sahibi insansınız nasıl yediriyorsunuz bunu kendinize? boşanacak yerde bi de cocuk düsünüyorsunuz..

Anladığım kadarıyla mesleğiniz işiniz var aileniz arkanızda. 2 gram sevgi göreceğiz diye böyle insanları çekmeye gerek var mı? Ne demek vurmak ya? Sence seven insan en ufak dokunabilir mi böyle? Boşanıp boşanmamak size kalmış ama bence bebek fikrini en azından şimdilik rafa kaldırın.
Mühendisim, annem, babam, kardeşim bana o kadar kızıyorlar ki neden kendini bu kadar ezdiriyorsun diye

Seni sevmiyor bunu geç adam da değil erkek değil erkek dediğin evine bakar bunda bu yok paran için evli herhalde darp raporu alsaydın keşke. Dün saçını çekmiş bugün kafana vuruyor yarın ağzını burnunu dağıtır

3.5 yıllık evliyim, eşimde bende evden çalışıyoruz. Eşim eve aldığım paspasa kadar her şeye karışıyor, bir şey aldığımda da burnumdan getiriyor. Normalde zaten birikim yapan bir insanım ama arada evimi güzelleştireyim diye bir şeyler alayım diyorum ona laf. Dün taşındık eve perdeler kısa kaldı duvarı tam kapatmıyor diyor ki camı kapatsın yeter bende öyle olmaz dedim, artık dayanamadım her şeyde bir laf boşanmak istiyorum dedim kafama vurdu sofrada sonrada gelip sarılıp öpüyor. Sürekli evden çalıştığımız için beni çok görüyormuş benimle aktivite yapmaz, dışarı gezmeye götürmez, gidelim desem gelmez, bir şey söylediğimde telefonda instada dolaşıp yüzüme bakmaz böyle bir insan, dışarı karşı çok iyi ama herkes mükemmel sanıyor annem ve babam hariç, geçenlerde annem çok kızdı ben seni o kadar okuttum kendini çok aşağı vermişsin evine kendi isteğinle bile bir şey alamıyorsan yazık sana falan dedi, zaten doluydum ağladım. Hep böyle yapıyor eşim sonra iki üç sarılıyor tamam kendimi o kadar kötü ve değersiz hissediyorum ki anlatamam.
kocanız yok zaten .
şizofren ile evlisiniz
boşanıp
kendi hayatınızı kurun

Mühendisim, annem, babam, kardeşim bana o kadar kızıyorlar ki neden kendini bu kadar ezdiriyorsun diye
Troll müsün bacım bizim sinirlerimizle mi oynuyorsun. yazdıklarının hiçbir tutar yanı yok. boşanmayacaksan bu konuyu niye açtın. biz senin dayak yediğini öğrendik evet peki bize ne bundan? öğrendik de ne oldu? çözüm yok. çözüme kapalısın. napak gelip de kocanın kafasına da biz mi vurak? yıl olmuş 2026. üniversite mezunusun ama dağ köylüsü gibi konuşuyorsun. öfff.

Niye pişman olacaksın anlamadım. Sana vuran biri olmayınca, kafana vurulmasını mi özleyeceksin. Ya da kazandığın parayı bile harcayamamayi mi. Bırakın bunları yahu koca olsun da nasıl olursa olsun mu.
Seviyorum kocamı diyorsan eğer o zaman boşama. Kendine böyle davranan bir insanı sevebiliyorsan olurun budur senin de. Birbirinizi bulmuşsunuz başkalarının başını yakmayın derim.

Troll müsün bacım bizim sinirlerimizle mi oynuyorsun. yazdıklarının hiçbir tutar yanı yok. boşanmayacaksan bu konuyu niye açtın. biz senin dayak yediğini öğrendik evet peki bize ne bundan? öğrendik de ne oldu? çözüm yok. çözüme kapalısın. napak gelip de kocanın kafasına da biz mi vurak? yıl olmuş 2026. üniversite mezunusun ama dağ köylüsü gibi konuşuyorsun. öfff.
Zaten okumuş ama cahiller işte

Bazi kadınlar dünyaya böyle tiplerin yükünü çekmeye gelmiş gibi. Ben bu tip konulara artık bosanin falan yazmıyorum çünkü boşanmak öyle kolay mı cevabı geliyor. Demek ki böyle yaşamak daha kolay.

Troll değilim, sadece dertleşmek yardım almak istedim, özgüvenim yok

Fiziksel ve psikolojik şiddet göremeyeceksiniz diye mi pişman olursunuz yani neyin korkusu bu?

bu sitede bunun gibi binlerce kadın var.
okudukça ağzım açık kalıyor 😅

o kadar zoruma gidiyor ki ben o mutlu olsun diye uğraşıyorum bana gelince yok bi kere dedim ki araba öğretebilir misin bana dediği tek şeyi benim bundan kârım ne ? Bir çıkarım yok ki. Nasıl yani dedim her şeyden bir çıkarın mı olacak eşine araba öğretiyorsun işte bende mutlu olurum dedim ben böyle saçmasapan şeylere inanmıyorum dedi
Gerçek bir ruh hastası, eş olmak ne demek asla bilmiyor.
Yani kimseye boşanın vs diye tavsiye veremem ama sizi güzel günler beklemiyor gibi..
Devam edecekseniz çift terapisi almanızı tavsiye ederim :/

Back
X