• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim kafama vurdu ?

Az önce eşimle tekrar konuştum diyor ki fazla gurur g*te vurur ben istemediğim sürece boşanamazsın. Hafifçe vurdum diyor şaka gibi, kafayı yiyeceğim
Öyle bir boşanırsınız ki.
Lütfen hayatınızı mahvetmeyin böyle bir dağ ayısıyla devam etmeyin.

Yav ne boşanması ya iki ağlayıp üstüne çocuk yapacak 🤣
Adama söyleyip dayak yemesin en azından. İki gündür başım ağrıyor. Hamile kalmak isteyeceğini düşünemedim. Bilmem gerekti🥴

Destekli sallayıp avukatım yazmasaydı iyiydi.

ay avukat mi yazmışım duzeltemiyorum da
muhendis kendisi
Mühendisse de kötü ya… akıllı kadın olmalı. Eğitimine de yazık.

İlerisi için korkuyorum ben. Oğlum var ama… sosyal becerilerden yoksun gençlik yetişiyor. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilemiyorlar. “Okusun yeterki” de yetmiyor.

Yanlış bir şey
Hadi bütüüün sözel şeylerin hepsi manipüleyfi, Fiziksel şiddet var ve siz hamile kalmaya çalışıyosunuz hanımefendi ne manipülesi? Ben sizin avukat olduğunuza da inanmıyorum
avukat değilim mühendisim bir hanımefendi yanlış yazmış herkes avukat sandı

Yanlış bir şey

avukat değilim mühendisim bir hanımefendi yanlış yazmış herkes avukat sandı
Avukat değil mühendis olsanız da size şiddet uygulayan kocanızın “ ben istemedikçe benden boşanamazsın” sözüne inanmanız sizce de ilginç değil mi

Avukat değil mühendis olsanız da size şiddet uygulayan kocanızın “ ben istemedikçe benden boşanamazsın” sözüne inanmanız sizce de ilginç değil mi
Şöyle düşünün 3.5 yıldır hatta 4.yıla girmek üzereyiz beni aşırı pasif insan haline getirdi, evlenmeden önce daha sosyaldim şimdi asosyalim, gezerdim tozardım şimdi ev kuşu oldum evde dura dura mallaştım ciddiyim

Pcos olduğum için gebe kalmam çok zor eşim bu halimi kabul ediyor diye belki de susuyorum çünkü bu da benim psikolojimi bozdu kendimi aşırı eksik hissediyorum ne olur bana kızmayın sadece yardımcı olun gözümü açın

Pcos olduğum için gebe kalmam çok zor eşim bu halimi kabul ediyor diye belki de susuyorum çünkü bu da benim psikolojimi bozdu kendimi aşırı eksik hissediyorum ne olur bana kızmayın sadece yardımcı olun gözümü açın
ay yazıp yazıp siliyorum. eşim bu halimi kabul ediyor ne demek? pcos olmak kusur mu kendinizi nasıl aşağılıyosunuz böyle. yapman gereken belli herkes sana boşan diyor. anlamıyor musun?

Boşanacağım dediğimde deliriyor hemen kafama vuruyor, cimcikliyor. Ne desem hep lüks peşinde geziyormuşum gibi davranıyor o kadar sıkıldım ki
İsterseniz lüks peşinde de gezersiniz, çalışıyormuşsunuz da. Bir daha vurursa arayın polisi alıp götürsünler . Bu hayata bir daha gelecek değilsiniz. Anneniz de sizi elin oğlundan fiziksel, duygusal, maddi şiddet görün diye doğurmadı.

Ee açıyoruz iste gözünü. Hayvanın tekiyle evlisin. Sen de zeka problemin varmış gibi hareket ediyorsun. (Bunu hakaret olarak söylemedim.) Normal değil kabullenmen diyoruz. Kendin halledemiyorsun madem ailene söyle topla eşyalarını çık git aç davayı diyoruz. Baska ne söyleyebiliriz. Ne tavsiye edebiliriz

Bu halimi kabul ediyor ne demek ya, pcos zaten yaygın bir durum ki öyle olmasa bile bu bir eksiklik değil, birilerinin sizi kabul edeceği ,lütfedeceği bir durum yok. Ayrıca bende de pcos var iki de çocuğum var.

Mühendisse de kötü ya… akıllı kadın olmalı. Eğitimine de yazık.

İlerisi için korkuyorum ben. Oğlum var ama… sosyal becerilerden yoksun gençlik yetişiyor. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilemiyorlar. “Okusun yeterki” de yetmiyor.
Çok zorba bir gençlik yetişiyor. Birbirlerine fiziki görünüm üzerinden, notları üzerinden , maddi durumları üzerinden. Korkunç baskı,mobing zorbalık yapıyorlar. İlerde eşlerine de yapacaklardır bu tipler. 🙁

Kanunlar hep kadından yana ki. Dayak yemesine bile gerek yok. Arasın polisi jandarmayı bana hakaret ediyor desin. Anında adamı evden çıkarırlar . Uzaklaştırma alır.

Peki eşinizde sorun olsaydı ve siz ona sövüp dursaydınız adam yerine koymasaydınız bu halimle beni kabul ediyor diye susar mıydı?
Evlilik, çocuk için yapılan bir eylem değil. İsteyen çocuğu da dahil eder ama temelde iki insanın birlikte yaşlanma arzusuyla yapılır.

Boşanacağım dediğimde deliriyor hemen kafama vuruyor, cimcikliyor. Ne desem hep lüks peşinde geziyormuşum gibi davranıyor o kadar sıkıldım ki
Annenizin evine gidip dilekce gönderin, annenizin yaninda da vurup cimcikleyecek hali yok heralde.
Babaniz abiniz yok mu ?

Kimseyle dalga geçmiyorum arkadaşlar sizlerden destek almaya geldim aşırı manipüle edilmiş bir durumdayım mantıklı düşünme olayı kalmadı artık, eşim o kadar konuştu ki bu zamana kadar ne doğru ne yanlış kalmadı

e yani gerçekten adam istemezse boşanılmayacağını mı düşünüyorsun?

Bu ne demek ya… evlenmeden önce hepimiz doktora gidip sağlam raporu mu alıyoruz… belki kocalarımızın çocuğu olmayacak / zor olacak bilmiyoruz ki… defoluymuş gibi hissetmeyin. Saçmalamayın…

Back
X