Esim kahveden cikmiyor ..

kahve kültürü olan bir erkeği düzeltmek imkansız desem fazla abartmış olmam

Babamda eskiden kahvedeymis herzaman ben dogdukdan sonra alerji astim yüzünden hastaneye düsmüsüm babam öyle kahveyi birskmis. Bazen diyorum ki cocuk care mi diye ama bu sefer cocuk olsa ya hic gelmese daha kötü olmaz mi ?

Canim eve geldiginde gel sinemada bir film cikmis gidelim diyorum yok ne isim var orda gel buz pateno yapak diyorum yok diyor gel alisverise cikalim simdi degil ya hep böyle seyler diyor cok denedim yani ha birsey yapsakda oda zorla yapiyor beni birakip kahveye gidiyor
çocuk yok mu kaç senelik evlisiniz bu huyu hep var miydi :-(

Avusturyanın kahvelerinde kadın da var mı?? :deli:
O konuda icim rahat cünkü genelikle akrabalarim icinde oldugu icin ve abimde var o yüzden icim cok cok rahat. Ama önceden söyledigim gibi abim cocuklariyla esiyle ilgilenipde gidior benim esim gibi degil

çocuk yok mu kaç senelik evlisiniz bu huyu hep var miydi :-(

Ne senesi ablam daha 7 aydir evliyiz son 3 aydir böyle annesi buraya gelmisdi 1ayligina o gelir gelmez bu geceleri gec gelmeye basladi bahaneside evde misafirler var dedi sonra annesi gitti o gün bugündür böyle

O konuda icim rahat cünkü genelikle akrabalarim icinde oldugu icin ve abimde var o yüzden icim cok cok rahat. Ama önceden söyledigim gibi abim cocuklariyla esiyle ilgilenipde gidior benim esim gibi degil
Sende git kahveye ben olsam işimi gücümü yapat kahveye giderdim. Misilleme

Yani simdi dicem ki benimle sorunu var yok benimle gayet normal davraniyor yatarken sariliyor. Bunun annesi ve babasinin arasi yillardir cok bozuk anneside herseyi buna anlatiyor. Annesi o kadr babasini kötülüyor ki buda anneci babasinla konusmak bile istemiyor bazen diyorum ki sorunu bu ama sorunu bu olsa öncedende giderdi . Anlamiyorum napicagimi bilmiyorumda. Simdi benim abimde kahveye gidiyor ama esiyle cocugula zaman gecirip gidiyor. Yine ihmal etmiyor cocuklarini bu böyle degil yalan var ilgisizlik var
Erkekler pek yansıtmıyor sorunlarını. Ailesi olacağını sanmıyorum ama bir şeyler var. Sadece kendiyle ilgili de olabilir. Bunalım gibi yani. Bundan sonrası stratejik davranmakla olacak bir şey. Sakın kavga etmeyin üstüne düşmeyin hadi bunu yapalım hadi şunu yapalım diye etkinlik çıkarmayın. Sevdiği şeyleri bulun ve onları onları yapmaya çalışın. Her şey doğaçlama olsun ama. Bu maç izlemek bile olabilir. Neşeli güleryüzlü olun birazda. Hemen değil bir süre sonra gitmek içinden gelmez emin olun. Çocuk yapmayın ve asla kalkıp annenize gitmeye kalkmayın. Burda okuyoruz elli kere gitmiş ama kocasını laçkalaştırmaktan başka bir işe yaramamış.

Ben bu sey yüzünden dayakda yedim sert bir yumrukla yanagima vurdu sonra pisman olup elini kurana basti o an ona eger ki sana hakkim varsa haram ediyorum halende söylüyorum allaha havale ediyorum onu

Bi sene bile olmamış evleneli cahilliği diz boyu bide şiddet mi uyguladı sana :sinirli: ve sen bide çocuk olursa düzelir mi acaba diye düşünüyosun? Yapma etme allasen..:mapus:

Kahve alışkanlığının nasıl birşey olduğunu ben başıma gelince anladım :) nasıl derseniz üniversiteye giderken annemlerin yazlığında yaz boyu kalirdik.asagida kafeterya vardı arkadaslarla durmadan okey tavla oynardık öyle bir bağımlılık yapıyor ki bırakmayıp denize gidemezdik.u st uste 7-8 saat oynar olmuştuk.kahveye gidenleri anlamıştım yani. Su an bir okey oynamam mümkün değil çalışıyorum 2 çocuğum var okey taşı gordugumde içim gidiyor.malesef eşiniz kolay kolay vazgecemez.ama evli insanın sorumlulukları var eve hergün geç saatte gelemez.yavas yavaş alıstirsaniz önce bir saat sınırı koysaniz.hergun gidecekse de belli saatte gelse buna alışınca da belli günler giderilmesini sağlarsiniz belki.keske baştan alismasaydi vazgeçmek zor

Erkekler pek yansıtmıyor sorunlarını. Ailesi olacağını sanmıyorum ama bir şeyler var. Sadece kendiyle ilgili de olabilir. Bunalım gibi yani. Bundan sonrası stratejik davranmakla olacak bir şey. Sakın kavga etmeyin üstüne düşmeyin hadi bunu yapalım hadi şunu yapalım diye etkinlik çıkarmayın. Sevdiği şeyleri bulun ve onları onları yapmaya çalışın. Her şey doğaçlama olsun ama. Bu maç izlemek bile olabilir. Neşeli güleryüzlü olun birazda. Hemen değil bir süre sonra gitmek içinden gelmez emin olun. Çocuk yapmayın ve asla kalkıp annenize gitmeye kalkmayın. Burda okuyoruz elli kere gitmiş ama kocasını laçkalaştırmaktan başka bir işe yaramamış.

Aile böyle olabilir cünkü annesiyle babasinin arasinda cok tuaf seyler var. Son 1 yildir konusulmiyor ve sanki ikiside ayri insanlar ve benim esim cok arada kaldi annesi ve babasi yüzünden. Buraya geldiginden beri baba bi yandan basini ütülüyor anne diger yandan. Ben artik aradim yeter sizin yaptiginiz oglumuz üzülmesin diceginiz yere daha cok üzüyorsunuz demisdim. Ve benim esim burda cok rahat yani herseyi önünde sorunu yok cok sükür. Maddi yönden dicem sorun yok ikimizde calisiyoruz. Ev sorunumuz yok cok sükür. Baska neyden olabilir ki ?

Ben bu sey yüzünden dayakda yedim sert bir yumrukla yanagima vurdu sonra pisman olup elini kurana basti o an ona eger ki sana hakkim varsa haram ediyorum halende söylüyorum allaha havale ediyorum onu
yok yok bu boylr olmaz soylemeyeyim vebale girmeyeyim dedim ama annene git bir sure gerekirse tehtit et. anlasin anyayi konyayi

Avusturyada da mı kahve var??? ben en çok buna şaşırdım... ufo gören masum köylü gibi hissediyorum şu an kendimi :)

Kavga ederek değil akıllıca ve sakince çöz bu işi, birlikte birşeyler yapmaya ikna et kahveye gitmeye vakti olmasın iş çıkışı gidiyorsa şayet bir plan yap ve bu akşam iş çıkışı şunu yapalım de birlikte vakit geçirirseniz oyalanır zamanla uzaklaşır belki...

Siz neden elinizi kolunuzu kavusturup evde adam bekliyorsunuz?cevre edinin siz de cikin, beklemediginizi kendinize bir hayat kurdugunuzu anlarsa daha normal davranir. Esiniz de normal degil siz de degilsiniz. Her seyin fazlasi zarar

Back
X