Eşim kalbimi kırdı 😔

Yahu adam hatırlamadıysa hatırlamadı yanına yaklaşıp gösterip anıyı anlatıp sarılmak falan çok mu zor anlamadım ki? He trip atıp tüm günün huzurunu bozmak da bir seçenek ama vallahi değmez. Hele bir de temcit pilavı gibi uzatıp uzatıp tat kaçırmak yani o hatırlamadıysa siz hatırlatın, siz hatırlamayınca o hatırlatır ya da beraber unutursunuz. Ne olmuş?

Ben de saklamayayim o zaman salak mıyım ben aşkımı bu kadar derin yaşarken sevdiğim adam güzel hatiralarimizi bile silmiş bellekten. Ben de anı yaşayayım o zaman
Kız ne drama yaratıyorsun iki dakika da.
8 yıl önce dile kolay unuta bilir yani ne var ki bunda bu kadar abartıcak.Ben de unuta bilirim o kadar zaman geçmiş eşim de unuta bilir yillar önce vermiş napalim boğazlayalımmı şimdi bir birimizi nasil unutursun diye?
Adam yaklaşıyor öpuyor seni sarılıyor unutdu diye daha napsın hödük gibi üste çıkmıyor ki.

Madden kıymetsiz ama manen benim için kıymetli--ydi
Ay manen ne kıymeti var Allah aşkına ya? Alttarafı gelin ve damatlı anahtarlık, milyonlarca insanın aldığı, kullandığı çokta gerekli olmayan birşey yani. Sizin kendi gelinlik halinizin olduğu anahtarlık olsa anlarım manevi değerini ama diğer türlü anlayamam

Ya erkekler bunları takmıyorlar. Burda bir sürü konu açılıyor. Şiddet görenler dayak yiyenler. Gerçekten dertsiz başınıza dert arıyorsunuz, şükretmeyi bilmiyor insanoğlu

Kız sekiz sene sonra benim kocam bana aldığı şeyi, bunu nerden aldın diye bile sorabilir. Hem anahtarlığınızı niye anahtara takmadınız, o zaman umutmazdı kocanız:)

Adam belki de bunu unutmaya çalışıyor ben nasıl böyle bir şey seçtim diye ama travması hortladı sekiz yıl sonra:)
Bjr süre kullandım da zaten sonra kaybolmasın diye korktum. İlerde çocuğumuza gösterip hikayesini anlatmak istedim. Ama belli ki bir tek benim böyle hayallerim var mış.
Eşim zaten değeri yüksek hediye almaz alsa da muhakkak bana sorar ama onlar o kadar kıymetli değil ki sadece ona ait birşey sadece onun düşündüğü birşey. Bu yüzden kıymetli--ydi.
Ben galiba fazla duygusal biriyim. Hatıraları bırakmalıyım....

Ya erkekler bunları takmıyorlar. Burda bir sürü konu açılıyor. Şiddet görenler dayak yiyenler. Gerçekten dertsiz başınıza dert arıyorsunuz, şükretmeyi bilmiyor insanoğlu
Gerçekten öyle. Reglime denk geldi abarttım galiba. Yarın gönlünü alayım

Siz hatıralarınıza yine sahip çıkın. Sizin manevi düşünceleriniz ile eşinizin bakış açısı örtüşmeyebilir. İlla ben de duygusuz olacağım diye bir kaide yok. Kaybolursa da kaybolur ne olacak hem.
Biraz klişe bir hediye, ona takıldık biz yoksa sizin için anlamlıysa buna saygı duyarız. Eşinizin de aynı anlamı yüklemesini beklemeniz hata. Bunu bilin yeter. Sonuçta farklı insanlarız her birimiz.

Amaan ona bakarsan evlenirken bi ton para verip dugun albumu yaptiriyoruz bir iki bakip kaldiriyoruz
Adam bi anahtarligi hatirlamamis
Ya da hatirlayip he aynen diyip gecmis ne olmus yani
Herseye bu kadar anlam yuklemek bu kadar hassas olmak yorar insani
Cocugumuza hikayesini anlaticaktim demek de ne bileyim, "ev uzak diye baban kiralamisti bana da bu sarilmis gelin damatli anahtarligi vermisti bende kutuya koydum" diyeceksin o da hee guzelmis anne diyip gececek ve sen yine konu acacaksin cocugum babasina cekmis benim derin anlam yukledigim seyi onemsemedi vs diye

Bence önemli olan davranislar. Iyi bir kocaysa onun ne zaman alindigi unutmasi affedilebilir

Abartıyorsun

Siz değer veriyor olabilirsiniz bu kişiliğiniz elbette saklayın , erkekler kadınlar gibi değil daha odunlar geneli böyle. Zaten aksi olsa adam dişil enerjili olurdu

Hani erkekler geç olgunlaşır meselesi var ya, eşiniz daha çocukluk dönemlerine tekabül eden (kendince yani) bir zamanlarda aldığı bir hediyeyi artık çocukça/ergence görüyor olabilir :) Şimdi birçoğumuz bile zamanında yaptıgımız bazı şeyleri cringe bulabiliyoruz bir de duygu yoğunluğu bizler kadar derin olmayan erkek canlıları için bu daha ileri boyutta olabilir. Bence bu konudaki en önemli detay sonradan gönlünüzü almaya çalışması, bir anahtar için ne diye trip atıyorsun bir de gönlünü mü alacağım kafasında olsaydı bu yaralayıcı olurdu. Bu kadar ince düşüneceğinizi tahmin etmemiş ama kırılınca da adım atmış yine. Bence uzatmayın siz de :)

Dert gibi dert
İşim yok çocuğum çok kocam pislik ama boşanamiyorum; ya da işimi, ailemi, çevremi bıraktım kocamın yanına geldim ailesi hayatımı zindan ediyor konularından sonra ilaç gibi geldi

Aman erkekler biraz odundur ince düşünmez o yüzden cok duygusala bağlama onlar bu kadar düşünmez...

Eşyalara bu kadar anlam yüklemeyin yahu.Onu size verdiğindeki yaşadıklarınız anı olarak yeter. Erkekler bu kadar detaycı değil 8 yıl önceyi geçtim 8 gün öncekini hatırlarsa iyi.Özel günlerinizi biliyorsa size değer verdiğini hissettiriyorsa, iyi birde babaysa bosverin anahtarlığıda hatırlamayıversin.Kendinizi üzmek için için bu kadar çabalamayın hayat yeterince kısa.

Drama queen ablam benim. Ben sabah ne yediğimi unuttum, adam 8 yıl önce aldığı kıytırık anahtarlığı nerden hatırlasın? Manevi değer, anı hatıralar diye edebiyat parçalamışsınız da öyle bir anısı da yok, adam gelin damat (hediye seçimi de kötü, belki utanmıştır unutmaya çalışıyordur) görmüş almış
En büyük derdiniz bu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…