Eşim kalbimi kırdı 😔

İlk sinema biletini falan da saklayanlar var dimi

Ay hiç bana göre şeyler değil yaaa..
Bu kadar romantizm beni aşar.
Kullanırdım ben o anahtarlığı hemen misal. Canı çıkmıştı şimdiye:)

Hiç hassas bir anları olmamış gibi yorum yapanlara şaşırıyorum. Bazen küçük bir şey tetikleyebilir, verdiğiniz tepkiyi tam ayarında veremeyebilirsiniz çok normal şeyler bunlar. Önemli olan sizin için kıymetli olup onun için kıymetsiz olması sizin hangi duygunuzu tetikledi? Evet tepkiniz duruma oranla fazla ama olabilir yani ilginç bir şey yok. Bununla beraber uzatmamanızı tavsiye ederim

Çocuk gibisiniz.

Ben de saklamayayim o zaman salak mıyım ben aşkımı bu kadar derin yaşarken sevdiğim adam güzel hatiralarimizi bile silmiş bellekten. Ben de anı yaşayayım o zaman
Ay çok güldüm kusura bakmayın da
Biz de 8 senede evliyiz. 12 yıla yakındır beraberiz. Ben de severim kocamı da beynim sıfırlandı gibi çoğu şeyi hatırlamıyorum o ne zamandı ya fln diyorum. Hatta fotoğraflar olmasa her şeyi unuturdum kesin. Bizim de vardı hatıra kutumuz valla ben nerede hatırlamıyorum. Açıp da bakasım gelmedi hiç. Bilemedim çok abartmışsınız gibi geldi

İlk sinema biletini falan da saklayanlar var dimi

Ay hiç bana göre şeyler değil yaaa..
Bu kadar romantizm beni aşar.
Kullanırdım ben o anahtarlığı hemen misal. Canı çıkmıştı şimdiye:)
Ayy bu ben. İlk evlendiğimizde eşim bir kutu bilet getirdi. Hepsini sakladım bak sevgiliyken gittiğimiz sinema tiyatro konser hepsi burada diye döktü ortaya. Ayy dedim ne romantiksin canım sevgilim de bunları nerede saklayacağız, niye saklayacağız trip atmadı da allahtan kurtulduk bir sürü kağıdı saklamaktan

Eşinize neden tıpkı sizin gibi olmadığı için bozuluyor, küsüyorsunuz? Yahu dert değil bunlar, üzmeyin kendinizi böyle şeyler için.

Abartiyorsun belki ben odunum bilemem ki

Eşiniz incelik yapmış size evinizde kullanmak için durumunuza özel hoş bir anahtarlık almış, siz kullanmak yerine kutuya kaldırmışsınız, adam sekiz yıldır görmemiş, şimdi görünce tamımadı diye trip atıyorsunuz. Bazı şeyler kullanınca değerlenir. Anahtarlık da öyle bir hediye, o zaman kullansaydınız, eşiniz unutmazdı. Her anahtarı kullandığınızda ya da askıda gördüğünde ona yeni hatıralar eklenirdi. Eski olurdu belki ama daha anlamlı olurdu. İnsanların değer verdiği kişilerin hediyeleri ne müzeye konacak eşya gibi görme tavrını doğru bulmuyorum. Bir hediyeye en güzel değer verme biçimi onu hayatına katmak kullanmaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…