bence de demeyin. demeyeceginiz seyi de yazmayin hatta. bu hastaligin ne oldugunu, kimi nereden nasil inciteceginizi bilmiyorsunuz anlasilan. hicbir gunahin kefareti degildir dunyada yasanan kanser emin olun. allah hic kimsenin basina vermese
Onun icin diger kander hastalara ayip olur diye yazdim. Her hastalik süreci insanlarda farkli etki yaratiyor. 20 yaslarin basinda sahsen agir hastalandim. Agrilari da cok olan. Insan bir sorgulama sürecine giriyor o durumda. Mesele "sen kötüsün ondan hastalandin" da degil. Mesele durup dönüp ne yaptigina bakmak. Fiziksel iyilesme süreci farkli, psikolijik olarak ben ne yapiyorum demek ayri. Bu adam kadina simdiye kadar cektirdigi gibi hastaliginin sucunu bile ona yükleyecek terbiyesizlikte biri. Nasil iyiken kötüyse, simdi de kötü. Kendini de sorgulamiyor hic. Kötü ondan kanser oldu demedim. Konu sahibi buraya kanser oldum diye yazsa daha cok üzülürdüm ama, yalan yok.
Eşim 2 sene önce ameliyat oldu kanserli kitle alındı ve hastanede söyledikleri şunlardı. Ben artık hayatımı değiştiricem, aileme daha çok vakit ayırıcam, namaza başlıycam hatta adak adamış sonuçları temiz çıkarsa die. Sonuçları temiz çıkmıştı ve hiç bir değişim olmadı adağını kesemedi ğstüne kredi çekti üstüne beni çocukları kırmaya devam etti arkadaşlarından vazgeçmedi. Ya rabbelalemin çok dua ettim beddua etmedim hiç sana havale ediyorum dedim sorgulamak yargılamak bize düşmez Allah'ım. Yine hakkımızda hayırlısını nasip etsin