- 8 Nisan 2022
- 210
- 28
- 18
- 33
- Konu Sahibi Aasslliimm
Doğru boşvericem bunu yapmam lazım doğru olan bu çnküFark etmez, size cok cektirmis, hala cektiriyor. Psikolojik siddete devam yani. İyiligi hak etmiyor ya, bosverin bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru boşvericem bunu yapmam lazım doğru olan bu çnküFark etmez, size cok cektirmis, hala cektiriyor. Psikolojik siddete devam yani. İyiligi hak etmiyor ya, bosverin bence.
Beni yanında istemiyor o zmn yanında olmamalıyım evini ayırmak istiyor o zmn evini ayırmalıBence her ne istiyorsa saygı duymalısınız
Sevmiyormuş vs trip zamanı değil
Kimbilir içinde nasıl hissediyor
Çok çok geçmiş olsun
Metaztaz evet. Doğru değişir die düşündüm ilesine bağlı olur birbirimize bağlanırız die eüşündüm açıkçasıhangi türü kanserin? metastaz var mı?
boyle bir hastalıkla karsılasınca değişir diye dusundunuz sanırım ama içgörüden uzak insanlardan bunu beklememek lazım...
Bende bu düşüncedeyim yanlış mı düşünüyorum die açtım bu konuyu işte. İnsan ailesi sarılır yani ne biliyim yaOzaman uzak durun hasta diye arkadaslarina sarilacagina esine sarilsin bide sizi sorunlu tutmus birakin yanliz kalsin ya hic acimadim
Biraz acımasızca ama sanırım biraz da acımasız olmak lazım. Hep yapmak istediği bu beni boşnmaya itmek ve beni kötü göstermek etrafaBöyle bir adam zaten benden uzak dursun derdim ben. Bu süreçte boşanır mıydım derseniz, beni düşünmeyeni ben düşünmezdim valla boşardım.
Valla ben de gram üzülmedim, ki normalde çok merhametliyimdir. Adamın sağlığında yaptıklarını okuyunca, üstelik hastalık zamanı karısı destek olmasına rağmen yaptıklarına bakınca, bilemedim böylesine acımam ya ben.Hastaliklar hassas noktam ama bu adama uzulemedim bile. Bana kirilmayin, kizmayin ama gerceken ben sadece size uzuldum. Allah sifasini versin elbet kimse hasta olmasin ama Allah esinize biraz da merhamet versin. Sizde birakin tepki vermeyin ister evini ayirsin, isterse hastaneye sizi istemesin. Kayniniz bile size laf soyleyecek cureti bulamasin bir zahmet. Hic karismayin.
Acımasız insana acımam valla ben, 5 yıldır hayır görmemişsiniz ki zaten.Biraz acımasızca ama sanırım biraz da acımasız olmak lazım. Hep yapmak istediği bu beni boşnmaya itmek ve beni kötü göstermek etrafa
Öylede işte allah korkusu vicdan merhamet var işte ama okuduklarımla aklım başıma geldi biraz gerçekten eşşekmişim yani benAcımasız insana acımam valla ben, 5 yıldır hayır görmemişsiniz ki zaten.
Sağlıklı bir psikoloji beklemeyin.Kemoterapi herkes ayni kaldirmiyor bazilari asir asiri sinirli oluyor..kimisi yemek kokusu istemez kimisi ses hele ses hassasiyeti fazla oluyor normalde birakin biraz yalnız kalsın neden ben diye sürekli sorguluyordur
Peikolojik destek alıyodum tam tersi bu süreçte bırakıcam onun parasını istemiyorum. Evet içselleştirme kısmı doğru bayağı içselleştirdim. Umarım bende kendime zarar vermiyorumdur çocuklarım var çünküBen en cok sizin hasta olmanızdan korktum. Senin yuzunden oldum cümlesi biraz agır , bunu içselleştirmeden onun psıkolojisine verin , bazen birkaç cümle insanı mahveder , cok takılmayın. En kötüsü de o ne derse desın cevap veremicek, kavga edemıycek ve herseyi içine atmak olcak.. bu sizin için çok yıpratıcı..lütfen bu süreçte kendi saglıgınıza dikkat edin, psıkolojik destek alın
bence de demeyin. demeyeceginiz seyi de yazmayin hatta. bu hastaligin ne oldugunu, kimi nereden nasil inciteceginizi bilmiyorsunuz anlasilan. hicbir gunahin kefareti degildir dunyada yasanan kanser emin olun. allah hic kimsenin basina vermesin.Simdi adam yaptiklarini cekiyor diyecegim, ama baska kanser hastalara ayip olur...
bence de demeyin. demeyeceginiz seyi de yazmayin hatta. bu hastaligin ne oldugunu, kimi nereden nasil inciteceginizi bilmiyorsunuz anlasilan. hicbir gunahin kefareti degildir dunyada yasanan kanser emin olun. allah hic kimsenin basina vermesin.
Simdi adam yaptiklarini cekiyor diyecegim, ama baska kanser hastalara ayip olur...
siz bu adam icin demis olabilirsiniz ama burasi acik bir platform. ben atlattigim iki kanser surecinde de bu sekilde konusan insanlar yuzunden ben kotu biri miyim, neden benim basima geldi diye sorguladigim bir surece girmistim. burada bir adami elestirecegiz diye baska insanlari kirmanin luzumu yok hele ki hasta insanlari.Öyle veya böyle adamin akillanmaya belli ki niyeti yok. Hala kadinin canini yakmaya devam ediyor. Allah yinede sifasini versin. Belki zamanla akli basina gelir ve konu sahibinin degerini bir anlamaya baslar.