eşim kanser

eskihayat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
4
1
86
merhaba ne diyceğimi ne yazacağımı bilmiyorum.. bayadır üyeyim siteye sürekli takip ettim ama hiç cvp yazmadım konu açmadım yazmayıda konuşmayıda beceremiyorum herhalde... şuan istanbulun göbeğinde bi hastane odasından yazıyorum eşim uyuyor bugün kemoterapi aldı yorgun .. ben yazıyorum ama ne yazıcam bilmiyorum yanlızım Rabbime anlatıyorum.. çok zor.. 80 küsür gündür hastaneden çıkmadık ... şimdiden okuyan güzel dilek gönderen dua eden herkesden Allah razı olsun hepinizi öpüyorum..

merhaba ne diyceğimi ne yazacağımı bilmiyorum.. bayadır üyeyim siteye sürekli takip ettim ama hiç cvp yazmadım konu açmadım yazmayıda konuşmayıda beceremiyorum herhalde... şuan istanbulun göbeğinde bi hastane odasından yazıyorum eşim uyuyor bugün kemoterapi aldı yorgun .. ben yazıyorum ama ne yazıcam bilmiyorum yanlızım Rabbime anlatıyorum.. çok zor.. 80 küsür gündür hastaneden çıkmadık ... şimdiden okuyan güzel dilek gönderen dua eden herkesden Allah razı olsun hepinizi öpüyorum..

allah acil şifalar versin canım çok üzüldüm , :(((

umarım en kısa zamanda tekrar sağlığına kavuşur ,

Artık kanserin de tedavisi var.
Evvela moral çok çok mühim.
İyileşeceğine inanması inanmanız gerekiyor.
Rabbim hastalığını veri devasını dermanınıda versin inşallah.Amin...
Gücünüzü umudunuzu kaybetmeyin inanın.
O hastane odasından eşinizle elele iyileşip çıkacaksınız.

Yaradan Rabbim verdiği derdin dermanını da verir inşallah. Çok büyük geçmiş olsun.

Eşiniz ne kanseri? Benim de ailemde kanser tedavisi görmüş kardeşim var, atlattı çok şükür şimdi çok iyi.

İnşallah eşiniz de iyi olacaktır.

allah sana sabır eşine ve tüm hasta olup derman bekleyenlere şifalar versınn çoğu zaman sağlıklı oldumuz halde sürekli bişilerden yakınıyoruz ama hasta olana mutlu olması için tek şey gerek oda sağlık

Tabiki atlatılıyo.Moral hastalığın şifa deposu.
Rabbimin rızasıyla eski sağlığına kavuşacak inşallah.
Kaç yaşında ne kanseri eşiniz

rabbim şifa versin eşinize sizede güç kuvvet versin

ALLAH acil şifalar versin.. Sizde eşinizle beraber hastaneden el ele çıkın inşallah. Moralinizi yüksek tutun lütfen

Allahım yardımcınız olsun derdi vermiş dermanını da verir. Moral çok önemli eşinize destek olun. Şimdiden geçmişler olsun

Allah hepinisden razi olsun su an o kadar mutlu oldumki anlatamam mesajlariz beni cok sevindirdi yuce Rabbim hepinizin sevdiklerine saglik afiyet versin .. Akut lenfoblastik losemi esim biranda cikti d.g. De ogrendik dr soyleyemedi kader diyorum Rabbimden gelene bisey denmiyoki

Back
X