Eşim kapıyı dinliyor :o

Allah allah ne duymayı bekliyor ki cok şaşırdım cok ayıp.büyük guvensizlik insan kocasına da guvenemeyecekse artik...ben olsam kapıyı acar sen ne yapmaya çalışıyorsun diye rezil ederdim

Hayır bakın biz dış kapıdan girdik mi oturulacak odaya salona giriyoruz biz o odada otururken oda kapısının arkasından dinliyormuş gibi düşünün ama eve giriş kapısının arkasından dinliyor
Ama böyle duyması zor değil mi,çelik kapıyı açınca bizde de koridor var sonra salon geliyor önce çoğu evde böyle dışarıdan birisinin sesimizi duyması zor olur eğer bağıra bağıra konuşmuyorsak,çok mu ince sizin kapınız anlamadım hiç.

Ama böyle duyması zor değil mi,çelik kapıyı açınca bizde de koridor var sonra salon geliyor önce çoğu evde böyle dışarıdan birisinin sesimizi duyması zor olur eğer bağıra bağıra konuşmuyorsak,çok mu ince sizin kapınız anlamadım hiç.
Televizyon sesi bile duyuluyor bizim kapının dışından şimdi dinliyorum deneyeyim dedim

Çelik kapı direk salona açılıyormuş. Yani koridor sonra tekrar oda kapısı falan yok. Direk olarak Çelik kapıdan girince salon var :)

Konuşma sesine alıp dinledim dışarıdan bariz duyuluyor

Cep telefonunu karıştıran kadınlara inat kapı dinleyen erkekler.
Cep telefonu karıştırmak normal karşılanıyor burada öyleyse kapı dinleyen erkekte normaldir.
Yalnız ben olsam zınk diye açardım kapıyı. Çok gülerdim çoookkk.

Cep telefonunu karıştıran kadınlara inat kapı dinleyen erkekler.
Cep telefonu karıştırmak normal karşılanıyor burada öyleyse kapı dinleyen erkekte normaldir.
Yalnız ben olsam zınk diye açardım kapıyı. Çok gülerdim çoookkk.
Hayır bana sürekli acitasyon yapıyordu annemi özledim annemle konuşmuyorum diye bende merak ettim baktım göremeyince bide Turkcell’den baktım böyle yani yoksa alıpta didik didik bakmam gelen aramalarını bile açmam

Bi arkadasinda Dedigi gibi lehine Cevir, Kocami şöyle seviyorum, ailesini böyle seviyorum de, ballandırda ballandır:)

Ya bunun yanında böyle oldum kaç kere annesinin konuşmasını telefondan silipte Turkcell online işlemlerden yakaladım 2 hagtadır annemle konuşmuyorum diyor ama konuşup silşyor

Eeee sizde onu didiklemişsiniz. Duygular karşılıklı işte.

onu anlayınca kımle konuşunca bırden çok guzel şeyler anlatmaya başlayın bakalım neler olacak...

Back
X