• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim kapıyı dinliyor :o

Ya bunun yanında böyle oldum kaç kere annesinin konuşmasını telefondan silipte Turkcell online işlemlerden yakaladım 2 hagtadır annemle konuşmuyorum diyor ama konuşup silşyor
007 James bond gibisiniz:)
Çocuk yok galiba; çok mu sıkılıyorsunuz? İkinizde enteresansiniz.Yaptıklarınız işsizlik harikası şeyler. .
Biriniz kapı dinliyor
Biriniz dur bakım herif bugün anasını aramimış mı aramamış diye adamın hattını didikleyen . .
Bir enteresanlikta kocanda anasını aradıktan sonra geçmişi siliyor?Neden arasa ne olur?
Yorulmuyormuyor musunuz kuzum?

007 James bond gibisiniz:)
Çocuk yok galiba; çok mu sıkılıyorsunuz? İkinizde enteresansiniz.Yaptıklarınız işsizlik harikası şeyler. .
Biriniz kapı dinliyor
Biriniz dur bakım herif bugün anasını aramimış mı aramamış diye adamın hattını didikleyen . .
Bir enteresanlikta kocanda anasını aradıktan sonra geçmişi siliyor?Neden arasa ne olur?
Yorulmuyormuyor musunuz kuzum?
Ya bakın eve gelip gelip acitasyon yapıyordu annemle konuşmuyorum diye ben de merak ettim meğer duygu sömürüsü yapıyormuş ondan baktım

Kendisi ne zaman evlerine gitsek biricik anneciğiyle ya yatak odasına kapanıp ya mutfağa kapanıp fısır fısır konuştukları için ve orda ne konuşuyorlarsa bilmediğimden aynısını benim de yapacağımı düşünüyor galiba
Ne ayıp yaaa. Telefon diye birsey var. Arasın anasını konuşsun:S ne o sen varken odalara kapanmalarm. ben valla onu kapının önünde yakalasam, telefonda sevgilim varmış gibi konuşurdum, sonra kapıyı açar telefonu kafasında parçalardım

Akil edememesi enteresan.
Bir daha olursa onunla ilgili guzel seyler anlat, yanindakine kocani öv de ici rahatlasin belki vazgecer bu huyundan

Kocamın bi kaç kere de kapıyı dinlediğine tanık olmuştum annemle telefonla konuştuklarımızı biliyordu bugün kuzenim geldi oturduk konuşuyoruz o dert anlatıyor ben dert anlatıyorum kapının deliğinden de sitenin sensörü yandı mı belli oluyor ben de her seferinde tedbirliyim bakıyorum o delikten bi baktım kocam kapının önünde bizi dinliyor baya baya baktım dinliyor 5 dk geçti duruyor kapının önünde hareket ettikçe sensörlü olduğundan ışık kapanıyor sonra beni aradı ben asansördeyim kapıyı açsana diye kapıyı açtım asansörün önünden geliyor ben bu adama ne yapayım Allah için bana söyleyin hiç bozuntuya vermedim sonra ellimde kullanırım diye bu huyunu ama akıl verin :KK43:
Ay benim üvey dedem de dinlemiş. Anneannem biliyor tabi huyunu bize söylerdi uyarırdı.
Zor valla böyle adamlar.

Abuk subuk şeyler söyle. Her gün sabun kaynatıp içiyorum içim tertemiz oluyor. Yemeklere kedi maması koyuyorum ama eşim farketmiyor, geçen kek yaptım içine kedi kumu ekledim harika oluyor sen de dene falan de... Bir süre devam ettir sonra pat diye dinlerken yakala :)
:-) :-) :-)

O an kapıyı acıp ne yapıyorsun diye cidoracaktınız. Bu alıkanlık yapmıs belliki hic hos br durum diil

Esinin dedikodusu gececek mi diye dinlemistir belki..kapi dinleyen kadin hadi nebze.. erkekte ayri bi cins :) turunun ilk ve son ornegi olabilir :)

Esinin dedikodusu gececek mi diye dinlemistir belki..kapi dinleyen kadin hadi nebze.. erkekte ayri bi cins :) turunun ilk ve son ornegi olabilir :)

erkekler dedikoduyu daha çok seviyo ki. o kahvehanelerde bile accccayip dedikodu dönermiş

Back
X