- 17 Mayıs 2023
- 729
- 394
- 18
- Konu Sahibi Yavrumveben
-
Eşinizin yardım etmesi gerekiyor tabi ki ama,kalk çocuğa bak gibi emir cümlesi normalde bile hoş değil birde misafir varmış,birde kapıyı çarpmışsınız kardeşine ayıp olmuş benceİyi geceler kızlar.Biliyorsunuz tuvalet eğitimi sürecindeyim .Neyse konuya geleyim esim dün işten geldi yanında kardeşi vardı.Ben büyün gün çiş kaka temizlemekten bikmistim surekli kalk çocuğa bak diyip durdum.O da uzanmış telde oyun oynuyo bi iki kere oturttu çocuğu lazimliga gene uzandı aldı telefonu. O Sırada oğlum parkeye işedi bende sinirlendim eve geldiğinde. Beri telefonla oynuyosun falan dedim. O da kardeşinin yanında can can ötme dedi.O kadar üzüldüm sinirlendimki sonra kardeşine kalk dışarı çıkalım dedi bende sinirlendim arkalarından kapıyı çarptım.Simdi konusmuyorum
İyi geceler kızlar.Biliyorsunuz tuvalet eğitimi sürecindeyim .Neyse konuya geleyim esim dün işten geldi yanında kardeşi vardı.Ben büyün gün çiş kaka temizlemekten bikmistim surekli kalk çocuğa bak diyip durdum.O da uzanmış telde oyun oynuyo bi iki kere oturttu çocuğu lazimliga gene uzandı aldı telefonu. O Sırada oğlum parkeye işedi bende sinirlendim eve geldiğinde. Beri telefonla oynuyosun falan dedim. O da kardeşinin yanında can can ötme dedi.O kadar üzüldüm sinirlendimki sonra kardeşine kalk dışarı çıkalım dedi bende sinirlendim arkalarından kapıyı çarptım.Simdi konusmuyorum
Adama kardesinin yanında bagirirsaniz tepki verir tabiki.Erkekler bütün gün çocukla ilgilenip akşama birine ihtiyaç duymanın hatta dakika sayıp sabretmeye calismanin ne kadar zor olduğunu anlayamıyorlar. Sonra biz cildirinca çıldırdı oluyoruz. Oysa bu çocuklar sadece bizim değil. Neden herşeyden tek sorumlu biziz? Çok can sıkıcı olmuş. Ama genel erkek tribi malesef. Kendinizi o da konuşmak istediğinde net ve güzel şekilde ifade edin. Neler yaşadığınızi, gün içinde ne kadar bunaldiginizi anlatın ona. Umarım sizi anlar. Benim ikizlerim var bir de büyük abileri. Büyük oğlumun herşeyiyle kendi ailem ve ben ilgilendik. WC eğitimi en zor işlerden biriydi cidden. İkizlerden birini de kayınvalidem alıp götürdü bir hafta sonra öğretip getirdi. İkizini de yine ona vereceğim öğretmesi için çünkü benim eşimde bu konularda çok adam akıllı yardımcı olmayı düşünemiyor, akıl edemiyor. Konuş konuş artık ben yıprandım. Sizde yardımcı olacak birini bulmaya çalışın en azından bu süreçte.
Beni evde o halde bırakıp gidince arkalarından çarptım ama çok gururum kırıldı üzüldüm napiymEşinizin yardım etmesi gerekiyor tabi ki ama,kalk çocuğa bak gibi emir cümlesi normalde bile hoş değil birde misafir varmış,birde kapıyı çarpmışsınız kardeşine ayıp olmuş bence
O da evde çocuğun WC egitimiyle uğraşan karısı olduğunu düşünüp peşine kardeşini takmasaymis. İyi olmuşAdama kardesinin yanında bagirirsaniz tepki verir tabiki.
ErkekKardeşi kız mı erkek mi? Genelde erkekler yanlarinda erkek varken aslan kesilmeyi baya severler.
Birde kavun Keste yiyelim dedi zıkkım yesin keşke kesmeseydimO da evde çocuğun WC egitimiyle uğraşan karısı olduğunu düşünüp peşine kardeşini takmasaymis. İyi olmuş
Ama önce siz rencide etmişsiniz,tabi onun söylediği çok yanlış bir cümle ama biraz da sinirlerimize hakim olmamız gerekiyor sankiBeni evde o halde bırakıp gidince arkalarından çarptım ama çok gururum kırıldı üzüldüm napiym
Kesme çocukla uğraşıyorum hayatım sen kes de bu kadar basit.Birde kavun Keste yiyelim dedi zıkkım yesin keşke kesmeseydim
Ben de sizin gibi birikip birikip patliyorum hakliyken haksiz duruma düşüyorum. Püf nokta galiba sakinken sakince konusmak ilk etapta. Gun içinde de konusup zorlandiginizi soyleme ve eve gelimce diblenme suresi verip akabinde gorev verme.İyi geceler kızlar.Biliyorsunuz tuvalet eğitimi sürecindeyim .Neyse konuya geleyim esim dün işten geldi yanında kardeşi vardı.Ben büyün gün çiş kaka temizlemekten bikmistim surekli kalk çocuğa bak diyip durdum.O da uzanmış telde oyun oynuyo bi iki kere oturttu çocuğu lazimliga gene uzandı aldı telefonu. O Sırada oğlum parkeye işedi bende sinirlendim eve geldiğinde. Beri telefonla oynuyosun falan dedim. O da kardeşinin yanında can can ötme dedi.O kadar üzüldüm sinirlendimki sonra kardeşine kalk dışarı çıkalım dedi bende sinirlendim arkalarından kapıyı çarptım.Simdi konusmuyorum
Çocuğuniza tuvaletini nerde yaptırıyorsunuz? Lazımlık banyoda değil mi?İyi geceler kızlar.Biliyorsunuz tuvalet eğitimi sürecindeyim .Neyse konuya geleyim esim dün işten geldi yanında kardeşi vardı.Ben büyün gün çiş kaka temizlemekten bikmistim surekli kalk çocuğa bak diyip durdum.O da uzanmış telde oyun oynuyo bi iki kere oturttu çocuğu lazimliga gene uzandı aldı telefonu. O Sırada oğlum parkeye işedi bende sinirlendim eve geldiğinde. Beri telefonla oynuyosun falan dedim. O da kardeşinin yanında can can ötme dedi.O kadar üzüldüm sinirlendimki sonra kardeşine kalk dışarı çıkalım dedi bende sinirlendim arkalarından kapıyı çarptım.Simdi konusmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?