- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 52.993
- 528
- Konu Sahibi Yavrumveben
Hahhaah gümledimBirde kavun Keste yiyelim dedi zıkkım yesin keşke kesmeseydim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahhaah gümledimBirde kavun Keste yiyelim dedi zıkkım yesin keşke kesmeseydim
Basit bir anlaşmazlık. İki surat yap o da özür dilesin barışınİyi geceler kızlar.Biliyorsunuz tuvalet eğitimi sürecindeyim .Neyse konuya geleyim esim dün işten geldi yanında kardeşi vardı.Ben büyün gün çiş kaka temizlemekten bikmistim surekli kalk çocuğa bak diyip durdum.O da uzanmış telde oyun oynuyo bi iki kere oturttu çocuğu lazimliga gene uzandı aldı telefonu. O Sırada oğlum parkeye işedi bende sinirlendim eve geldiğinde. Beri telefonla oynuyosun falan dedim. O da kardeşinin yanında can can ötme dedi.O kadar üzüldüm sinirlendimki sonra kardeşine kalk dışarı çıkalım dedi bende sinirlendim arkalarından kapıyı çarptım.Simdi konusmuyorum
Eve gelip ayaklarını uzatan ve sürekli hizmet bekleyen adamlara illet oluyorum ben. Bi de "kavun kes" ne kardeşim, az ye de uşak tut.İyi geceler kızlar.Biliyorsunuz tuvalet eğitimi sürecindeyim .Neyse konuya geleyim esim dün işten geldi yanında kardeşi vardı.Ben büyün gün çiş kaka temizlemekten bikmistim surekli kalk çocuğa bak diyip durdum.O da uzanmış telde oyun oynuyo bi iki kere oturttu çocuğu lazimliga gene uzandı aldı telefonu. O Sırada oğlum parkeye işedi bende sinirlendim eve geldiğinde. Beri telefonla oynuyosun falan dedim. O da kardeşinin yanında can can ötme dedi.O kadar üzüldüm sinirlendimki sonra kardeşine kalk dışarı çıkalım dedi bende sinirlendim arkalarından kapıyı çarptım.Simdi konusmuyorum
Ya şimdi eşinizi biliyor olmanız lazım eğer normalde size bu tarz konularda pek yardımcı olmuyorsa başkasının yanında bjr şey derseniz o da tepki verir. Asla olmaması gereken bir şey ama kendinizi zora sokarsınız üzülürsünüz. Sizi anlıyorum bazen çok zor olabiliyor her şeyle uğraşmaya çalışmak. Güzellikle ondan yardım beklediğimizi anlatırsanız anlar insallah
Eşinizin yardım etmesi gerekiyor tabi ki ama,kalk çocuğa bak gibi emir cümlesi normalde bile hoş değil birde misafir varmış,birde kapıyı çarpmışsınız kardeşine ayıp olmuş bence![]()
Bence çok yorgunken ve kimse yardım etmek için bir el atmiyorken karşılarında da güler yüzlü birini görmemeyi de hakediyordur. O kadar yorucu işlerin içinde bir de koca eylemek insanin sinirlerini geriyor
Herkes yardım demiş de yardımcı olmak degıl... Onun da gorevıEşiniz yardım etmeli o kısım ayrı.
Siz kardeşinin yanında adamı sürekli darlamışsınız, önce siz saygılı davranmalıydınız ki karşılığı da güzel gelsin.
Anlıyorum, bütün gün 2 tane 20 aylık bebenin ardını topluyorum, ne temizlik bitiyor ne yemek ama bu yorgunluk kocama emir kipli konuşma hakkını bana vermiyor, sadece ona da değil genel.
Kendisini küçük düşüren yıne kendisibaşkasının yanında yapılan uyarı uyarı değildir. eşinizle baş başayken söyleseydiniz ya çocukla ilgilen diye neden kardeşinin yanında küçük düşürdünüz?
Herkes yardım demiş de yardımcı olmak degıl... Onun da gorevı
Yapacak elbette
İyi de önce sen başlatmışsın,işten gelen adama da ne bileyim kardeşinin yanında kalk bak filan hiç hoş değil.Kusura bakma kardeşim ben seni haksız buldum.Onun da ne demesini bekledin ki bu kadar dırdırın ardından.Çocuğa dahi başkasının yanında böyle tepki verilmez,kaldı ki eşine..Sen kardeşinin yanında özür dilemelisin bence.İyi geceler kızlar.Biliyorsunuz tuvalet eğitimi sürecindeyim .Neyse konuya geleyim esim dün işten geldi yanında kardeşi vardı.Ben büyün gün çiş kaka temizlemekten bikmistim surekli kalk çocuğa bak diyip durdum.O da uzanmış telde oyun oynuyo bi iki kere oturttu çocuğu lazimliga gene uzandı aldı telefonu. O Sırada oğlum parkeye işedi bende sinirlendim eve geldiğinde. Beri telefonla oynuyosun falan dedim. O da kardeşinin yanında can can ötme dedi.O kadar üzüldüm sinirlendimki sonra kardeşine kalk dışarı çıkalım dedi bende sinirlendim arkalarından kapıyı çarptım.Simdi konusmuyorum
Güzellikle kalk dedim ama ben ona oda iki kere kalktı sonda yorgunum bilmem ne beni üzen onun kardeşinin yanında bNa saygısı yoksa kardeşi ve ailesi saygı gösterir mi hiçİyi de önce sen başlatmışsın,işten gelen adama da ne bileyim kardeşinin yanında kalk bak filan hiç hoş değil.Kusura bakma kardeşim ben seni haksız buldum.Onun da ne demesini bekledin ki bu kadar dırdırın ardından.Çocuğa dahi başkasının yanında böyle tepki verilmez,kaldı ki eşine..Sen kardeşinin yanında özür dilemelisin bence.