Esim kardesinin yanında saygısızlık yaptı

bence haketmis. insanin da belli bir sabri var. siz orda ugrasin edin o elinde telefon bide kalk disari cikalim diyor kardesiyle esinizin yaptigi ayip taviz vermeyin sonra hep ayni seyi yapar

İyi geceler kızlar.Biliyorsunuz tuvalet eğitimi sürecindeyim .Neyse konuya geleyim esim dün işten geldi yanında kardeşi vardı.Ben büyün gün çiş kaka temizlemekten bikmistim surekli kalk çocuğa bak diyip durdum.O da uzanmış telde oyun oynuyo bi iki kere oturttu çocuğu lazimliga gene uzandı aldı telefonu. O Sırada oğlum parkeye işedi bende sinirlendim eve geldiğinde. Beri telefonla oynuyosun falan dedim. O da kardeşinin yanında can can ötme dedi.O kadar üzüldüm sinirlendimki sonra kardeşine kalk dışarı çıkalım dedi bende sinirlendim arkalarından kapıyı çarptım.Simdi konuşmuyorum

Eşinizin yaptığı doğru değil ama sizinkide doğru değil. Siz nasıl yorulduysanız oda işte yorulmuş olabilir.
Direk ters ters telefonu birak çocuğa bak demek yerine tatlı dille söyleyebilirsiniz. Sizde kardeşinin yanında ona ters davranmışsınız.

İkiniz de çocuğun yanında bağırıp çağırmışsınız,o çocuk nasıl alışsın tuvaletini yapmaya? Hele de salonun ortasında? Hala kardeşinin yanında saygısızlık diyorsunuz da kendi çocuğunuz aklınıza gelmiyor.

Back
X